Administrație

5 posturi disponibile la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi contractuale vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist-contabil, candidații au nevoie de studii superioare economice de lungă durată/studii universitare de licență, o vechime în exercitarea funcției de contabil de minimum 5 ani și un certificat S.E.C. conform Legii nr. 500/2002, cu modificările ulterioare.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist-resurse umane cu timp parțial de 4 ore pe zi, candidații au nevoie de studii superioare economice de lungă durată/studii universitare de licență și o vechime în exercitarea funcției de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de casier, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în exercitarea funcției de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de antrenor specializarea culturism, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și un carnet de antrenor specializarea culturism.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de antrenor specializarea volei CNUE, candidații au nevoie de studii superioare de specialitate de lungă durată/studii universitare de licență și carnet de antrenor specializarea volei.

Dosarele se depun la sediul instituției până în 22 august.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0723 227 122.

Post-ul 5 posturi disponibile la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 5 posturi disponibile la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button