Cultură

Broșura cu informațiile privind admiterea la liceu ajunge marți la elevii mureșeni

Broșura este editată de Inspectoratul Școlar Județean Mureș și cuprinde informații referitoare la admiterea la liceu, date ale liceelor din județul Mureș, planul de școlarizare, calendarul admiterii, inclusiv informații cu privire la admiterea în învățământul special, seral și cu frecvență redusă și pe locurile speciale pentru elevii de etnie romă.
Inspectorul școlar general al județului Mureș, Ioan Macarie, a precizat pentru Radio Tg.Mureș că broșura va ajunge la elevi începând de marți:

De ani de zile, inspectoratul școlar vine în sprijinul absolvenților de clasa a VIII-a și, până marți, va reuși să publice broșura cu tot ceea ce înseamnă informații referitoare la calificările profesionale existente în liceu, ca un mijloc esențial pentru viitoarea lor profesie. Broșura va fi distribuită de la inspectoratul școlar, de la depozitul de manuale, și va fi tipărită în număr suficient. Fiecare elev de clasa a VIII-a va beneficia de această broșură, inclusiv cadre didactice și părinți.

În perioada 3-7 iulie , absolvenţii claselor a VIII-a şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, vor completa opţiunile din fişele de înscriere pentru admiterea la liceu.
Verificarea de către părinţi şi elevi a fişelor, corectarea potențialelor erori în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator sunt prevăzute pentru perioada 4-8 iulie.
Repartizarea computerizată la liceu va avea loc pe 12 iulie.

Raluca Creț

The post Broșura cu informațiile privind admiterea la liceu ajunge marți la elevii mureșeni appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Broșura cu informațiile privind admiterea la liceu ajunge marți la elevii mureșeni

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button