Economie

FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş

Un nou hotel va intra în circuitul turistic al judeţului Mureş. Investiţia este realizată de asocierea dintre societatea Velurex SRL Târgu-Mureş şi omul de afaceri Benedek Istvan, într-un imobil situat în Piaţa Trandafirilor nr. 16 din Târgu-Mureş, în apropierea Ceasului cu Flori.

Conform panoului de şantier, proiectul este intitulat „Renovare, reamenajare şi extindere – Supraetajare construcţie existentă şi schimbare de destinaţie din locuinţă în unităţi de cazare de tip hotelier”, iar constructorul investiţiei este SC Benco Edy SRL.

Potrivit informaţiilor furnizate de www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, SC Velurex SRL Târgu-Mureş s-a înfiinţat în anul 1992, are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie, în magazine specializate, şi este deţinută de Benedek Istvan, care are atât calitatea de asociat, cât şi de administrator. La sfârşitul exerciţiului financiar 2018, SC Velurex SRL Târgu-Mureş a raportat o cifră de afaceri de 732 de lei, pierdere netă de 12.002 de lei şi 0 angajaţi.

(Redacţia)

 

 

Post-ul FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button