mii-de-parinti-si-copii-azi-la-platoul-cornesti-din-targu-mures.-animalutele-de-la-gradina-zoo-au-fost-punctul-de-atractie

Mii de părinţi şi copii azi la Platoul Corneşti din Târgu-Mureș. Animăluţele de la Grădina Zoo au fost punctul de atracţie

Încă de la primele ore ale dimineţii, zeci de copii şi părinţi, nu doar din Tg.Mureş, ci şi din alte colţuri ale ţării, au sosit la Platoul Cornești pentru a asista la... Citeste mai mult »
ateliere-de-pictura,-dresaj-canin-si-muzica,-de-1-iunie-la-targu-mures

Ateliere de pictură, dresaj canin și muzică, de 1 Iunie la Târgu-Mureș

Primăria Municipiului Târgu-Mureș organizează o serie de evenimente pentru a marca Ziua Internațională a Copilului. Acestea vor avea loc pe aleea principală a Platoului Cornești și la Grădina Zoologică, unde vor fi... Citeste mai mult »
dans-si-cultura-traditionala-mexicana,-de-1-iunie,-la-centru-cultural-reduta-din-brasov

Dans si cultură tradițională mexicană, de 1 Iunie, la Centru Cultural Reduta din Brașov

Ziua Internațională a Copilului îi aduce pe cei mici în atenția Centrului Cultural Reduta din Brașov, care organizează două evenimente cu și pentru copii. Unul dintre acestea va fi online și va... Citeste mai mult »
s-au-facut-cu-45%-mai-multe-rezervari-pentru-mini-vacanta-de-1-iunie-decat-anul-trecut

S-au făcut cu 45% mai multe rezervări pentru mini-vacanţa de 1 iunie decât anul trecut

Unităţile de cazare din România au înregistrat în acest an cu 45% mai multe rezervări pentru mini-vacanţa de 1 iunie, comparativ cu anul anterior. În topul preferinţelor românilor pentru mini-vacanţa de 1... Citeste mai mult »
romania-va-fi-deschisa-turistilor-straini,-in-anumite-conditii,-de-la-1-iunie

România va fi deschisă turiştilor străini, în anumite condiţii, de la 1 iunie

Într-un comunicat remis vineri, ministrul economiei, Claudiu Năsui, precizează că turiştii străini vor putea veni, cu respectarea condiţiilor generale, în funcţie de lista pe care se află ţara lor. El face astfel... Citeste mai mult »
tarom-a-programat-pentru-1-iunie,-ziua-internationala-a-copilului,-patru-zboruri-speciale

TAROM a programat pentru 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, patru zboruri speciale

TAROM a programat pentru ziua de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, patru zboruri speciale, de o oră, deasupra României, cu cele mai noi avioane ale companiei. Decolările ar urma să aibă... Citeste mai mult »
1-iunie-cu-inghetata-si-transport-gratuit-la-platoul-cornesti-din-targu-mures

1 iunie cu înghețată și transport gratuit la Platoul Cornești din Târgu Mureș

Ziua Internațională a Copilului va prilejui organizarea unui program special de activități în aer liber la Platoul Cornești și la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Evenimentele sunt dedicate atât copiilor, așteptați în... Citeste mai mult »
sighisoara.-castigatorii-concursului-online-de-desene-pentru-1-iunie

SIGHIȘOARA. Câştigătorii concursului online de desene pentru 1 Iunie

Primăria Municipiului Sighișoara – sprijinită de partenerii Aventura Park, Coralia Market, Muzeul de Istorie Sighișoara și Radio Son – a organizat anul acesta un concurs online de desene cu tema “Copilărie sub... Citeste mai mult »
tg.-mures:-primul-1-iunie-cu-parcurile-de-joaca-inchise

Tg. Mureș: primul 1 Iunie cu parcurile de joacă închise

Spre deosebire de anii trecuți când orașul mișuna de copii, erau organizate activități dintre cele mai variate pentru prichindei, copii mai măricei și tineri, anul acesta Târgu-Mureșul este aproape pustiu. Este de... Citeste mai mult »
marea-relaxare:-s-au-deschis-terasele-si-plajele.-reguli-stricte

Marea relaxare: s-au deschis terasele și plajele. Reguli stricte

Marea relaxare: s-au deschis terasele și plajele. Reguli stricte Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Marea relaxare: s-au deschis terasele și plajele. Reguli stricte Credit autor: Realitatea De Mures. Citeste mai mult »