Repartizarea posturilor după concursul de titularizare în învățământ

repartizarea posturilor dupa concursul de titularizare in invatamant

Cadrele didactice care au promovat concursul de titularizare sunt aşteptate să opteze azi pentru posturile existente vacante, cu perioadă determinată sau perioadă nedeterminată, în funcţie de nota pe care au luat-o.

Este vorba despre candidaţii care au obţinut note peste 5. Circa 3.400 de candidaţi nu au luat notă de trecere, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

Numărul candidaţilor care au luat note peste 7 la proba scrisă la titularizare a crescut, în urma contestaţiilor, cu 1,5 procente.

Situaţia finală la nivel naţional arată că doar 92 de candidaţi au obţinut nota 10, aproape 9.400 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99, iar puţin peste 6.500 de candidaţi – note între 5 şi 6,99. Circa 3.400 de candidaţi nu au obţinut nota 5.

Azi, candidaţii sunt aşteptaţi să opteze pentru posturile existente vacante, cu perioadă determinată sau perioadă nedeterminată, în funcţie de nota pe care au luat-o. Vor opta candidaţii care au note peste 5.

The post Repartizarea posturilor după concursul de titularizare în învățământ appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Repartizarea posturilor după concursul de titularizare în învățământ

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.