top-12-pensiuni-cu-piscine-fabuloase,-mai-putin-stiute,-unde-sa-te-duci-vara-aceasta

Top 12 pensiuni cu piscine fabuloase, mai puțin știute, unde să te duci vara aceasta

Vrei o vară de poveste? Avem chiar la noi acasă locuri tare faine, unde unde vei avea parte nu doar de natură pură, dar și de relaxarea și de răsfățul pe care... Citeste mai mult »
romania,-tara-cu-1,2-milioane-de-freelanceri-cu-varste-intre-15-si-64-de-ani

România, țara cu 1,2 milioane de freelanceri cu vârste între 15 și 64 de ani

Peste 1.200.000 de liber-profesioniști erau în țara noastră în 2020, cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani, arată datele Asociației Freelancerilor din România preluate din Eurostat. Cei mai mulți în... Citeste mai mult »
weekend-indian-cu-chef-constantin-onut-la-uzina-foto

Weekend indian cu chef Constantin Onut la Uzina Foto

În acest weekend chef Constantin Onut, așteaptă mureșenii la Uzina Foto din cartierul Unirii să se bucure de cele mai populare preparate indiene. Evenimentul „Indian Weekend la Uzina Foto” este organizat de... Citeste mai mult »
r-ainbow:-piata-agricola-online,-fara-intermediari!

R-ainbow: Piaţă agricolă online, fără intermediari!

Cum să vă vindeţi produsele online, în toată lumea! Platforma R-ainbow reprezintă o piaţă de desfacere internaţională unică, ce oferă acces direct între fermier şi cumpărător, fără intermediari. Înscrierea pe platformă este... Citeste mai mult »
de-vizitat:-???????-???????-??????,-baile-olanesti,

De vizitat: ??????? ??????? ??????, Baile Olanesti,

Izvorul Frumos” este o cădere de apă care, susţin unii, seamănă cu Cascada Bigăr, dar este de dimensiuni mult mai reduse. Comparaţia pleacă de la zecile de firicele de apă care curg... Citeste mai mult »
leonard-azamfirei,-mesaj-de-ziua-eroilor

Leonard Azamfirei, mesaj de Ziua Eroilor

„Astăzi, 10 iunie 2021, românii celebrează una dintre cele mai importante sărbători creștine, Înălțarea Domnului, cât și Ziua Eroilor, prilej pentru a marca lupta celor care, cu prețul vieții, au apărat independența... Citeste mai mult »
azomures-a-castigat-un-nou-premiu-pentru-proiectele-de-responsabilitate-sociala

Azomureș a câștigat un nou premiu pentru proiectele de responsabilitate socială

Azomureș a câștigat un nou premiu pentru un proiect de responsabilitate socială, punctul de lucru ISU SMURD, dezvoltat pe platforma Azomureș în parteneriat cu ISU Mureș. Premiul pentru locul trei în cadrul... Citeste mai mult »
cadre-medicale-retinute-pentru-infractiuni-de-coruptie

Cadre medicale reținute pentru infracțiuni de corupție

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș a dispus măsuri preventive față de 7 persoane, respectiv 6 cadre medicale și un funcționar public, cercetate într-un dosar penal în care polițiștii... Citeste mai mult »
viziteaza-cascadele-vrancene

Vizitează cascadele vrâncene

In perioda 08-11.07.2021,  Clubul Sportiv Nidan prin pagina Alpine Expeditions va invita in premiera in judetul Vrancea sa va alaturati ghizilor vranceni intr-o frumoasa expeditie ce se intinde pe o perioada de... Citeste mai mult »
sunt-penalizat-daca-nu-trec-pe-piata-concurentiala-de-energie?-raspunsuri-la-cel-mai-des-intalnite-intrebari-despre-liberalizare

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Cine nu a ales încă o ofertă de pe piața concurențială de energie electrică, o poate face oricând, pe tot parcursul anului. Contractele de furnizare a energiei electrice la prețul pentru serviciul... Citeste mai mult »