incendiul-de-la-ghindari-a-fost-lichidat!

Incendiul de la Ghindari a fost lichidat!

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata au reușit să lichideze incendiul izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Ghindari. Flăcările au mistuit acoperișul casei și o cameră de 20mp, din... Citeste mai mult »
incendiu-fara-victime-la-ibanesti

Incendiu fără victime la Ibănești

Pompierii militari de la Detașamentul Reghin au intervenit la stingerea unui incendiu cu degajare de fum în podul unei hale din localitatea Ibănești. Au ars 10mp dintr-o magazie construită din panouri sandwich... Citeste mai mult »
inchirierea-prin-licitatie-publica-a-unor-loturi-de-teren-in-sighisoara

Închirierea prin licitație publică a unor loturi de teren în Sighișoara

Astăzi, 06.08.2020, Municipiul Sighișoara invită pe toți cei interesați să depună propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind următorul proiect de act normativ:             Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică... Citeste mai mult »
se-deblocheaza-procedurile-pentru-,,varianta-de-ocolire-a-sighisoarei-“

Se deblochează procedurile pentru ,,Varianta de Ocolire a Sighișoarei “

Municipiul Sighișoara  a continuat demersul  instituțional pentru realizarea ,,Variantei de Ocolire a Sighișoarei” iar zilele acestea, în cadrul unei întâlniri organizate la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a... Citeste mai mult »
nerespectarea-masurilor-de-protectie-individuala-s-a-lasat-cu-21-de-sanctiuni-in-judet

Nerespectarea măsurilor de protecție individuală s-a lăsat cu 21 de sancțiuni în județ

În ultimele 24 de ore au participat 146 de polițiști din cadrul I.P.J. Mureș, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, de Muncă, Sanitar-Veterinare, de Sănătate Publică și cei... Citeste mai mult »
aproape-4000-de-someri-mureseni-nu-primesc-indemnizatie-de-somaj

Aproape 4000 de șomeri mureșeni nu primesc indemnizație de șomaj

Evidențele Agenției Județene pentru ocuparea Forței de MUncă Mureș la sfârșit de iunie înregistrau 5520 șomeri, aproape jumătate din ei femei, rata șomajului fiind la nivelul lunii mai, adică 2.35%. Din totalul... Citeste mai mult »
incendiu-la-lunca-bradului-si-la-hadareni

Incendiu la Lunca Bradului și la Hădăreni

Un incendiu izbucnit în această după-masă la o casă în localitatea Lunca Bradului a alertat pompierii militari de la Detașamentul Toplița de la ISU Harghita și de la Punctul de Lucru din... Citeste mai mult »
urmarit-international,-depistat-in-targu-mures

Urmărit internațional, depistat în Târgu Mureș

Poliţiştii din Mureş au depistat un bărbat, urmărit internaţional, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, pe numele căruia autorităţile din Croaţia au emis un mandat european de arestare. La data de... Citeste mai mult »
incendiu-la-ghena-de-gunoi

Incendiu la ghenă de gunoi

Pompierii militari de la Detașamentul Târgiu Mureș au intervenit după orele amiezii la un incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi de pe strada Violetelor, cartierul Budai din municipiul Târgu Mureș, informează... Citeste mai mult »
doar-36-de-sanctiuni-contraventionale-au-fost-aplicate-muresenilor-in-cursul-zilei-trecute

Doar 36 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate mureșenilor în cursul zilei trecute

În ultimele 24 de ore, 169 de polițiști, reprezentanți ai ISU (Inspectoratului pentru Situații de Urgență), ITM (Inspectoratului Teritorial de Muncă), DSV(Direcției Sanitar-Veterinare), Direcției de Sănătate Publică(DSP) și cei de la(PC) Protecția... Citeste mai mult »