incendiu-in-localitatea-mureseana-adamus

Incendiu în localitatea mureșeană Adămuș

Pompierii din Luduș intervin la această oră pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, informează ISU Mureș. Potrivit sursei citate, în interiorul anexei se află un sicriu cu o persoană... Citeste mai mult »
fara-permis-de-conducere-si-baut,-un-barbat-din-adamus-a-accidentat-un-copil,-dupa-care-a-fugit!-a-fost-gasit-si-retinut

Fără permis de conducere și băut, un bărbat din Adămus a accidentat un copil, după care a fugit! A fost găsit și reținut

Un bărbat din comuna mureșeană Adămus a fost reținut pentru 24 de ore The post Fără permis de conducere și băut, un bărbat din Adămus a accidentat un copil, după care a... Citeste mai mult »
autoturism-acrosat-de-tren-la-adamus

Autoturism acroșat de tren la Adămuș

Pompierii mureșeni au acordat măsurile de prim ajutor după ce un autoturism a fost acroșat de un tren în localitatea Adămuș. Potrivit ISU, nu au fost victime încarcerate, iar șoseaua a fost... Citeste mai mult »
un muresean ratacit in padure a fost gasit la 18 km de casa

Un mureșean rătăcit în pădure a fost găsit la 18 km de casă

Ieri seară pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru căutarea unei persoane rătăcite în pădure pe raza localității Cornești, comuna Adămuș, județul Mureș. În cooperare cu reprezentanții altor instituții pompierii au... Citeste mai mult »