zeci-de-incidente-electorale-in-mures

Zeci de incidente electorale în Mureș

Într-o localitate din Mureş a fost primită o sesizare cu privire la faptul că o persoană s-a filmat în cabina de vot în timp ce îşi exprima opţiunea de vot, apoi a... Citeste mai mult »
candidatii-au-votat-la-prima-ora-in-reghin

Candidații au votat la prima oră în Reghin

Cei 7 candidați reghineni pentru funcția de primar și-au exercitat dreptul la vot în cursul zilei de azi. Declarațiile lor, la ieșirea din secția de votare au fost următoarele: ”Am votat azi... Citeste mai mult »
legenda-calugarului-lorinc-reghin

Legenda călugărului Lorinc- Reghin

Cea mai veche și mai importantă atracție turistică a orașului Reghin este biserica Evanghelică, în legătură cu care există mai multe legende. Visit-Mures.com Legenda călugărului Lorinc- Reghin at Aceasta stire este preluata.... Citeste mai mult »
tinuturi-legendare:-cetatea-uriasilor-saschiz

Ținuturi legendare: Cetatea uriașilor-Saschiz

Saschiz se află la marginea fostei Țări a Sașilor la o distanță de 20 de kilometri de Sighișoara. Există numeroase legende și tradiții populare legate de această localitate și de băștinașii acesteia,... Citeste mai mult »
9-idei-pentru-o-casa-mai-primitoare-pentru-musafiri

9 idei pentru o casa mai primitoare pentru musafiri

Te pregatesti sa fii gazda si iti doresti sa faci spatiul mai primitor? Poti obtine acest lucru cu doar cativa pasi simpli si rapizi. De la adaugarea unor elemente mici de decor... Citeste mai mult »
se-sisteaza-apa-vineri-25-septembrie

Se sistează apa vineri 25 septembrie

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 25.09.2020 între orele 08:00 – 15:00 (estimare), în următoarele zone: ... Citeste mai mult »
delgaz-grid-sisteaza-temporar-alimentarea-cu-gaze-naturale-in-localitatea-ogra,-jud.-mures,-vineri,-25-septembrie

Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Ogra, jud. Mureș, vineri, 25 septembrie

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Ogra, jud. Mureș, vineri, 25 septembrie ,... Citeste mai mult »
se-sisteaza-apa-joi-24-septembrie

Se sistează apa joi 24 septembrie

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 24.09.2020 între orele 08:00 – 15:00 (estimare), în următoarele zone: •Târgu... Citeste mai mult »
incendiu-la-adapostul-de-animale-din-sangeorgiu-de-mures

Incendiu la adăpostul de animale din Sângeorgiu de Mureș

În această noapte ISU Mureș a intervenit la două intervenții!-În jurul orei 21:40, incendiu de vegetație uscată, la ieșire din municipiul Târgu Mureș spre localitatea Sângeorgiu de Mureș. Au intervenit pentru stingerea... Citeste mai mult »
mestesugurile-toamnei,-prezentate-copiilor-din-mures

Meșteșugurile toamnei, prezentate copiilor din Mureș

Este vremea mustului, a magiunului de prune şi a plăcintelor. Iar în Mureş, cei mici au avut ocazia să înveţe de la cei mai mari cum se pregătesc astfel de produse. Copiii... Citeste mai mult »