fostul-primar-marian-vanghelie,-acuzatii-grave-la-adresa-generalilor-sri-in-rezerva-dumitru-dumbrava-si-florian-coldea

Fostul primar Marian Vanghelie, acuzații grave la adresa generalilor SRI în rezervă Dumitru Dumbravă și Florian Coldea

În direct la Realitatea Plus The post Fostul primar Marian Vanghelie, acuzații grave la adresa generalilor SRI în rezervă Dumitru Dumbravă și Florian Coldea appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire... Citeste mai mult »
istoria-si-geografia-nu-se-desfiinteaza-si-nici-nu-vor-fi-comasate

Istoria și geografia nu se desființează și nici nu vor fi comasate

Ministerul Educației a dezmințit public acuzațiile unui profesor din Focșani. Acesta a susținut că, în metodologia de mobilitate a personalului didactic pentru anul şcolar 2021/2022 au dispărut ca discipline de sine stătătoare... Citeste mai mult »
acuzatii-in-cazul-decesului-profesorului-benedek-istvan

Acuzații în cazul decesului profesorului Benedek Istvan

Medicul mureșean Benedek Istvan, coordonator al Secției Clinice de Hematologie și Transplant Medular a Spitalului Clinic Județean, profesor universitar la Facultatea de Medicină din cadrul Univeristății de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie... Citeste mai mult »
sefa clinicii de cardiologie a scju tg mures dezminte acuzatiile aparute in presa

Şefa Clinicii de Cardiologie a SCJU Tg.Mureș dezminte acuzațiile apărute în presă

Dr. Teodora Benedek susține că este victima unui linșaj mediatic, cel mai probabil din cauza perioadei preelectorale în care ne aflăm. În urmă cu câteva zile, în presa locală au apărut concluziile... Citeste mai mult »
acuzatii de la guvern catre seful statului

Acuzații de la Guvern către șeful statului

Premierul Viorica Dăncilă l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că a blocat activitatea guvernului, prin refuzul de a numi miniştri interimari pentru portofoliile eliberate de cei trei foşti miniştri ai ALDE. Şefa... Citeste mai mult »