Administrație

Locuri noi de parcare, „în cel mai scurt timp” în zona Spitalului de Urgenţă!

Reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat demararea unor lucrări la aleea de acces către SMURD Târgu-Mureş şi începerea, în viitorul apropiat, a lucrărilor de amenajare a 100 de locuri de parcare noi în zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

“Reabilităm aleea de acces către SMURD și amenajăm aproximativ 100 de locuri noi de parcare pe terenul din jurul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. După opt ani de litigii în instanță, procesul cu Consiliul Județean Mureș privind terenul din jurul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș a fost câștigat de către Primărie, definitiv. Aici vom putea construi aproximativ 100 de locuri de parcare care vor deservi personalul unității medicale, aparținătorii pacienților, dar și cetățenii. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp! De asemenea, de azi, am început să reabilităm și aleea de acces către SMURD. Amintesc faptul că nu renunțam nici la proiectul complexului multifuncțional care include și locuri de parcare localizat peste drum de spital, proiect care are la bază un memorandum încheiat între Primărie și Consiliul Județean, motiv pentru care așteptăm continuarea dialogului între instituții!”, a precizat vineri, 7 iunie, Claudiu Maior, consilier personal al Primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Locuri noi de parcare, „în cel mai scurt timp” în zona Spitalului de Urgenţă! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Locuri noi de parcare, „în cel mai scurt timp” în zona Spitalului de Urgenţă!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button