un-motociclist-aradean-si-a-pierdut-viata-la-brancovenesti

Un motociclist arădean și-a pierdut viața la Brâncovenești

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, în localitatea Brâncovenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 116+720 m, se... Citeste mai mult »
plafon-surpat-pe-casa-scarii,-fara-victime

Plafon surpat pe casa scării, fără victime

Pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș și reprezentantul Inspectoratului Județean în Construcții Mureș au intervenit la un caz mai puțin obișnuit. Pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Târgu Mureș s-a surpat... Citeste mai mult »
tentativa-de-suicid,-la-reghin

Tentativă de suicid, la Reghin

Potrivit primelor intformații o persoană a avut o tentativă de suicid în jurul orei 21, în această seară. Pe strada Libertății din municipiul Reghin aceasta a avut intenția de a se arunca... Citeste mai mult »
jandarmii,-prezenti-la-cupa-off-road

Jandarmii, prezenți la Cupa Off Road

În acest weekend jandarmii vor fi prezenți la Cupa Off  Road Sângeorgiu de Mureș 2020, în localitatea Sângeorgiu de Mureș, la baza Dealului Pițigoi, județul Mureș.            ”Fie că participi la Campionatul... Citeste mai mult »
dirigintele-confirmat-pozitiv,-clasa-trece-la-cursuri-online!

Dirigintele confirmat pozitiv, clasa trece la cursuri online!

O clasă de la Liceul Ion Vlasiu din Târgu Mureș de azi trece la învățământ online, timp de două săptămâni, după ce dirigintele clasei a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19. Este... Citeste mai mult »
scolile-din-reghin-impartite-intre-scenariul-verde-si-galben

Școlile din Reghin împărțite între scenariul verde și galben

Prima zi de școală, după șase luni de pandemie, a început cu incertitudini și temeri. Întoarcerea la școală din acest an a fost una dintre cele mai mari provocări ale părinților, copiilor... Citeste mai mult »
penitenciarul-targu-mures-va-avea-un-nou-pavilion-de-210-locuri

Penitenciarul Târgu Mureș va avea un nou pavilion de 210 locuri

În urmă cu o săptămână a fost semnat un contract pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui pavilion de detenție cu 210 locuri în Târgu Mureș. Camerele de detenție vor... Citeste mai mult »
se-mai-aprind-si-capitele-de-fan!

Se mai aprind și căpițele de fân!

În localitatea Morești, pe strada Principală au fost solicitați pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. În jurul orelor 17 acolo ardeau două căpâțe de fân, pompierii au intervenit pentru lichidare, anunță... Citeste mai mult »
cu-bacchus-la-volan,-prin-sovata

Cu Bacchus la volan, prin Sovata

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Sovata au oprit în trafic, pe strada 1 Mai din localitate, un autoturism, condus de un bărbat,... Citeste mai mult »
depistat-fara-permis-pe-un-moped-neinmatriculat!

Depistat fără permis pe un moped neînmatriculat!

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 68A, pe raza comunei Crăciunești, un... Citeste mai mult »