guvernul-va-mai-derula-o-procedura-de-licitatie-pentru-achizitia-de-masti-destinate-persoanelor-cu-venituri-mici

Guvernul va mai derula o procedură de licitaţie pentru achiziţia de măşti destinate persoanelor cu venituri mici

Premierul Ludovic Orban a anunţat că Guvernul va mai derula o procedură de licitaţie în vederea achiziţionării de măşti de protecţie sanitară care să fie acordate cu titlu gratuit persoanelor cu venituri... Citeste mai mult »
statul-roman-a-cheltuit,-pana-la-sfarsitul-lunii-iunie,-cinci-miliarde-de-lei-pentru-combaterea-efectelor-pandemiei-de-coronavirus

Statul român a cheltuit, până la sfârşitul lunii iunie, cinci miliarde de lei pentru combaterea efectelor pandemiei de coronavirus

Datele sunt cuprinse într-un raport al Curţii de Conturi realizat la solicitarea parlamentului, pe baza controalelor efectuate la aproape o mie de entităţi din administraţia centrală şi locală. Curtea de Conturi a... Citeste mai mult »
ieri-a-avut-loc-prima-intrunire-a-comisiei-parlamentare-de-ancheta-privind-achizitiile-si-gestionarea-starii-de-urgenta

Ieri a avut loc prima întrunire a Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile şi gestionarea stării de urgenţă

S-a decis să se trimită adrese mai multor ministere şi să se solicite Guvernului detalii referitoare la înfiinţarea Grupului pentru Comunicare Strategică. Preşedintele comisiei, deputatul PSD Marius Budăi, a precizat că vor... Citeste mai mult »
transparency-international-romania-cere-publicarea-informatiilor-privind-achizitiile-in-starea-de-urgenta

Transparency International Romania cere publicarea informaţiilor privind achiziţiile în starea de urgenţă

Transparency International Romania solicită instituţiilor din administraţia publică centrală şi locală să facă publice informaţiile privind achiziţiile efectuate pe perioada stării de urgenţă. În acest caz, autorităţile competente trebuie să verifice legalitatea... Citeste mai mult »