brasov:-soferi-depistati-cu-232-km/h-si-187-km/h-pe-tronsonul-din-judet-al-a3

Braşov: Şoferi depistaţi cu 232 km/h şi 187 km/h pe tronsonul din judeţ al A3

Doi şoferi au fost depistaţi în trafic pe A3, pe raza judeţului Braşov, cu viteze de 232 km/oră, respectiv 187 km/oră, a informat, azi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov. Conform sursei... Citeste mai mult »
drula-anunta-relicitarea-tronsonului-chetani-campia-turzii

Drulă anunță relicitarea tronsonului Chețani-Câmpia Turzii

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și Infrastructurii a anunțat în această dimineață că tronsonul Chețani-Câmpia Turzii din Autostrada A3 este scos din nou la licitație. “Vestea bună a săptămânii pe care o așteptam... Citeste mai mult »
compania-nationala-de-drumuri-a-desemnat-castigatorul-pentru-proiectarea-si-executia-drumului-de-legatura-intre-oradea-si-a3

Compania Națională de Drumuri a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția drumului de legătură între Oradea și A3

Astăzi, Compania Națională de Drumuri a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția drumului de legătură între Oradea și A3, lucrare în valoare de circa 545 de milioane de lei, cu durată a... Citeste mai mult »
accident-pe-a3-intersectia-chetani-in-aceasta-dimineata

Accident pe A3 intersecția Chețani în această dimineață

În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura masurile specifice de prevenirea și stingerea incendiilor în cazul producerii unui accident rutier la ieșirea... Citeste mai mult »
atentie:-incendiu-pe-autostrada-la-ungheni-(update)

ATENȚIE: Incendiu pe autostradă la Ungheni (UPDATE)

Pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Mureș intervin la această oră la un incendiu pe autostrada A3, în localitatea Ungheni. “Incendiul se manifestă la capul tractor al unui autocamion, se intervine pentru stingere.... Citeste mai mult »
autostrada-transilvania-avanseaza-spre-tg.mures

Autostrada Transilvania avansează spre Tg.Mureș

Lucrările pe lotul Ungheni – Târgu Mureș al Autostrăzii A3 au început cu doar o lună și jumătate în urmă dar antreprenorul a înregistrat deja un avans semnificativ de aproximativ 6%. Decopertarea... Citeste mai mult »
precizari-oficiale-despre-a3,-lotul-ungheni-–-targu-mures-si-a8-targu-mures-–-iasi!

Precizări OFICIALE despre A3, lotul Ungheni – Târgu Mureș și A8 Târgu Mureș – Iași!

Mariana Ioniță, director al Companiei de Autostrăzi, a răspuns în cadrul unei întâlniri live numeroaselor întrebări ale cititorilor legate de proiecte și de stadiul lucrărilor la autostrăzile din țară. Astfel, în legătură... Citeste mai mult »
sanse mici ca tronsonul iernut chetani sa fie inaugurat in 2019 in ciuda mobilizarii pe santier

Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier

Asociația Pro Infrastructură a publicat astăzi noi imagini de pe A3, lotul Iernut-Chețani. Reprezentanții asociației susțin însă că sunt șanse minime ca sectorul de autostradă de aproape 18 km să fie dat... Citeste mai mult »