Administrație

Consiliul Județean Brașov a semnat astăzi un alt contract așteptat cu nerăbdare de zeci de mii de locuitori din Țara Făgărașului

Este vorba despre modernizarea drumului interjudețean cunoscut sub denumirea „Drumul de sub munte”, care străbate localitățile Șinca Veche, Șercăița, Bucium, Mărgineni, Recea, Gura Văii, Lisa, Sâmbăta de Sus, Drăguș, Viștea de Sus, Victoria, Ucea de Sus.

Pe lângă refacerea totală a carosabilului, vor fi amenajate trotuare, stații transport public și refugii pentru pasageri. Acest contract se derulează în cadrul primului proiect cu finanțare europeană accesat de județul Brașov în domeniul infrastructurii rutiere și finanțat prin Programul Operațional Regional.

Reprezentantul constructorului, Grigore Vladean:


Valoarea contractului este de circa 140 milioane lei cu TVA, iar perioada de implementare este de 33 de luni.

The post Consiliul Județean Brașov a semnat astăzi un alt contract așteptat cu nerăbdare de zeci de mii de locuitori din Țara Făgărașului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Consiliul Județean Brașov a semnat astăzi un alt contract așteptat cu nerăbdare de zeci de mii de locuitori din Țara Făgărașului

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button