Grzegorz Jarzyna la Târgu-Mureș

grzegorz jarzyna la targu mures

Unul dintre cei mai cunoscuți regizori polonezi de teatru, Grzegorz Jarzyna, directorul artistic al TR Warszawa, va fi prezent la festivalul „ Un nume / A Name ”, la Teatrul Național din Târgu-Mureș.
Între 29 august și 1 septembrie, publicul va putea să îl cunoască/ descopere mai bine pe artistul polonez ,în timpul întâlnirilor, atelierelor și proiecțiilor care fac parte din eveniment.

Operele sale au fost jucate la mari festivaluri și în teatre importante din întreaga lume, de la Avignon, Edinburgh, Moscova, Sankt Petersburg, Ierusalim, Berlin, Viena, Stockholm, Londra, Dublin, București, New York, Toronto la Los Angeles sau Beijing.

Regizorul polonez este deținătorul unor premii importante .

În 2018, s-a aflat în România cu spectacolul „Între noi e totul bine” la cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Comedie – festCO din București.
A realizat și spectacole de operă și filme.

Festivalul „Un nume / A Name”, organizat de Fundația Liviu Rebreanu din Târgu-Mureș în perioada 29.08.-01.09.2019, se află la prima sa ediție și va fi dedicat în fiecare an creației unui regizor renumit, metodelor sale de lucru cu actorii, precum și viziunii sale scenice.

Diana Gherendi

The post Grzegorz Jarzyna la Târgu-Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Grzegorz Jarzyna la Târgu-Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.