Cultură

FOTO: Imagini cu sosirea Papei Francisc în judeţul Mureş!

Sfântul Părinte Papa Francisc a aterizat sâmbătă, 1 iunie, la Aeroportul „Transilvania” Târgu-Mureş, în drum spre Șumuleu Ciuc, unde este așteptat de credincioși în jurul orei 11.30.

Sfinția Sa a aterizat la ora 8.20 și a fost întâmpinat la scara avionului de prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, care i-a oferit cea mai înaltă distincție a județului, Fibula de la Suseni.

”Am avut onoarea și plăcerea de a-l primi în această dimineață în județul Mureș pe Sfântul Părinte Papa Francisc, iar această vizită este un eveniment unic, deosebit pentru toți mureșenii. I-am urat Sanctității Sale bun venit și, ca un semn de apreciere a personalității domniei sale, i-am oferit cea mai importantă distincție a județului Mureș, Fibula de la Suseni. L-am rugat să-i binecuvânteze pe români și pe mureșeni cu dragostea care le-o poartă. Sfântul Părinte mi-a spus că îi face plăcere să fie pentru câteva clipe în județul Mureș, înconjurat de oameni deosebiți.  Înainte cu 10 minute de a ateriza avionul cu care călătorește Sfântul Părinte Papa Francisc, a aterizat pe Aeroportul „Transilvania” și doamna prim ministru, Viorica Dăncilă, care va participa la slujba de la Șumuleu Ciuc, în județul Harghita, și care este foarte mulțumită că românii îl primesc cu atâta dragoste pe Sanctitatea Sa”, a declarat prefectul județului Mureș, Mircea Dușa.  

(Redacţia; Foto: Prefectura Mureş)

 

Post-ul FOTO: Imagini cu sosirea Papei Francisc în judeţul Mureş! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Imagini cu sosirea Papei Francisc în judeţul Mureş!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button