consiliul-judetean-mures-lanseaza-proiectele-pentru-ong-uri

Consiliul Județean Mureș lansează proiectele pentru ONG-uri

În acest an Consiliul Județean Mureș organizează concurs de proiecte nerambursabile pe cinci categorii. Cultele, organizațiile sociale, de tineret și elevi, respectiv asociațiile sportive pot accesa sprijin nerambursabil pentru organizarea de evenimente,... Citeste mai mult »
te-scoatem-la-plimbare-si-la-vaccinare!?

Te scoatem la plimbare și la vaccinare!?

Pe 15 Mai 2021, Legio Maris Ride Club și Instituția Prefectului – Județul Mureș te duc la vaccinare pe motor. Vino călare pe motor sau pregătit să fii pasager, pe 15 Mai,... Citeste mai mult »
arest-preventiv-pentru-muresenii-banuiti-de-furt-calificat!

Arest preventiv pentru mureșenii bănuiți de furt calificat!

La data de 6 mai a.c., poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Mureş, la locuinţele a doi bărbaţi,... Citeste mai mult »
cum-ar-gestiona-pompierii-o-situatie-de-urgenta-dupa-cutremur,-la-scju-mures?

Cum ar gestiona pompierii o situație de urgență după cutremur, la SCJU Mureș?

Ieri, începând cu ora 12:00, la sediul ISU Mureș a avut loc un exercițiu în realitate virtuală cu tema „Gestionarea unei situații de urgență generată de un cutremur la Spitalul Clinic Județean... Citeste mai mult »
joburi-peste-hotare

Joburi peste hotare

Angajatorii din străinătate continuă să se uite către pepiniera de candidați din România. Cei care decid să plece, totuși, în străinătate aplică preponderent pentru joburile din Germania, Olanda, Franța, Ungaria și Belgia.... Citeste mai mult »
retinuti-pentru-furt-calificat!

Reținuți pentru furt calificat!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat și reținut, trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare... Citeste mai mult »
atentiune-la-infractiunile-informatice!

Atențiune la infracțiunile informatice!

Tot mai multe persoane cad în capcana infractorilor specializaţi în infracţiuni informatice, motiv pentru care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, derulează o campanie de... Citeste mai mult »
street-–-art,-gazduit-de-cate-un-perete-in-cartierele-din-reghin

Street – art, găzduit de câte-un perete în cartierele din Reghin

Pentru a oferi un cadru organizat amatorilor de grafitti, primarul municipiului Reghin a lansat un apel pe pagina de socializare, dar și pe pagina oficială a instituției: ”Am dori să avem o... Citeste mai mult »
arest-preventiv-in-cazul-tragediei-din-prima-zi-de-pasti

Arest preventiv în cazul tragediei din prima zi de Paști

Cercetările în cazul minorului ucis accidental pe 3 mai 2021, în prima zi de Paști, la o cabană din județul Mureș, au fost continuate. Deținătorul armei a fost reținut pentru 24 de... Citeste mai mult »
claudia-griech,-director-general-al-e.on-energie-romania

Claudia Griech, director general al E.ON Energie România

Începând cu data de 1 mai, Claudia Griech a preluat funcția de director general al E.ON Energie România, având responsabilitatea integrală a segmentului Soluții Clienți, atât aria B2C, cât și B2B. Totodată,... Citeste mai mult »