au-revenit-in-tara-277-de-romani-din-franta-si-regatul-marii-britanii-si-irlandei-de-nord

Au revenit în țară 277 de români din Franța și Regatul Marii Britanii și Irlandei de Nord

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în seara de 23 mai, a fost facilitată revenirea în țară a 140 cetățeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Franceze și a 137 cetățeni români... Citeste mai mult »
zona-metropolitana:-30km-in-jurul-municipiului

Zonă metropolitană: 30km în jurul municipiului

Sunt considerate zone metropolitane, în interiorul cărora nu este nevoie de prezentarea declarației pe proprie răspundere pentru circulația cetățenilor între localități, teritoriul administrativ al Bucureștiului și al județului Ilfov, respectiv teritoriul administrativ... Citeste mai mult »
batausii-din-comuna-gh.-doja,-arestati-preventiv-pe-30-de-zile

Bătăușii din comuna Gh. Doja, arestați preventiv pe 30 de zile

Şapte persoane, din judeţul Mureş, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi de lovire sau alte violente, au fost reţinute de poliţiştii mureşeni, pentru 24 de ore. Ulterior,... Citeste mai mult »
traficantii-de-minori-au-ajuns-la-puscarie!

Traficanții de minori au ajuns la pușcărie!

La data de 21 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliției orașului Iernut au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Mureș, privind un bărbat, de 28... Citeste mai mult »
in-judetul-mures-numarul-angajatorilor-activi-a-scazut-cu-20

În județul Mureș numărul angajatorilor activi a scăzut cu 20

La întâlnirea de ieri, cu reprezentanții instituțiilor mureșene din subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale au participat Mara Togănel, prefect, Eva Man, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureș, Gheorghe... Citeste mai mult »
arderea-miristilor-si-a-vegetatiei-uscate-se-face-doar-cu-respectarea-legii

Arderea miriștilor și a vegetației uscate se face doar cu respectarea legii

Având în vedere că arderea miriștilor , vegetației uscate și a resturilor vegetale poate produce daune materiale semnificative și chiar pierderi de vieți omenești,. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al... Citeste mai mult »
echipele-delgaz-grid-vor-fi-pe-teren,-dar-relatii-cu-publicul-exclusiv-online-si-telefonic

Echipele Delgaz Grid vor fi pe teren, dar relații cu publicul exclusiv online și telefonic

Echipele Delgaz Grid vor fi pe teren pentru a asigura alimentarea cu gaze naturale și energie electrică a celor peste 3 milioane de clienți, însă activitatea de relații cu publicul va continua... Citeste mai mult »
chestionar-online-despre-relansarea-economica-in-judetul-mures

Chestionar online despre relansarea economică în județul Mureș

Consiliul Județean Mureș lansează un chestionar online pentru a evalua dificultățile, pierderile și propunerile de relansare economică a comunității de afaceri din județul Mureș ca urmare a epidemiei de coronavirus. Prin intermediul... Citeste mai mult »
viata-bate-filmul-pe-strada-semanatorilor

Viața bate filmul pe strada Semănătorilor

Strigătul de ajutor al unei mame, rămase singură cu doi copii, cu greu ar putea lăsa indiferent pe oricine. Articolul apărut în punctul.ro despre tânăra mămică a trezit compasiunea  reghinenilor și ajutoarele... Citeste mai mult »
”masa-calda-nevoiasilor”,-un-proiect-de-succes-din-comunitatea-mureseana

”Masă caldă nevoiașilor”, un proiect de succes din comunitatea mureșeană

În perioada 3 aprilie-15 mai au fost livrate la 123 de familii un total de 3298 de porții de ciorbe cu pâine,de către 6 voluntari (COVID-AID TgM și Salvamont). Beneficiarii programului ”Masă... Citeste mai mult »