persoanele-cu-venituri-mari-vor-beneficia-de-pana-la-8-ori-mai-mult-de-pe-urma-reducerii-accizelor-la-carburanti

Persoanele cu venituri mari vor beneficia de până la 8 ori mai mult de pe urma reducerii accizelor la carburanţi

Persoanele cu venituri mari vor beneficia de până la 8 ori mai mult de pe urma reducerii accizelor la carburanţi în comparație cu cele cu venituri mici. Un studiu european propune în... Citeste mai mult »
noua-majorare-a-accizelor-la-tutun

Nouă majorare a accizelor la tutun

Mâine va intra în vigoare o nouă majorare a accizelor la tutun. Astfel, țigările se vor scumpi în medie cu 50 de bani pachetul. În prezent, prețul de vânzare al unui pachet... Citeste mai mult »
mariri la accizele la carburanti

Măriri la accizele la carburanţi

Accizele la carburanţi au fost mărite cu aproximativ 7%, fapt care reduce substanţial efectele eliminării supraacizei promulgate de preşedinte cu doar o zi înainte. Ministerul Finanţelor a postat aseară, pe pagina sa... Citeste mai mult »
se vor scumpi tigarile dupa ce guvernul a decis sa majoreze acciza

Se vor scumpi ţigările după ce Guvernul a decis să majoreze acciza

De astăzi se vor scumpi ţigările, după ce Guvernul a decis să majoreze acciza la aceste produse. Nivelul taxei creşte de la 483 de lei – mia de ţigarete – la 503... Citeste mai mult »
majorarea accizelor pentru tigarete se amana pentru ianuarie 2020

Majorarea accizelor pentru ţigarete se amână pentru ianuarie 2020

Majorarea accizelor pentru ţigarete se amână pentru ianuarie 2020, conform unui proiect de modificare a Codului Fiscal, publicat de Ministerul Finanţelor. Se propune o creştere a accizei pentru 1.000 de ţigarete de... Citeste mai mult »
ministrii de finante din statele membre ale ue nu au reusit sa ajunga la un acord in ce priveste regimul general al accizelor

Miniştrii de finanţe din statele membre ale UE nu au reuşit să ajungă la un acord în ce priveşte regimul general al accizelor

Miniştrii de finanţe din statele membre ale Uniunii Europene nu au reuşit să ajungă la un acord politic în ce priveşte regimul general al accizelor şi cel aplicabil alcoolului şi băuturilor alcoolice.... Citeste mai mult »