dumitrita-gliga,-intrebare-catre-ministrul-apararii-nationale:„va-reactiona-si-romania-la-adresa-miscarilor-de-trupe-rusesti-de-la-granita-cu-ucraina?”

Dumitrița Gliga, întrebare către ministrul Apărării Naționale:„Va reacționa și România la adresa mișcărilor de trupe rusești de la granița cu Ucraina?”

Deputatul Dumitrița Gliga i-a adresat ministrului Apărării Naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, o întrebare cu privire la felul în care va reacționa România la adresa mișcărilor de trupe rusești de la granița cu Ucraina.... Citeste mai mult »
leonard-azamfirei,-interpelare-adresata-ministrului-transporturilor

Leonard Azamfirei, interpelare adresată Ministrului Transporturilor

Senatorul Leonard Azamfirei i-a adresat astăzi, în plenul Senatului, Ministrului Transporturilor și Infrastructurii,Cătălin DRULĂ, următoarea interpelare referitoare la reluarea curselor interne TAROM pe ruta Târgu Mureș – București și retur: „Aeroportul Internațional... Citeste mai mult »
centrele-de-vaccinare-si-vaccinuri-disponibile-in-judet

Centrele de vaccinare și vaccinuri disponibile în județ

Luni au ajuns 5.928 doze de vaccin împotriva Covid-19 în județul Mureș. Dintre acestea, 4.248 aparțin producătorului Pfizer, 1.360 de doze sunt Astra Zeneca, iar 320 dintre vaccinuri sunt produse de Moderna.... Citeste mai mult »
exista-o-nevoie-reala-de-a-sprijini-turismul-intern!

Există o nevoie reală de a sprijini turismul intern!

„Sprijinirea turismului, care a fost într-o situație extrem de dificilă din cauza situației epidemice, este una dintre prioritățile pentru următorii ani”, a declarat Kovács Mihály Levente, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, la predarea... Citeste mai mult »
280-de-profesori-au-beneficiat-pana-acum-de-training-gratuit-pentru-starea-de-bine-in-clasa

280 de profesori au beneficiat până acum de training gratuit pentru starea de bine în clasă

Programul are acoperire națională și este oferit de Profesori Fericiți pentru România, Herlitz România și Azomureș Trainingul online „Starea de Bine a Profesorilor: o călătorie conștientă” face parte din programul Profesori Fericiți... Citeste mai mult »
decizia-de-emitere-a-autorizatiei-integrate-de-mediu-pentru-depozitul-de-deseuri-nepericuloase-sighisoara

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu pentru Depozitul de deșeuri nepericuloase Sighișoara

”Agenția pentru Protecția Mediului Mureș anunță publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a autorizației integrate de mediu nr.MS 2 din 19.09.2018, pentru Depozitul de deșeuri nepericuloase Sighișoara pe amplasamentul din mun.... Citeste mai mult »
dorin-florea-e-umilit,-emil-tarta-sta-sub-controlul-judiciar-al-politiei-si-famiglia-benedek-este-scoasa-din-umfst-si-scju.-targu-mures:-i-might-love-you-again!

Dorin Florea e umilit, Emil Tarța stă sub controlul judiciar al poliției și famiglia Benedek este scoasă din UMFST și SCJU. Târgu Mureș: I might love you again!

Nu mai insist cât de mult rău a făcut mafia din jurul lui Dorin Florea. Eu cred că nici Dorin Florea nu a mai realizat în ultima vreme cât de nocivă este... Citeste mai mult »
40-de-producatori-si-au-dat-intalnire-la-cetatea-din-targu-mures-pentru-a-vinde-produse-facute-in-casa

40 de producători și-au dat întâlnire la cetatea din Târgu Mureș pentru a vinde produse făcute în casă

Producători de miere, dulciuri sau mezeluri tradiționale străbat sute de kilometri spre zonele din țară cu restricții mai blânde, pentru a-și vinde marfa.În aceste zile s-au strâns la Târgu Mureș. Echipați cu... Citeste mai mult »
adrian-stefanescu,-sighisoreanul-care-produce-sosuri-iuti-intr-un-mic-atelier

Adrian Ştefănescu, sighişoreanul care produce sosuri iuţi într-un mic atelier

În Sighişoara, într-un atelier special amenajat, trei sortimente de sosuri de ardei iuţi condimentează fiecare zi de business din viaţa lui Adrian Ştefănescu. Cocheta cu ideea de a pune pe piaţă un... Citeste mai mult »
tinutul-plantelor-carnivore,-otravitoare,-halucinogene-toate-in-tinovul-mohos

Tinutul plantelor carnivore, otravitoare, halucinogene-toate in Tinovul Mohos

Nu foarte departe de Lacul Sfânta Ana se află un obiectiv turistic inedit în România, pe care nu mulți turiști îl cunosc. Astfel, dacă ești în căutare de locuri mai puțin cunoscute... Citeste mai mult »