evolutia-criminalitatii-contra-patrimoniului-in-mures

Evoluția criminalității contra patrimoniului în Mureș

În decursul anului 2019, la nivelul judeţului Mureş au fost sesizate 5.671 de infracţiuni contra patrimoniului, număr în creştere uşoară cu 1,81%, faţă de anul precedent. Potrivit unui comunicat remis, în urmă... Citeste mai mult »
bilant-peste-1.400-de-mureseni,-consiliati-in-2019-de-politia-de-proximitate

BILANȚ. Peste 1.400 de mureșeni, consiliați în 2019 de Poliția de proximitate

Pe parcursul anului 2019, poliţiştii de proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au consiliat 1.430 de persoane care le-au solicitat sprijinul ori care au fost identificate ca potenţiale victime ale... Citeste mai mult »
un-candidat-la-primaria-targu-mures-promite-parcari,-piste-pentru-biciclisti-si-teatre-in-aer-liber-pe-albia-poclosului

Un candidat la Primăria Târgu-Mureș promite parcări, piste pentru bicicliști și teatre în aer liber pe albia Pocloșului

Candidatul susținut de UDMR la alegerile din acest an pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș, Soos Zoltan, a remis joi, 23 ianuarie, un comunicat de presă în care își prezintă viziunea... Citeste mai mult »
deficit-de-personal-la-politia-mures

Deficit de personal la Poliția Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a prezentat, în urmă cu câteva zile, bilanțul instituției pe anul 2019. Potrivit documentului, în perioada analizată şi-au încetat raporturile de serviciu 5... Citeste mai mult »
video:-prefectul-mara-toganel,-discurs-de-omagiere-a-unirii-mici

VIDEO: Prefectul Mara Togănel, discurs de omagiere a Unirii Mici

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a susținut vineri, 24 ianuarie, un discurs cu ocazia ceremoniei de omagiere a Unirii Principatelor Române de la 1859. Ceremonia s-a desfășurat în curtea Inspectoratului de Poliție... Citeste mai mult »
politia-mures,-la-bilant.-infractiuni-la-regimul-armelor-si-explozivilor

Poliția Mureș, la bilanț. Infracțiuni la regimul armelor și explozivilor

La finalul anului 2019, în evidențele Inspectoratului de Poliție Județean Mureș figurează 2.778 de persoane deţinătoare de arme, dintre care 77 de persoane juridice, care deţin 7.138 de arme letale şi neletale.... Citeste mai mult »
foto:-armistitiu-in-pasi-de-dans-la-bustul-lui-cuza.-lideri-pnl,-psd-si-alde,-hora-unirii-in-curtea-politiei

FOTO: Armistițiu în pași de dans la bustul lui Cuza. Lideri PNL, PSD și ALDE, Hora Unirii în curtea Poliției

Cei 161 de ani care s-au împlinit de la Unirea Principatelor Române, eveniment cunoscut și sub denumirea de Mica Unire, au fost sărbătoriți vineri, 24 ianuarie, în curtea Inspectoratului de Poliție Județean... Citeste mai mult »
guvernul-are-2-mari-prioritati:-autostrada-unirii-si-autostrada-sibiu-pitesti

Guvernul are 2 mari priorități: autostrada Unirii şi autostrada Sibiu-Piteşti

Construcţia autostrăzilor Iaşi-Târgu Mureş şi Sibiu-Piteşti sunt două dintre marile priorităţile ale Guvernului, a declarat, vineri, la Iaşi, premierul Ludovic Orban. Prezent la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, şeful Executivului a arătat... Citeste mai mult »
politia-mures,-alertata-prin-112!-statistica-anului-2019

Poliția Mureș, alertată prin 112! Statistica anului 2019

În decursul anului 2019, la nivelul județului Mureș la Dispeceratul integrat 112 au fost înregistrate 22.342 de apeluri prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 vizând strict atribuţiile Poliţiei, a... Citeste mai mult »
modernizare-de-strazi-in-lunca-bradului

Modernizare de străzi în Lunca Bradului

Primăria comunei Lunca Bradului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare străzi secundare în comuna Lunca Bradului, județul Mureș”, propus a fi amplasat în... Citeste mai mult »