AdministrațieGeneralHot NewsPoliticăȘtiri

PNL Târgu Mureș și-a anunțat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie 2024 de ziua orașului

PNL Târgu Mureș susține o listă de consilieri municipali deschisă de femei, listă pe care se regăsesc foarte mulți tineri, ca și candidatura independentă a prof. univ. dr. Horațiu Suciu la Primăria orașului, a anunțat, luni, președintele interimar al organizației, viceprimar al Târgu Mureșului, Alexandru György.

După cum puteți constata, pe primele locuri pe lista de candidați pe care o propunem pentru Consiliul Local Municipal Târgu Mureș sunt femei. Vorbim de femei care au dovedit ceva în administrație – deci nu beneficiare ale cotelor de gen – și în care avem totală încredere că vor face treabă bună în viitorul Consiliu local. Femeile au dovedit deja că pot face treabă bună, mai ales în Europa occidentală și Statele Unite, iar noi înțelegem să susținem această resursă, în interesul tuturor. Credem că experiența acumulată contează, dar și vigoarea, astfel că mulți dintre cei pe care îi propunem pe primele locuri au vârste relativ mici”, a declarat Alexandru György.

lista pnl tg mures consiliul local 2024
lista pnl tg mures consiliul local 2024

Potrivit acestuia, pe următoarele locuri se regăsesc el și Horea Șarlea – care activează și în prezent în Consiliul Local Municipal Târgu Mureș, “de asemenea, cu experiență demonstrată”, precum și reprezentanți ai mediului academic și de afaceri, lucru firesc pentru un partid liberal.

Aici sunt oameni tineri, pe care nu i-ați mai văzut în Consiliul local, dar care suntem convinși că au tot ce le trebuie pentru a face o figură frumoasă, în cazul în care vor accede în acest for”, a spus Alexandru György.

PNL Târgu Mureș - Consililul Local 2024
PNL Târgu Mureș – Consililul Local 2024

Acesta a punctat că lista de candidați pe care o propune este suficient de diversă și reprezentativă pentru ce înseamnă PNL Târgu Mureș și respectiv comunitatea târgumureșeană, mai exact pentru a răspunde interesului comunității târgumureșene de a fi reprezentată cât mai bine la nivelul Consiliului local.

În ce privește candidatura independentă a prof. univ. dr. Horațiu Suciu la Primăria orașului, Alexandru György a arătat că acesta se bucură de susținerea unanimă a liberalilor târgumureșeni, ca și de respectul și de încrederea populației.

Misiunea PNL rămâne construcția. Candidații pe care îi propunem sunt o garanție că lucrurile se vor îndrepta în direcția cea bună. În ce îl privește pe Horațiu Suciu, am mai spus-o și o repet: Târgu Mureșul merită un om ca el!”, a conchis Alexandru György.

PNL Târgu Mureș - Consililul Local 2024
PNL Târgu Mureș – Consililul Local 2024

Lista candidaților PNL Târgu Mureș la Consiliul Local Municipal Târgu Mureș este următoarea:

 1. Togănel Mara
 2. Benedek Theodora
 3. Oltean Mădălina
 4. Győrgy Alexandru
 5. Șarlea Horea
 6. Fărcaș Viorel
 7. Niță Fănică
 8. Gros Ramona
 9. Vlasa Cristina-Alina
 10. Sigmirean Cezar
 11. Vasiu Casandra
 12. Grozav Marius
 13. Pop Felicia
 14. Lucaci Emil
 15. Iacob Emilia-Meda
 16. Moldovan Sebastian
 17. Șulea Ioana
 18. Drăghici Mihai-Valentin
 19. Todoran Paula-Adela
 20. Popovici Sebastian
 21. Țânțăreanu Diana
 22. Oltean Sebastian
 23. Stoica Cosmin
 24. Mașca Aurel
 25. Șándor Norbert
 26. Moldovan Răzvan
 27. Sămărghițan George
 28. Pop Cristian
 29. Moldovan Marcel
 30. Codrea Traian-Mihai

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button