sighisoara:-parcari-pentru-parinti-in-curtea-gradinitei-si-cresei

Sighișoara: parcări pentru părinți în curtea grădiniței și creșei

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 24 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că a fost amenajată o parcare pentru părinți în curtea grădiniței și creșei... Citeste mai mult »
refugii-in-statiile-de-autobuz-din-sighisoara

Refugii în stațiile de autobuz din Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis vineri, 25 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că se montează cele 19 noi refugii pentru stațiile de autobuz din Sighișoara,... Citeste mai mult »
masurile-de-ordine-publica,-in-perioada-electorala,-asigurate-de-4.000-de-angajati-ai-mai

Măsurile de ordine publică, în perioada electorală, asigurate de 4.000 de angajaţi ai MAI

De la începutul campaniei electorale pentru alegerile locale de duminică, au avut loc peste 1.300 de manifestări electorale în toată ţara, iar măsurile de ordine publică au fost asigurate de aproape 4.000... Citeste mai mult »
efective-sporite-de-forte-de-ordine-vor-fi-mobilizate-cu-ocazia-alegerilor-locale

Efective sporite de forțe de ordine vor fi mobilizate cu ocazia alegerilor locale

43.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri vor fi mobilizaţi, duminică, 27 septembrie, iar mai bine de jumătate dintre aceştia vor asigura ordinea publică în cele 18.794 de secţii de vot.... Citeste mai mult »
video:-prof-univ-dr.-horatiu-suciu:-”dreptatea,-pana-la-urma,-invinge!”

VIDEO: Prof. Univ. Dr. Horațiu Suciu: ”Dreptatea, până la urmă, învinge!”

”Sunt medic, iubesc ceea ce fac, iubesc viața umană cu bună credință, pentru că altfel nu se poate.” DE CE POLITICĂ? Atât ca medic cât și ca și cadru didactic simt că... Citeste mai mult »
consiliul-suprem-de-aparare-a-tarii-a-fost-convocat-pentru-data-de-6-octombrie

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a fost convocat pentru data de 6 octombrie

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a fost convocat pentru data de 6 octombrie, la ora 13:00, a anunțat astăzi Administrația Prezidențială. Şeful statului a decis să convoace CSAT pentru a analiza... Citeste mai mult »
mesajul-primarului-sighisoarei-de-ziua-smurd!

Mesajul primarului Sighișoarei de ziua SMURD!

Primarul Municipiului Sighișoara, Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean a transmis vineri, 25 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, un mesaj de mulțumire la adresa salvatorilor SMURD, cu prilejul împlinirii a... Citeste mai mult »
video:-ludovic-orban,-mesaj-de-sustinere-pentru-candidatii-pnl-la-consiliul-local-targu-mures,-primarie-si-consiliul-judetean-mures

VIDEO: Ludovic Orban, mesaj de susținere pentru candidații PNL la Consiliul Local Târgu Mureș, Primărie și Consiliul Județean Mureș

Prim-ministrul Ludovic Orban și-a afirmat deschis sprijinul pentru toți candidați liberali târgumureșeni și mureșeni pentru alegerile din 27 septembrie. Președintele Partidului Național Liberal a afirmat: ”Aceasta este echipa Partidului Național Liberal. O... Citeste mai mult »
unda-verde-pentru-sala-polivalenta-din-municipiul-brasov

Undă verde pentru sala polivalentă din municipiul Brașov

Guvernul României a aprobat, în ședința de ieri, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui complex multifuncțional – sală polivalentă în municipiul Brașov. Obiectivul, în valoare de peste 404 milioane de lei, va avea... Citeste mai mult »
studentii-cu-burse-sociale-din-universitatile-care-vor-tine-cursuri-online-vor-primi-tablete

Studenţii cu burse sociale din universităţile care vor ţine cursuri online vor primi tablete

Guvernul a stabilit că sumele pentru achiziţionarea acestora vor fi decontate din fonduri europene în limita a 50 de milioane de euro. Executivul a mai discutat, în şedinţa de aseară, despre acordarea... Citeste mai mult »