autoturism-supraincarcat,-oprit-pe-strada-podeni

Autoturism supraîncărcat, oprit pe strada Podeni

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 12.15, polițiști ai Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au oprit în trafic, pe strada Podeni din localitate, un autoturism, condus... Citeste mai mult »
ce-trebuie-sa-stii-despre-amanarea-ratelor-la-banca.-atentie-la-dobanda-pentru-perioada-de-suspendare!

Ce trebuie să știi despre amânarea ratelor la bancă. Atenție la dobânda pentru perioada de suspendare!

Guvernul a publicat hotărârea care conține normele de aplicare ale OUG 227/2020. Iată care sunt prevederile relevante pentru persoane fizice. Cine beneficiază Pot cere suspendarea ratelor persoanele ale căror venituri au fost... Citeste mai mult »
festivalul-forma-2

Festivalul FORMA 2

În urma câștigării unui grant prin programul ”Zilele Culturii Naționale 2021” organizat de Ministerul Culturii, 3g HUB, în parteneriat cu K’arte și Noiseloop Studio, vor organiza, în perioada 15 – 31 ianuarie... Citeste mai mult »
ziua-culturii-nationale-la-targu-mures

Ziua Culturii Naționale la Târgu Mureș

Municipiul Târgu Mureș se alătură demersului de la nivel național, prin care se sărbătorește nașterea poetului Mihai Eminescu și Ziua Culturii Naționale în data de 15 Ianuarie..  Astfel, la ora 18:00, se... Citeste mai mult »
cel-mai-mare-angajator-din-tarnaveni-isi-restrange-activitatea

Cel mai mare angajator din Târnăveni își restrânge activitatea

Fabrica de cablaje din Târnăveni a companiei Sumitomo Electric Wiring Systems (SEWS) își restrânge activitatea la Târnăveni. “Conducerea S.C. SEWS-Romania SRL confirma deschiderea unui proces de restructurare si concediere colectiva care afecteaza... Citeste mai mult »
incendiu-la-seleus

Incendiu la Seleuș

Pompierii mureșeni au intervenit la miezul nopții pentru stingerea unui incendiu produs la hornul unei case din Seleuș. Incendiul s-a manifestat la nivelul hornului și la acoperiș. Nu a existat pericol de... Citeste mai mult »
prelungirea-starii-de-alerta-si-detalii-despre-covid-in-judet

Prelungirea stării de alertă și detalii despre Covid în județ

Până astăzi, 12 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate 15.731 cazuri, au fost înregistrate 53 cazuri noi de persoane infectate, 27 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș. sunt internate... Citeste mai mult »
inca-o-viata-salvata-la-”institutul-inimii”

Încă o viață salvată la ”Institutul Inimii”

După o intervenție reușită, în condiții de epidemie, echipa dr. Horațiu Suciu a mai salvat viața unui copil de de aproape două luni! ”Echipa noastră neobosită continuă să salveze nou nascuții cu... Citeste mai mult »
noi-proteste-in-fata-prefecturii

Noi proteste în fața Prefecturii

La data de 12 ianuarie mai multe organizații precum: Uniunea Județeană Sanitas Mureș, Sindicatul Acord Târgu Mureș, Sindicatul din învățământ Spiru Haret Mureș și alte sindicate din sectorul bugetar au susținut un... Citeste mai mult »
primarul-soos-zoltan-clarifica-situatia-taxelor-de-salubrizare

Primarul Soós Zoltán clarifică situația taxelor de salubrizare

Referitor la taxa percepută pentru serviciul public de salubrizare, primarul municipiului Târgu Mureș face următoarele precizări: „În conformitate cu prevederile Legii salubrizării nr. 101/2006, pentru asigurarea finanțării serviciului de salubrizare, utilizatorii serviciului... Citeste mai mult »