Economie

Piața imobiliară din Mureș, în creștere

În luna iulie 2019, în județul Mureș, au fost vândute în total 960 de imobile (terenuri cu sau fără construcții, apartamente și spații cu altă destinație), cu 106 mai multe față de cele 854 de imobile vândute în iunie 2019, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș.

Potrivit sursei citate, în luna iulie 2019, la nivelul întregii țări au fost vândute 50.890 de imobile, cu 10.683 mai multe față de luna iunie 2019, județul Mureș aflându-se pe locul 16.

”Numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la nivel național, în luna iulie a acestui an este cu 6.460 mai mare față de perioada similară a anului trecut, iar cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate, în luna iulie 2019, în București – 8.871, Timiș – 4.974 și Ilfov – 3.822, în timp ce la polul opus județele cu cele mai puține immobile vândute în aceeași perioadă sunt Tulcea – 298, Gorj – 297 și Olt – 167”, se precizează în comunicat.

Totodată, reprezentanții Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș au mai precizat că la nivelul județului Mureș unitățile administrative-teritoriale în care s-au înregistrat cele mai multe vânzări de imobile sunt următoarele: 267 – Târgu-Mureș, 69 – Reghin, 60 – Sâncraiu de Mureș, 38 – Sângeorgiu de Mureș și 37 – Corunca.

Alex TOTH

Post-ul Piața imobiliară din Mureș, în creștere apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Piața imobiliară din Mureș, în creștere

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button