in-romania-exista,-conform-specialistilor,-peste-4.000-de-exemplare-de-urs

În România există, conform specialiştilor, peste 4.000 de exemplare de urs

România are în prezent peste 4.000 de exemplare de urs, acest număr fiind avansat de specialişti, a declarat azi, la Braşov, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, care a menţionat că... Citeste mai mult »
bugetul-municipiului-sfantu-gheorghe-–-227-milioane-lei,-cel-mai-mare-de-pana-acum

Bugetul municipiului Sfântu Gheorghe – 227 milioane lei, cel mai mare de până acum

Bugetul municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2022, adoptat azi de Consiliul local, se cifrează la peste 227 de milioane de lei şi este, potrivit autorităţilor locale, cel mai mare din istoria oraşului.... Citeste mai mult »
ministrul-transporturilor,-anunt-despre-autostrada-targu-mures-–-targu-neamt

Ministrul Transporturilor, anunț despre Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț

Ministrul Transporturilor din România, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 27 ianuarie, că în aceeași zi a avut discuții cu reprezentanți ai asociaților care militează pentru construcția autostrăzilor în zona Moldovei. ”Le-am transmis... Citeste mai mult »
isu-mures,-activitate-in-mai-multe-locatii-din-targu-mures

ISU Mureș, activitate în mai multe locații din Târgu Mureș

Având în vedere că sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș de pe strada Horea, numărul 28 din municipiul Târgu Mureș urmează să intre în renovare, instituția își... Citeste mai mult »
primarul-municipiului-tg.-mures-a-cerut-demisia-a-2-consilieri-personali

Primarul municipiului Tg. Mureș a cerut demisia a 2 consilieri personali

Urmare a unui scandal declanșat în urma anchetei Recorder intitulată ”Noi dezvăluiri despre fenomenul angajărilor politice”, în care apar doi dintre consilierii săi personali, primarul Tg. Mureșului, Soós Zoltán, a reacționat, cerându-le... Citeste mai mult »
mures:-17,6-milioane-de-lei-pentru-modernizarea-unui-drum-judetean

Mureș: 17,6 milioane de lei pentru modernizarea unui drum județean

Aleșii județeni au aprobat miercuri, 26 ianuarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Modernizarea unui tronson de drum județean DJ135A Viforoasa – Neaua –... Citeste mai mult »
lucrarile-de-constructie-la-centura-ocolitoare-a-mun-sf.-gheorghe-incep-in-acest-an

Lucrările de construcţie la centura ocolitoare a mun. Sf. Gheorghe încep în acest an

Lucrările de construcţie a viitoarei centuri ocolitoare a municipiului Sfântu Gheorghe, care va avea o lungime de aproape 11,5 kilometri, vor începe în acest an, a anunţat, primarul Antal Arpad. Potrivit acestuia,... Citeste mai mult »
covasna:-primaria-sfantu-gheorghe-continua-programul-‘dam-valoare-rablei-tale’

Covasna: Primăria Sfântu Gheorghe continuă programul ‘Dăm valoare rablei tale’

Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe vor continua şi în acest an programul ‘Dăm valoare rablei tale’, iniţiat în primăvara anului trecut cu scopul de a elimina din trafic maşinile vechi şi poluante,... Citeste mai mult »
consilier-local-nou-la-ludus

Consilier local nou la Luduș

Componența Consiliului Local Luduș s- a modificat prin înregistrarea demisiei consilierului local Totu Daniel Septimiu Iulian, din partea Partidului Social Democrat (PSD) și în consecință, prin încetarea de drept a mandatului de... Citeste mai mult »
nu-se-pune-problema-ca-romania-sa-trimita-soldati-in-ucraina,-apreciaza-ministrul-apararii,-vasile-dincu

Nu se pune problema ca România să trimită soldaţi în Ucraina, apreciază ministrul apărării, Vasile Dîncu

El a precizat, înaintea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, că autorităţile nu au discutat despre activarea rezerviştilor şi a explicat că în fiecare an, prin rotaţie, se face un inventar... Citeste mai mult »