perchezitii-domiciliare-la-cativa-banuiti-de-santaj,-camata-si-nerespectarea-regimului-armelor

Percheziții domiciliare la câțiva bănuiți de șantaj, camătă și nerespectarea regimului armelor

La data de 16 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureș, cu sprijinul celor ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Secției de Poliție Rurală Gornești, sub coordonarea... Citeste mai mult »
se-sisteaza-apa-vineri-15-ianuarie

Se sistează apa vineri 15 ianuarie

Compania AQUASERV S.A. sucursala Sighişoara anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 15.01.2021, între orele 09:00 – 13:00 (estimare),... Citeste mai mult »
1356-persoane-in-judetul-mures-sunt-in-carantina-la-domiciliu

1356 persoane în județul Mureș sunt în carantină la domiciliu

Până astăzi, 14 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate 15.878 cazuri, au fost înregistrate 52 cazuri noi, 16 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș. sunt internate 236 persoane confirmate... Citeste mai mult »
doi-mureseni-urmariti-in-germania,-depistati-de-politistii-nostri

Doi mureșeni urmăriți în Germania, depistați de polițiștii noștri

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și reținut doi bărbați, unul de 31 de ani, din comuna Glodeni, iar celălalt, de 56 de ani, din Târgu Mureș,   pe numele cărora autorităţile... Citeste mai mult »
se-sisteaza-apa-joi-14-ianuarie

Se sistează apa joi 14 ianuarie

Compania AQUASERV S.A. sucursala Sighişoara anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 14.01.2021, între orele 09:00 – 15:00 (estimare),... Citeste mai mult »
targumureseanul-demeter-andras-istvan,-desemnat-secretar-de-stat!

Târgumureșeanul Demeter András István, desemnat secretar de stat!

Consiliul Permanent al UDMR a decis în ședința de marți desemnarea secretarilor de stat în șase ministere. Potrivit deciziei Consiliului Permanent, propunerile UDMR  pentru aceste funcții sunt următoarele: 🔘 Demeter András István... Citeste mai mult »
constructie-improvizata-in-flacari

Construcție improvizată în flăcări

O construcție improvizată la liziera pădurii în zona Universității Sapientia din Corunca a luat foc în această seară. Incendiul se manifestă generalizat la întreaga construcție, existând pericolul de propagare la arbuștii din... Citeste mai mult »
saptamana-culturala-in-mediul-online

Săptămâna culturală în mediul online

În luna ianuarie, Fundația Studium–Prospero organizează pentru cea de-a III- a oară seria de evenimente Săptămâna culturală, de data aceasta însă evenimentul se mută în mediul online, având loc între 15 –... Citeste mai mult »
(video)-flori-la-castelul-din-ozd-care-vindeca

(Video) Flori la Castelul din Ozd care vindecă

Poiectul Flori la Castel este un proiect dedicat patrimoniului mai puțin cunoscut, de pe teritoriul României. La modul concret, castele și cetăți mai puțin cunoscute sunt promovate, prin  filme artistice de scurt... Citeste mai mult »
anaf-ii-anunta-pe-cei-care-au-restante-ca-pot-sa-apeleze-la-facilitatile-fiscale-in-vigoare-pentru-a-nu-fi-executati

ANAF îi anunţă pe cei care au restanţe că pot să apeleze la facilităţile fiscale în vigoare pentru a nu fi executaţi

ANAF a anunţat luni că trimite scrisori către contribuabilii care au restanţe şi le prezintă facilităţile fiscale, precum şi condiţiile de îndeplinit pentru accesarea acestora. „ANAF desfăşoară o amplă campanie de informare... Citeste mai mult »