actele de identitate care expira in aceasta perioada raman valabile

Actele de identitate care expiră în această perioadă rămân valabile

Direcția de Evidența Persoanelor Mureș a luat măsuri pentru limitarea activităților cu publicul pe perioada instituirii stării de urgență pe teritorul României. Dat fiind specificiul său, la serviciul de Evidență a Populației... Citeste mai mult »
700 de acte de identitate eliberate in mures in ultimele doua zile

700 de acte de identitate eliberate în Mureș în ultimele două zile

Pentru ca mureșenii cu acte expirate să se poată prezenta la turul doi al prezidențialelor, Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Mureș a avut sâmbătă și duminică program cu publicul. Directorul Codruța Sava... Citeste mai mult »
peste 200 de acte de identitate eliberate in mures in ultimele doua zile

Peste 200 de acte de identitate eliberate în Mureș în ultimele două zile

Pentru ca mureșenii cu acte expirate să se poată prezenta la turul doi al prezidențialelor, Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Mureș are și astăzi program cu publicul. Directorul Codruța Sava a declarat... Citeste mai mult »
muresenii nu s au inghesuit sa si preschimbe actele de identitate

Mureșenii nu s-au înghesuit să-și preschimbe actele de identitate

Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Mureș a avut sâmbătă și duminică program cu publicul, pentru ca mureșenii să poată vota la scrutinul pentru alegerea președintelui țării. Numărul mureșenilor care și-au schimbat cărțile... Citeste mai mult »
zeci de mii de mureseni fara acte de identitate valabile

Zeci de mii de mureșeni, fără acte de identitate valabile

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Mureş avertizează că aproximativ 17.480 persoane nu deţin acte de identitate sau au acte de identitate expirate. Prin urmare, pe lângă faptul că pot deveni contravenienţi... Citeste mai mult »