circulatie-intrerupta-pe-dn-13-din-cauza-unui-grav-accident-produs-in-judetul-mures

Circulație întreruptă pe DN 13 din cauza unui grav accident produs în județul Mureș

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 13 Sighişoara-Târgu Mureş, între localităţile Văleni şi Acăţari, judeţul Mureş, a avut loc o coliziune între un autotren şi un... Citeste mai mult »
trafic-intrerupt-la-acatari,-in-judetul-mures

Trafic întrerupt la Acățari, în județul Mureș

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1 Târgu Mureş – Sighişoara, pe raza localităţii Acăţari, în judeţul Mureş, traficul rutier este blocat total din cauza unui... Citeste mai mult »
petrecere-oprita-de-politisti-la-acatari,-judetul-mures

Petrecere oprită de polițiști la Acățari, județul Mureș

Ieri seară, politiștii mureșeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe raza localității Acățari, ar avea loc o petrecere privată, cu participarea mai multor persoane. Aceasta avea loc în... Citeste mai mult »
foto.-un-nou-strand-cu-apa-termala-in-apropiere-de-targu-mures!-propritatile-terapeutice-ale-apei

FOTO. Un NOU ștrand cu apă termală în apropiere de Târgu Mureș! Propritățile terapeutice ale apei

Un ştrand de agrement dintr-o localitate de lângă Târgu Mureş s-a transformat într-o bază de tratament. Asta după ce, în timpul săpăturilor, constructorii au găsit în pânza freatică argilă albastră. O substanţă... Citeste mai mult »
un-nou-strand-cu-apa-termala-in-apropiere-de-targu-mures!-tarife

Un NOU ștrand cu apă termală în apropiere de Târgu Mureș! TARIFE

Un ştrand de agrement dintr-o localitate de lângă Târgu Mureş s-a transformat într-o bază de tratament. Asta după ce, în timpul săpăturilor, constructorii au găsit în pânza freatică argilă albastră. O substanţă... Citeste mai mult »
mara-toganel,-vizite-la-scolile-din-judet

Mara Togănel, vizite la școlile din județ

Prefectul Județului Mureș, Mara Togănel a efectuat, în cursul zilei de joi , vizite  la câteva unități de învățământ din județ, prilej cu care a luat pulsul  activităților premergătoare examenelor de final... Citeste mai mult »
accident cu 5 masini intre valeni si acatari pe dn13 e60

Accident cu 5 mașini între Văleni și Acățari pe DN13 E60

În această dimineață s-a produs un eveniment rutier, pe DN13 E60, între localitățile Văleni și Acățari, în care au fost implicate mai multe autovehicule. Cauza se pare că este nepăstrarea distanței de... Citeste mai mult »
doua accidente duminica la pranz in mures

Două accidente duminică la prânz, în Mureș

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, în localitatea Acățari. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe DN13 E60, pe raza... Citeste mai mult »
peste 100 de arcasi la trofeul carpatilor de la acatari

Peste 100 de arcași, la Trofeul Carpaților de la Acățari

Sala de sport din comuna Acățari va găzdui, în perioada 26-27 octombrie, prima etapă a concursului național „Trofeul Carpaților” la tir cu arcul, competiție organizată de Federația Română de Arc Tradițional și... Citeste mai mult »
foto accident cu 5 raniti in comuna acatari

FOTO: Accident cu 5 răniți în comuna Acățari

Circulația a fost blocată în această dimineață pe drumul comunal 64, din satul Gruișor, comuna Acățari, în urma unui accident rutier, potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă al ISU Horea Mureș.... Citeste mai mult »