bugetul-consiliului-judetean-mures,-rectificat

Bugetul Consiliului Județean Mureș, rectificat

Aleșii județeni au aprobat marți, 21 iunie, într-o ședință ordinară de lucru, rectificarea bugetului Consiliului Județean Mureș pe anul 2022. Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, modificarea bugetului vizează următoarele... Citeste mai mult »
zilele-brancovenestiului-in-perioada-1-3-iulie

Zilele Brâncoveneștiului în perioada 1-3 iulie

Primăria și Consiliul Local al comunei Brâncovenești organizează, în perioada 1-3 iulie, o nouă ediție a Zilelor Brâncoveneștiului. Deschiderea oficială va avea loc vineri seara, de la ora 20.00, la Căminul Cultural... Citeste mai mult »
bilantul-zilelor-targumuresene-facut-de-primarul-soos-zoltan

Bilanțul Zilelor Târgumureșene făcut de primarul Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a făcut bilanțul Zilelor Târgumureșene, eveniment care s-a desfășurat în perioada 23-26 iunie. ”Mereu împreună! Acesta a fost nu doar sloganul celor 25 de Zilele ale... Citeste mai mult »
joi,-termen-scadent-de-plata-al-taxei-de-salubritate-in-tg.-mures

Joi, termen scadent de plată al taxei de salubritate în Tg. Mureș

Administrația locală oferă o bonificație de 10% pentru cei care achită integral taxa specială de salubritate pentru întregul an, până la al doilea termen trimestrial scadent, adică 30 iunie. Taxa este de... Citeste mai mult »
operator-nou-de-salubritate-stradala-la-tg.-mures

Operator nou de salubritate stradală la Tg. Mureș

O firmă din Cluj Napoca va prelua din 30 iunie activitatea de curățenie stradală din Tg.Mureș. Contractul semnat la finele lunii trecute cu municipalitatea prevede plăți de peste 9,7 milioane de lei... Citeste mai mult »
mai-multe-strazi-din-breaza,-reabilitate

Mai multe străzi din Breaza, reabilitate

Conducerea Primăriei comunei Breaza anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Refacere străzi 5,4 kilometri și refacere drumuri agricole 11,5 kilometri” propus a fi amplasat... Citeste mai mult »
peste-60-de-posturi-scoase-la-concurs-la-isu-mures

Peste 60 de posturi scoase la concurs la ISU Mureș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș scoate la concurs următoarele posturi: 𝟱𝟱 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝗼𝗹𝗱𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝘀𝘁 (𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝗻𝘁): https://bit.ly/3nlZqxA 𝟵 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗯𝗼𝗳𝗶𝘁̦𝗲𝗿𝗶 𝗰𝘂 𝗶̂𝗻𝗰𝗮𝗱𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗿𝘀𝗮̆ 𝗲𝘅𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮̆: -subofițer operativ... Citeste mai mult »
program-de-modernizare-a-strazilor-din-centrul-vechi-al-ludusului

Program de modernizare a străzilor din Centrul Vechi al Ludușului

În perioada în care s-a încheiat un proiect important, asfaltarea a 19 străzi din cartierul Gheja, Primăria orașului Luduș continuă cu demersurile administrative pentru un alt proiect important. Pentru obiectivul de investiții... Citeste mai mult »
strategia-smart-city-targu-mures,-in-dezbatere-publica

Strategia Smart City Târgu Mureș, în dezbatere publică

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează, începând cu data de 23 iunie 2022, consultarea opiniei publice cu privire la elaborarea Strategiei Smart City a Municipiului Târgu Mureș. ”Strategia Smart City a municipiului Târgu... Citeste mai mult »
colectarea-deseurilor-nu-se-scumpeste,-deocamdata,-la-sighisoara

Colectarea deșeurilor nu se scumpește, deocamdată, la Sighișoara

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au respins luni, 27 iunie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, noile tarife propuse pentru serviciile de colectare a deșeurilor practicate de societatea Schuster Ecosal SRL... Citeste mai mult »