covasna,-printre-cele-mai-sigure-judete-din-tara-la-accidente-rutiere

Covasna, printre cele mai sigure județe din țară la accidente rutiere

Covasna se numără printre cele mai sigure județe din țară în privința numărului de accidente rutiere grave înregistrate în prima parte a acestui an. De asemenea, în primul semestru al anului, județul... Citeste mai mult »
covasna-–-in-topul-judetelor-cu-cele-mai-putine-accidente-rutiere-grave

Covasna – în topul judeţelor cu cele mai puţine accidente rutiere grave

Covasna se numără printre judeţele în care s-au înregistrat în acest an cele mai puţine accidente grave de circulaţie, a declarat marţi adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Marius-Daniel Ivaşcu. Potrivit... Citeste mai mult »
dramele-din-spatele-accidentelor-rutiere-–-cum-primesc-familiile-vestea-ca-le-au-murit-cei-dragi

DRAMELE din spatele accidentelor rutiere – Cum primesc familiile vestea că le-au murit cei dragi

Reportaj realizat în exclusivitate de jurnaliștii Realitatea Plus Ionela Arcanu şi George Lontiş The post DRAMELE din spatele accidentelor rutiere – Cum primesc familiile vestea că le-au murit cei dragi appeared first... Citeste mai mult »
24-de-persoane-si-au-pierdut-viata-in-accidente-rutiere,-in-acest-week-end

24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere, în acest week-end

24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere doar în acest week-end, în ţara noastră, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Cea mai neagră zi a fost ieri, când 10... Citeste mai mult »
bilant tragic al accidentelor rutiere

Bilanţ tragic al accidentelor rutiere

Bilanţul tragic al accidentelor din aceste zile libere a crescut la 27 de morţi. Potrivit poliţiei, în ultimele ore şi-au mai pierdut viaţa încă opt persoane şi 12 au fost grav rănite,... Citeste mai mult »
numarul accidentelor rutiere grave a scazut fata de anul trecut cu doar 1

Numărul accidentelor rutiere grave a scăzut faţă de anul trecut cu doar 1%

24 de accidente grave pe zi, soldate cu cinci morţi şi peste 20 de răniţi grav. Aceasta este media la nivelul anului 2018, conform cifrelor prezentate de Poliţie în cadrul „Buletinului siguranţei... Citeste mai mult »
8 persoane decedate anul acesta pe trecerile de pietoni din mures

8 persoane decedate anul acesta pe trecerile de pietoni din Mureș

Neacordarea de prioritate pentru pietoni este a treia cauză a accidentelor rutiere petrecute în acest an în județ, în schimb a crescut numărul deceselor. Mai mult de 210 accidente rutiere grave au... Citeste mai mult »
mures actiuni in trafic de ziua europeana fara decedati in accidente rutiere

Mureș: Acțiuni în trafic de Ziua europeană fără decedați în accidente rutiere

Este vorba de proiectul „EDWARD” care se desfășoară în toate statele europene, prin care polițiștii atrag atenția tuturor participanților la trafic cu privire la riscurile și consecințele la care se expun prin... Citeste mai mult »