Cultură

Biletele la Balul Palatului, puse în vânzare

Conform informațiilor menționate pe pagina de Facebook a Balului Palatului, au fost puse în vânzare biletele de acces la eveniment. ,,Sala mare a Palatului Culturii se transformă într-un uriaș ring de dans de gală, dând publicului spectator ocazia unică de a se ”implica” în acestă poveste, de a vibra și de a dansa vals în acordurile Orchestrei Filarmonicii Târgu-Mureș.

Spectacolul va cuprinde recitaluri ale unor artiști recunoscuți ai muzicii clasice, demonstrații de dans, parade ale costumelor și multe surprize. Un vin spumant și un meniu pe măsura evenimentului vor completa o seară magică”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit site-ului www.balulpalatului.ro, biletele puse în vânzare au următoarele preţuri: 201 lei – în sală, loc pe scaun, pe scenă, 201 lei – în balcon, rândul 1 de scaune şi 180 de lei – în galerie, rândul 1 de scaune. Biletele pentru cea de-a treia ediție a Balului Palatului se pot rezerva la numărul de telefon 0745-053.976, iar biletele la preț Early Booking se pot achiziționa, în limita stocului disponibil, până la data de 30 august 2019.

Rezervarea unui bilet include invitația la dineul oferit de organizatori, iar accesul copiilor cu vârsta până la 8 ani este gratuit, dacă stau pe același loc cu părinții.

Bianca SĂLĂGEAN

Post-ul Biletele la Balul Palatului, puse în vânzare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Biletele la Balul Palatului, puse în vânzare

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button