Bacalaureatul continuă, azi și mâine, cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

bacalaureatul continua azi si maine cu evaluarea competentelor lingvistice intr o limba de circulatie internationala

Probele sunt monitorizate audio-video şi nu este permis accesul candidaţilor în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă acestea au fost folosite sau nu.

Probele scrise de la bacalaureat încep pe 1 iulie, cu examenul la Limba şi literatura română. Proba la Limba şi literatura maternă este programată pe 2 iulie, iar proba obligatorie a profilului – pe 3 iulie. Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului şi specializării – se va desfăşura pe 4 iulie.

The post Bacalaureatul continuă, azi și mâine, cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bacalaureatul continuă, azi și mâine, cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.