autoritatile-locale-si-centrale-vor-putea-accesa-fonduri-pentru-amenajarea-de-trasee-cicloturistice

Autoritățile locale și centrale vor putea accesa fonduri pentru amenajarea de trasee cicloturistice

Autoritățile locale și centrale vor putea accesa, începând de luni, fonduri pentru amenajarea a 3.000 de kilometri de trasee cicloturistice, a anunțat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. Bugetul alocat prin PNRR este de... Citeste mai mult »
carosabil-refacut-in-aleea-carpati

Carosabil refăcut în Aleea Carpați

Lucrările la Aleea Carpați sunt finalizate, a anunțat, recent, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, prin intermediul unei postări făcută pe pagina proprie de Facebook. ”Au fost finalizate lucrările de refacere a... Citeste mai mult »
pe-5-decembrie,-targu-muresul-va-fi-“scaldat”-in-splendoare

Pe 5 decembrie, Târgu Mureșul va fi “scăldat” în splendoare

Luni, 5 decembrie, sărbătoarea iluminatului festiv al bradului de Crăciun va avea loc de la ora 19:00.  Programul de pe scena amplasată în  Piața Teatrului va începe la ora 18:30. Ansamblul de... Citeste mai mult »
foto:-zi-de-mare-sarbatoare-la-iernut

FOTO: Zi de mare sărbătoare la Iernut

La Iernut, de Ziua Națională, toți cei care simt românește au vrut să petreacă câteva momente frumoase alături de alți concetățeni, în zi de mare sărbătoare. Sute de iernuțeni au adus un... Citeste mai mult »
la-multi-ani,-romania!-la-multi-ani,-reghin!-la-multi-ani-reghineni!

La mulți ani, România! La mulți ani, Reghin! La mulți ani reghineni!

Municipalitatea reghineană a marcat Ziua Națională a României printr-un spectacol folcloric găzduit joi, 1 decembrie de Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”. Startul a fost dat și de această dată de... Citeste mai mult »
bomba-gasita-intr-o-comuna-mureseana

Bombă găsită într-o comună mureșeană

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș a fost solicitată să intervină joi, 1 decembrie, în jurul orei 11.30, pentru cercetarea, identificarea și ridicarea unei muniții... Citeste mai mult »
live:-acordarea-distinctiei-”fibula-de-la-suseni”

LIVE: Acordarea distincției ”Fibula de la Suseni”

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş organizează joi, 1 decembrie, de la ora 14.00, o ceremonie de acordare a celei mai prestigioase distincții a județului Mureș, “Fibula de la Suseni”, unor personalități care... Citeste mai mult »
live:-”fibula-de-la-suseni”-pentru-sase-personalitati-muresene

LIVE: ”Fibula de la Suseni” pentru șase personalități mureșene

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş organizează joi, 1 decembrie, de la ora 14.00, o ceremonie de acordare a celei mai prestigioase distincții a județului Mureș, “Fibula de la Suseni”, unor personalități care... Citeste mai mult »
live:-ceremonie-militara-in-piata-victoriei-din-targu-mures

LIVE: Ceremonie militară în Piața Victoriei din Târgu Mureș

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş organizează joi, 1 decembrie, de la ora 12.00, în Piața Victoriei din Târgu Mureș, cu ocazia Zilei Naționale a României, cu sprijinul Garnizoanei Târgu Mureș, Consiliului Județean... Citeste mai mult »
mures:-minivacanta-de-1-decembrie-supravegheata-de-aproape-800-de-politisti

Mureș: Minivacanța de 1 Decembrie supravegheată de aproape 800 de polițiști

Aproape 800 de poliţişti se vor afla pe străzile din județul Mureș, în perioada minivacanţei de 1 Decembrie, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi drepturilor cetăţenilor. ”Polițiștii mureșeni se... Citeste mai mult »