sighisoara.-castigatorii-concursului-online-de-desene-pentru-1-iunie

SIGHIȘOARA. Câştigătorii concursului online de desene pentru 1 Iunie

Primăria Municipiului Sighișoara – sprijinită de partenerii Aventura Park, Coralia Market, Muzeul de Istorie Sighișoara și Radio Son – a organizat anul acesta un concurs online de desene cu tema “Copilărie sub... Citeste mai mult »
tg.-mures:-primul-1-iunie-cu-parcurile-de-joaca-inchise

Tg. Mureș: primul 1 Iunie cu parcurile de joacă închise

Spre deosebire de anii trecuți când orașul mișuna de copii, erau organizate activități dintre cele mai variate pentru prichindei, copii mai măricei și tineri, anul acesta Târgu-Mureșul este aproape pustiu. Este de... Citeste mai mult »
marea-relaxare:-s-au-deschis-terasele-si-plajele.-reguli-stricte

Marea relaxare: s-au deschis terasele și plajele. Reguli stricte

Marea relaxare: s-au deschis terasele și plajele. Reguli stricte Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Marea relaxare: s-au deschis terasele și plajele. Reguli stricte Credit autor: Realitatea De Mures. Citeste mai mult »
copiii,-in-centrul-atentiei-de-1-iunie

Copiii, în centrul atenției de 1 iunie

Copiii sunt astãzi în centrul atenției de ziua lor, însã, în contextul restricțiilor impuse de pandemie, anul acesta NU mai au loc manifestãri speciale pentru ei. Cu toate acestea, ei pot merge... Citeste mai mult »
un-million-de-lei-amenzi-date-de-inspectorii-anpc-comerciantilor-de-jucarii

Un million de lei amenzi date de inspectorii ANPC comercianților de jucării

Amenzi de peste un milion de lei au fost aplicate de inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului înainte de Ziua Internațională a Copilului. Verificările au vizat 472 de operatori economici, la 336... Citeste mai mult »
cetatea-cavalerilor-teutoni-de-la-feldioara-isi-redeschide-portile-pentru-vizitatori,-de-la-1-iunie

Cetatea cavalerilor teutoni de la Feldioara îşi redeschide porţile pentru vizitatori, de la 1 iunie

Cei care au în grijă fortăreaţa au luat toate măsurile de siguranţă care se impun în contextul epidemiei de coronavirus şi pentru că este Ziua Copilului, administratorii monumentului istoric au decis să... Citeste mai mult »
stare-de-alerta-|-klaus-iohannis:-”de-la-1-iunie-se-redeschid-terasele.-se-reiau-competitiile-sportive-si-se-va-putea-merge-la-plaja”

STARE DE ALERTĂ | Klaus Iohannis: ”De la 1 iunie se redeschid terasele. Se reiau competițiile sportive și se va putea merge la plajă”

Măsurile de relaxare: avem câteva vești pozitive: începând din 1 iunie, câteva activități vor redeveni posibile Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: STARE DE ALERTĂ | Klaus Iohannis: ”De la 1 iunie... Citeste mai mult »
de-ziua-lor,-copiii-pana-in-14-ani,-inclusiv,-vor-putea-vizita,-gratuit,-gradina-zoologica-din-brasov

De ziua lor, copiii până în 14 ani, inclusiv, vor putea vizita, gratuit, Grădina Zoologică din Brașov

Conducerea parcului zoologic a mai anunțat ca, în ziua de luni, 1 Iunie, Grădina Zoologică Brașov este deschisă și își așteaptă vizitatorii între orele 09:00 și 20:00. Astfel, ultimele bilete se pun... Citeste mai mult »
terasele-ar-putea-fi-redeschise-pe-1-iunie

Terasele ar putea fi redeschise pe 1 iunie

Prim ministrul Ludovic Orban le-a promis astazi reprezentanţilor industriei turistice că terasele se vor deschide pe 1 iunie, iar sezonul estival românesc – pe 15 iunie, în cazul în care nu vor... Citeste mai mult »
mesajul premierului dancila de 1 iunie

Mesajul premierului Dăncilă de 1 Iunie

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia zilei de 1 Iunie, că România are copii valoroşi, talentaţi şi creativi, al căror potenţial poate fi pus în valoare prin efortul comun... Citeste mai mult »