Economie

Vești bune despre Casa Galbenă Residence! Un magazin Penny Market va fi deschis în complex.

Demarat în vara anului trecut, proiectul rezidențial Casa Galbenă, din Cartierul Unirii, se derulează conform planului. Primele două blocuri au fost ridicate, iar o veste foarte bună este semnarea contractului cu Penny Market, care va avea un magazin în complex.

Pe scurt, proiectul Casa Galbenă Residence, amplasat în cartierul Unirii, va cuprinde în total 5 blocuri P 3 Penthouse, cu locuri de parcare generoase, alee de promenadă pentru locatari, cu bănci de odihnă și relaxare, mult spațiu verde și locuri de joacă amenajate pentru copii. Apartamentele vor fi cu una, două și trei camere, în suprafață utilă cuprinsă între 57- 87 mp terase între 13-24 mp. La parter, datorită accesului principal, este prevăzut și un apartament cu o cameră, în fiecare bloc. Este un tip de apartament cu spațiu generos, de 52 mp, care se pretează pentru o familie în vârstă sau sau pentru una tânără, la început de drum.

Fiind concepute cu camere mari și terase generoase, apartamentele conferă spații luminoase și  natural iluminate.

Apartamentele vor fi predate în stadiul semifinisat având:

– pereți interiori tencuiti și finisați;

– pardoseli pregătite pentru finisajul final;

– uși de intrare marca DRE, Polonia;

– tâmplărie PVC Salamander 5 camere 3 rânduri de sticlă;

– instalații electrice;

– instalație de încălzire și apă-canal, cu centrală termică individuală pe gaz în condensație,

inclusiv radiatoare;

– balcoane placate cu gresie de exterior;

– izolație interioară peste placă, cu polistiren;

– toate utilitățile sunt contorizate individual, în exteriorul apartamentelor.

Structura de rezistență a ansamblului rezidențial este din beton armat, având la exterior pereți din cărămidă de 30 cm grosime, la care se adaugă izolația de polistiren de 10 cm grosime.

Ansamblul va mai avea, de asemenea: tâmplărie cu feronerie de calitate superioară; placaj ceramic în casa scării; terase finisate cu gresie de exterior antiderepantă; granit de trafic intens la casa scării și holul de acces în imobil; trotuar perimetral al blocului placat cu dale prefabricate; spații verzi cu plante ornamentale de exterior și gazon; structura de rezistență – fundații, structura în cadre și planșee tip dală din beton armat; spații comune finisate complet. Băile au o suprafață generoasă, de peste 5,7 mp, cu posibilități de vană pe colț, rezervor wc încastrat, bideu.

Apartamentele vor avea contorizări individuale, instalațiile de apă-canalizare vor avea o nișă separată pe casa scării, cu acces din afara apartamentelor, astfel fiind eliminată vechea problemă a inundării de la un vecin la altul, sau disconfortul creat când este înlocuită o țeavă. Plata pentru achiziționarea unuia sau mai multor apartamente în Ansamblul Casa Galbenă se poate face: numerar sau prin transfer bancar; credite tip „Prima Casă” sau credite imobiliare și ipotecare.

”Fiind primul nostru proiect de apartamente, ne dorim să fie special, să se înscrie în topul construcțiilor din Târgu Mureș. În etapa a doua de construcție, la parterul a două blocuri alipite, vom crea spații multifuncționale, unde vor putea să fie amenajate, de exemplu: un salon de frizerie cosmetică, un cabinet stomatologic, magazine top shop etc. În acest sens, ne face plăcere să anunțăm că am semnat un contract cu Penny Market, care va avea un magazin în complexul Casa Galbenă Residence. Deschiderea magazinului Penny Market, prevăzută pentru luna aprilie 2020, va aduce un avantaj suplimentar în ceea ce privește confortul locatarilor din zonă, prin proximitatea pe care le-o oferă magazinul.” Iustinian Rus – Manager Proiect Casa Galbenă Residence

Casa Galbenă Residence – repere principale

Amplasat la 3 km de centrul Târgu Mureșului

Număr total de apartamente: 82

Număr total de blocuri în proiect: 5 blocuri P 3 Penthouse

Pereți din cărămidă de 30 cm grosime izolație polistiren 10 cm

Tâmplărie PVC 5 camere

Geam triplustratificat

Spații verzi

Locuri de joacă pentru copii

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0720529509

A consemnat Florin M. Sandor

Post-ul Vești bune despre Casa Galbenă Residence! Un magazin Penny Market va fi deschis în complex. apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vești bune despre Casa Galbenă Residence! Un magazin Penny Market va fi deschis în complex.

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button