comisia-europeana-a-aprobat-planul-national-de-redresare-si-rezilienta-al-romaniei

Comisia Europeană a aprobat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României

Anunţul a fost făcut de preşedintele Klaus Iohannis în cadrul unei conferinţe de presă comune la care au participat premierul Florin Cîţu, dar şi preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prezentă... Citeste mai mult »
primaria-brasov-a-lansat-un-site-special-cu-activitatile-de-gospodarire-din-municipiu

Primăria Braşov a lansat un site special cu activităţile de gospodărire din municipiu

Braşovenii vor putea afla care sunt activităţile zilnice de gospodărire a oraşului şi vor putea face sesizări cu privire la nereguli în activitatea operatorilor de servicii utilizând site-ul ABC.brasovcity.ro, lansat, azi, de... Citeste mai mult »
sefa-comisiei-europene,-primita-la-palatul-cotroceni

Şefa Comisiei Europene, primită la Palatul Cotroceni

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, azi, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis. Cei doi oficiali au avut convorbiri tete-a-tete. În continuare, von der Leyen va avea... Citeste mai mult »
ministrul-muncii:-primariile-vor-avea-rolul-esential-in-acordarea-sprijinului-pentru-consumatorii-vulnerabili

Ministrul Muncii: Primăriile vor avea rolul esenţial în acordarea sprijinului pentru consumatorii vulnerabili

Primăriile vor avea rolul cel mai important în acordarea sprijinului pentru consumatorii vulnerabili, potrivit normelor metodologice ale Legii consumatorului vulnerabil, a transmis, azi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, pe Facebook:... Citeste mai mult »
sistem-de-management-informatizat-al-traficului-din-sfantu-gheorghe

Sistem de management informatizat al traficului din Sfântu Gheorghe

În municipiu Sfântu Gheorghe va fi implementat un sistem de management al traficului, cu multe intersecţii semaforizate, cu sistem de supraveghere video şi de colectare a datelor, care va permite monitorizarea în... Citeste mai mult »
transportul-public-din-municipiul-sfantu-gheorghe-va-fi-modernizat

Transportul public din municipiul Sfântu Gheorghe va fi modernizat

Municipalitatea va achiziţiona 12 autobuze ecologice cu propulsie electrică. Vehiculele vor dispune de o podea joasă pentru a permite accesul uşor al celor în scaun cu rotile, dar și al cărucioarelor, se... Citeste mai mult »
soos-zoltan,-mesaj-special-la-un-an-de-la-alegerile-din-2020

Soós Zoltán, mesaj special la un an de la alegerile din 2020

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a scris luni, 27 septembrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj special cu ocazia împlinirii unui an de la câștigarea alegerilor locale. ”Exact un an... Citeste mai mult »
mures:-bucatarii-de-campanie-de-4-milioane-de-euro-pentru-fortele-pentru-operatii-speciale

Mureș: Bucătării de campanie de 4 milioane de euro pentru forțele pentru operații speciale

Unitatea Militară 01016 Târgu Mureș -unitate cu competenţe în achiziţii de bunuri şi servicii pentru Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale a atribuit, în data de 23 august 2021, firmei Stimpex SRL București, un... Citeste mai mult »
mures:-mai-sunt-3-zile-in-care-se-pot-plati-taxele-si-impozitele-fara-penalizari

Mureș: Mai sunt 3 zile în care se pot plăti taxele și impozitele fără penalizări

30 septembrie este al doilea termen scadent la plata impozitelor și taxelor la bugetul local pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport. După această dată, se percep majorări de întârziere de 1%... Citeste mai mult »
bomba-gasita-intr-o-localitate-mureseana

Bombă găsită într-o localitate mureșeană

Sâmbătă, 25 septembrie, în jurul orei 15.25, o bombă a fost găsită în urma unor săpături în localitatea Gheorghe Doja, strada Principală. ”A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș, a... Citeste mai mult »