esti-absolvent-la-umfst?-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-festivitatea-de-maine

Ești absolvent la UMFST? Tot ce trebuie să știi despre festivitatea de mâine

Festivitatea de absolvire a promoției 2022, organizată în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, va avea loc miercuri, 27 iulie 2022, la ora 19.00,... Citeste mai mult »
sfarsit-de-studii-si-un-nou-inceput-pentru-absolventii-uat-tg.mures

Sfârșit de studii și un nou început pentru absolvenții UAT Tg.Mureș

Studenții din an terminal ai Universității de Arte din Târgu-Mureș au marcat sâmbătă, la Teatrul Studio 2.0 din municipiu, momentul încheierii studiilor.           Zeci de studenți au urcat din nou pe scenă, în... Citeste mai mult »
prima promotie umfst tg mures la festivitatea de absolvire

Prima promoție UMFST Tg. Mureș, la festivitatea de absolvire

Peste 1900 de absolvenți au fost prezenți astăzi pe stadionul Municipal pentru a fi celebrați de părinți, cadrele dactice și de invitații speciali ai evenimentului. http://www.radiomures.ro/wp-content/uploads/2019/07/VID_20190726_153903.mp4 Rectorul UMFST, Leonard Azamfirei, i-a felicitat... Citeste mai mult »
programul complet al festivitatii de absolvire a studentilor umfst ministrul educatiei nationale prezent alaturi de absolventi

Programul complet al festivității de absolvire a studenților UMFST. Ministrul Educației Naționale, prezent alături de absolvenți

Pe blogul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie a fost afișat programul complet al festivității de absolvire din 26 iulie, ora 17.00, care va avea loc pe Stadionul municipal din Târgu... Citeste mai mult »
stadionul municipal targu mures va gazdui cei 1 500 de absolventi umfst promotia 2019

Stadionul Municipal Târgu Mureș va găzdui cei 1.500 de absolvenți UMFST promoția 2019!

În data de 26 iulie 2019, începând cu ora 17.00, va avea loc festivitatea de absolvire a promoției 2019 a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie. Având în vedere numărul mare... Citeste mai mult »