judetul-mures:-incidenta-la-mia-de-locuitori-a-scazut!

Județul Mureș: incidența la mia de locuitori a scăzut!

Până astăzi, 19 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 697.898 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 630.236 de pacienți au fost declarați vindecați. În județul Mureș... Citeste mai mult »
evidenta-vaccinarilor-anti-covid,-azi,-ora-17.00

Evidența vaccinărilor anti-Covid, azi, ora 17.00

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 19 ianuarie a.c.,... Citeste mai mult »
rolul-consiliilor-judetene-in-luarea-deciziilor

Rolul Consiliilor Județene în luarea deciziilor

Reprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, (UNCJR) au avut luni, o întâlnire cu premierul Florin Cîțu și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. La întâlnire au participat Adrian-Ioan Veștea, Consiliul Județean Brașov,... Citeste mai mult »
30-iunie-termen-pentru-incheierea-unui-contract-pe-piata-libera-a-energiei

30 iunie termen pentru încheierea unui contract pe piața liberă a energiei

Noul ordin al ANRE privind liberalizarea de pe piața energiei va prelungi contractele clienților cu șase luni, până pe 30 iunie 2021, iar furnizorii vor putea acorda discount la prețul concurențial. „Omul... Citeste mai mult »
“steaua-fara-nume”-–-online-duminica,-de-la-ora-1900.

“Steaua fără nume” – online duminică, de la ora 19.00.

Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania “Liviu Rebreanu” vă invită la o reprezentaţie online a spectacolului “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, un spectacol pentru toate vârstele, dar în special pentru cei cărora... Citeste mai mult »
primii-solicitanti-din-miercurea-nirajului-au-fost-vaccinati-anti-covid!

Primii solicitanți din Miercurea Nirajului au fost vaccinați anti-Covid!

Luni dimineața a fost inaugurat Centrul de Vaccinare Anti-Covid – Miercurea Nirajului. La inaugurarea centrului amenajat în Casa de Cultură din Sântandrei au participat Ferenc Lóránd, director adjunct DSP Mureș, Nagy Zsigmond,... Citeste mai mult »
azilul-de-noapte-nu-i-refuza-pe-oamenii-strazii

Azilul de noapte nu-i refuză pe oamenii străzii

Oamenii străzii care nu au probleme de comportament și se pot abține de la consumul de alcool, sunt primiți în Azilul de noapte din Târgu Mureș. Având în vedere nopțile tot mai... Citeste mai mult »
ai-vazut?-cuierul-gratuit!-vezi-mai-jos-detaliile!

Ai văzut? Cuierul gratuit! Vezi mai jos detaliile!

“Dacă ți-e frig, ia o haină de pe cuier. Dacă vrei să ajuți, pune una aici!” cu acest moto pornește din nou acțiunea caritativă Cuierul gratuit. Scopul acestuia este de a oferi... Citeste mai mult »
respectati-regulile-de-circulatie!

Respectați regulile de circulație!

În conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice: Se interzice conducătorului de autovehicul să transporte mai multe persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare sau de... Citeste mai mult »
la-hodosa,-politistii-au-spart-petrecerea!

La Hodoșa, polițiștii au spart petrecerea!

La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.5 Miercurea Nirajului au constatat că în curtea unui imobil din comuna Hodoșa, era în desfășurare un eveniment cu... Citeste mai mult »