administratia-prezidentiala-a-retransmis-formula-de-calcul-privind-redeschiderea-scolilor

Administrația Prezidențială a retransmis formula de calcul privind redeschiderea școlilor

În informațiile transmise de președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul conferinței de presă de miercuri, a apărut o eroare cu privire la formula de calcul care stă la baza stabilirii celor trei... Citeste mai mult »
florin citu se retrage

Florin Cîțu se retrage

Florin Cîțu își va depune mandatul de premier desemnat, anunță Administraţia Prezidenţială. La Parlament era programată, de la această oră şedinţa comună pentru învestirea cabinetului Cîţu. Toate grupurile parlamentare au anunţat că... Citeste mai mult »
platforma aresel ii solicita presedintelui retragerea decoratiei primarului din tg mures

Platforma Aresel îi solicită președintelui retragerea decorației primarului din Tg.Mureș

Platforma Aresel a depus la Administrația Prezidențială o scrisoare prin care îi solicită Președintelui Klaus Iohannis retragerea decorației lui Dorin Florea, primarul Municipiului Târgu Mureș. Într-un comunicat de presă, organizația civică subliniază... Citeste mai mult »
presedintele iohannis a semnat decretele de numire a ministrilor justitiei fondurilor europene si romanilor de pretutindeni

Preşedintele Iohannis a semnat decretele de numire a miniştrilor Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de pretutindeni

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, azi, decretele de numire a Anei Birchall în funcţia de ministru al Justiţiei, a Roxanei Mînzatu ca ministru al Fondurilor Europene şi a Nataliei Intotero ca ministru... Citeste mai mult »