plenul-parlamentului-a-acordat-votul-de-incredere-guvernului-nicolae-ciuca

Plenul Parlamentului a acordat votul de încredere Guvernului Nicolae Ciucă

S-au înregistrat 318 voturi pentru şi 126 împotrivă, la finalul unei şedinţe comune a celor două Camere, în care premierul desemnat şi-a prezentat programul de guvernare. Au urmat luări de cuvânt care... Citeste mai mult »
invazie-de-fluturi-in-mures

Invazie de fluturi în Mureş

Este invazie de fluturi la Mureş! Sute de mii de fluturi albi au luat cu asalt zona dintre Câmpeniţa şi Râciu, şi oferă un spectacol inedit trecătorilor curioşi. Livezile cu meri par... Citeste mai mult »
a-intrat-cu-masina-in-stalp-la-petelea

A intrat cu mașina în stâlp la Petelea

În această noapte, în jurul orei 22:20, pompierii mureșeni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Petelea. Au... Citeste mai mult »
azomures:-este-nevoie-de-modernizarea-infrastructurii-rutiere-si-feroviare-pentru-ca-livrarile-de-ingrasaminte-sa-se-deruleze-in-conditii-optime

Azomureş: Este nevoie de modernizarea infrastructurii rutiere şi feroviare pentru ca livrările de îngrăşăminte să se deruleze în condiţii optime

Azomureş, unul dintre principalii producători de îngrăşăminte minerale pentru agricultură, are în derulare proiecte de investiţii în vederea creşterii eficienţei energetice. „Sunt în derulare proiecte de eficienţă energetică pentru a atinge obiectivele... Citeste mai mult »
un-brasovean-ales-in-biroul-executiv-al-co-european!

Un brașovean ales în Biroul Executiv al CO European!

Președintele COSR, (Comitetul Olimpic și Sportiv Român) Mihai Covaliu, fost scrimer român, laureat cu aur la Jocurile Olimpice din 2000 și bronz la Olimpiada din 2008 și campion mondial în 2005, a... Citeste mai mult »
spiritul-civic,-un-semn-de-normalitate!

Spiritul civic, un semn de normalitate!

”Am oprit pe marginea drumului și i-am zis fetiței mele să mă aștepte puțin în mașină”, astfel începe relatarea Plutonierul major Țiboc Ioan-Adrian, paramedic pe ambulanța SMURD de peste un deceniu. Acesta... Citeste mai mult »
rezultatul-procesului-de-selectie-si-evaluare-a-proiectelor-de-finantare-nerambursabila-din-bugetul-local-al-municipiului-reghin-pentru-activitati-nonprofit-de-interes-local-desfasurat-in-perioada-27052021-0906.2021

REZULTATUL PROCESULUI DE SELECȚIE ȘI EVALUARE A PROIECTELOR DE FINANȚARE NERAMBURSABILĂ DIN BUGETUL LOCAL AL MUNICIPIULUI REGHIN PENTRU ACTIVITĂȚI NONPROFIT DE INTERES LOCAL DESFĂȘURAT ÎN PERIOADA 27.05.2021-09.06.2021

În conformitate cu prevederile art.14, lit h., din  Regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile de la bugetul local al municipiului Reghin pentru activități nonprofit de interes local, aprobat prin HCL nr.25/31.01.2019 , Comisia... Citeste mai mult »
unde-este-dreptatea?-–-se-intreaba-dumitrita-gliga

Unde este dreptatea? – se întreabă Dumitrița Gliga

         Într-o declarație politică, deputatul de Mureș Dumitrița Gliga a amintit de Ordonanța de Urgență nr.10 a Guvernului privind acordarea unui sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, ale cărăr activitate a fost... Citeste mai mult »
siguranta-scolara-depinde-de-fiecare-dintre-noi!

Siguranța școlară depinde de fiecare dintre noi!

În această săptămână, la invitația unității de învățământ, polițiștii Biroului Siguranța Școlară, alături de cei de la Secția de Poliție Rurală Band, au participat la activități cu elevii din clasele VI-VIII din... Citeste mai mult »
un-an-de-penitenciar-pentru-conducerea-unui-vehicul-fara-permis

Un an de penitenciar pentru conducerea unui vehicul fără permis

La data de 8 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Sighișoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighișoara, privind... Citeste mai mult »