15-autospeciale-noi-au-intrat-in-dotarea-inspectoratului-judetean-de-politie-mures

15 autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Mureș

Autoturismele sunt destinate structurilor de ordine publică și rutieră. Autospecialele nou intrate în dotarea Inspectoratului vor contribui la asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei... Citeste mai mult »
votul-final-pe-legea-privind-carantina-si-izolarea-va-fi-dat-astazi-in-senat

Votul final pe legea privind carantina și izolarea va fi dat astăzi în Senat

Proiectul de lege privind de carantina și izolarea urmează să intre astăzi în dezbaterea plenului Senatului, care este for decizional în acest caz. La ședință și-a anunțat prezența și premierul Ludovic Orban.... Citeste mai mult »
foto:-comuna-deda,-trecut-solid,-prezent-viabil,-viitor-promitator

FOTO: Comuna Deda, trecut solid, prezent viabil, viitor promițător

Comuna Deda, situată pe Valea Mureșului Superior, are în spate peste șase secole de istorie, fiind atestată documentar în anul 1393. Are în componență localitățile Bistra Mureșului, Pietriș, Filea și centrul administrativ... Citeste mai mult »
targu-mures:-acord-de-mediu-pentru-reabilitarea-iazului-batal

Târgu Mureș: Acord de mediu pentru reabilitarea iazului batal

Municipiul Târgu Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a Acordului de mediu nr. 12 din 08.12.2010 revizuit la 09.12.2011 şi 24.06.2015 pentru proiectul „Reabilitare sit poluat istoric Iaz batal... Citeste mai mult »
reparatii-dupa-inundatii-in-comuna-ibanesti

Reparații după inundații în comuna Ibănești

Printre comunele puternic afectate de inundațiile din luna iunie s-a numărat și Ibăneștiul, fapt pentru care primăria s-a pus pe treabă, pentru a repara pagubele produse de natură. „Până în prezent, au... Citeste mai mult »
strada-calarasilor-din-reghin-intra-in-reabilitare-totala

Strada Călărașilor din Reghin intră în reabilitare totală

Strada Călărașilor din municipiul Reghin va intra în reabilitare totală, fapt pentru care circulația va fi închisă pe o perioadă de 60 de zile, începând cu ziua de luni, 20 iulie, anunță... Citeste mai mult »
starea-de-alerta-va-fi-prelungita-cu-o-luna

Starea de alertă va fi prelungită cu o lună

Anunțul a fost făcut de președintele Klaus Iohannis. El a precizat că restricțiile actuale rămân în vigoare și nu vor fi impuse altele. Șeful statului a făcut un apel către cetățeni să... Citeste mai mult »
sedinta-programata-la-palatul-cotroceni,-privind-masurile-de-gestionare-a-epidemiei-covid-19

Şedinţă programată la Palatul Cotroceni, privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Președintele Klaus Iohannis are azi, la Palatul Cotroceni, o nouă ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19. Reuniunea începe la ora 14:00 și vor participa mai mulți membri ai Guvernului. Potrivit... Citeste mai mult »
anunt-privind-deschiderea-consultarii-publice

Anunț privind deschiderea consultării publice

Astăzi, 14 iulie 2020, Consiliul Județean Mureș anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ:  Proiect de hotărâre privind aprobarea unor taxe și tarife la instituțiile de cultură... Citeste mai mult »
cat-de-interesate-sunt-primariile-din-mures-de-iluminatul-stradal-cu-sisteme-led

Cât de interesate sunt primăriile din Mureș de iluminatul stradal cu sisteme LED

Începând de ieri, administrațiile locale pot înainta proiecte la Administraţia Fondului pentru Mediu pentru a schimba sistemele vechi de iluminat cu rețele de ecologice, care consumă în medie cu 40 la sută... Citeste mai mult »