Administrație

Lucrări de modernizare la Colegiul Naţional „Unirea”

Imobilul în care îşi desfăşoară activitatea Colegiul Naţional „Unirea” din Târgu-Mureş va beneficia în această vară de ample investiţii, a anunţat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

“Niciodată nu am neglijat ceva când a fost vorba despre elevii orașului și aici ne referim în special la Colegiul Național “Unirea” instituție care, chiar dacă nu este în patrimoniul municipiului, beneficiază de lucrări de modernizare! Aici vorbim despre reabilitare holuri, săli de curs și laboratoare, toate absolut necesare, deoarece considerăm că fiecare elev din acest oraș trebuie să beneficieze de aceleași condiții de studiu! Lucrările se vor desfășura pe toată durata verii, fapt pentru care ne-am propus să finalizam toate sălile de curs.  În concluzie, trebuie să investim în tineri, în educație și în viitor!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, consilierul personal al primarului.

(Redacţia)

Post-ul Lucrări de modernizare la Colegiul Naţional „Unirea” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lucrări de modernizare la Colegiul Naţional „Unirea”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button