doar-15-cazuri-noi-de-covid-in-judetul-mures!

Doar 15 cazuri noi de Covid în județul Mureș!

Incidența infectărilor în județ și în țară e în continuă scădere. Tot graficul statisticii e verde. În județul Mureș până azi au fost confirmate 23.758 cazuri, dintre care 15 noi. Incidența infectărilor... Citeste mai mult »
dosar-penal-pentru-ranirea-sau-schingiurea-unui-cal

Dosar penal pentru rănirea sau schingiurea unui cal

La data de 13 mai a.c., polițiștii din Sighișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiu, se află un cal legat de un vehicul cu tracțiune... Citeste mai mult »
fostul-student-la-umf,-col.-gheorghita-vaccineaza-muresenii-fara-programare

Fostul student la UMF, col. Gheorghiță vaccinează mureșenii fără programare

Col.dr. Valeriu Gheorghiță este în mijlocul mureșenilor la acțiunea de vaccinare organizată în municipiul Târgu Mureș, la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade. „Momentul... Citeste mai mult »
bilantul-primelor-ore:-peste-600-de-persoane-vaccinate!

Bilanțul primelor ore: Peste 600 de persoane vaccinate!

Peste 600 de persoane s-au vaccinat până la miezul zilei, un start extrem de bun pentru această acțiune. ”Dacă nu sunteți încă vaccinați, acum e momentul să o faceți”, vă îndeamnă Mara... Citeste mai mult »
relaxarea-restrictiilor-din-15-mai

Relaxarea restricțiilor din 15 mai

Președintele Iohannis, după încheierea ședinței de lucru la Palatul Cotroceni, cu premierul și mai mulți miniștri, de asemenea șeful DSU și șefa INSP a declarat că din 15 mai se elimină purtarea... Citeste mai mult »
wizz-air-anunta-din-iulie….

Wizz Air anunță din iulie….

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi cea de-a 43-a bază, la Roma, împreună cu cel mai ridicat număr de rute anunțate vreodată în același timp.... Citeste mai mult »
doar-9%-dintre-intervievati-ar-pleca-din-tara,-dupa-pandemie

Doar 9% dintre intervievați ar pleca din țară, după pandemie

Potrivit celui mai recent sondaj derulat de liderul pieței de recrutare online din România, 45% dintre respondenți spun că primul lucru pe care îl vor face după pandemie va fi să își... Citeste mai mult »
7-intrebari-adresate-ministrului-agriculturii,-dupa-inchiderea-fermei-de-la-ungheni

7 întrebări adresate ministrului agriculturii, după închiderea fermei de la Ungheni

Deputatul USR de Mureș, Adrian Giurgiu,  a adresat o interpelare parlamentară ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale,  Adrian Oros, pe tema efectelor focarului de gripă aviară descoperit la Ungheni asupra economiei naționale. „Gripa... Citeste mai mult »
zi-istorica-la-targu-mures,-marcata-cu-ocazia-maratonului-de-vaccinare!

Zi istorică la Târgu Mureș, marcată cu ocazia Maratonului de vaccinare!

În această dimineață Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST ”Emil Palade” din Târgu Mureș a fost scena unei eveniment de importanță istorică. În cadrul unei conferințe de presă organizată în ajunul Maratonului... Citeste mai mult »
5-sanctiuni-aplicate-dupa-verificarile-in-transportul-public

5 sancțiuni aplicate după verificările în transportul public

În perioada 10-11 mai a.c., polițiștii mureşeni au efectuat, în judeţul Mureş, acţiuni de verificare a autovehiculelor care efectuează transport şcolar de elevi şi transport public de persoane, pe traseele aflate în... Citeste mai mult »