”saptamana-altfel”-si-pentru-politia-mures

”Săptămâna Altfel” și pentru Poliția Mureș

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, respectiv Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic, Biroului Rutier Târgu Mureș, Poliției municipiului Târnăveni... Citeste mai mult »
in-sibiu-se-pot-inchiria-din-nou-biciclete,-in-sistem-de-bike-sharing

În Sibiu se pot închiria din nou biciclete, în sistem de bike-sharing

Începând de astăzi, în Sibiu se pot închiria din nou biciclete puse la dispoziție de Primăria municipiului în sistem de bike-sharing. În cadrul programului ‘Sibiu Bike City’ sunt puse la dispoziția cetățenilor... Citeste mai mult »
patru-strazi-din-cristesti-modernizate-cu-3,9-milioane-de-lei

Patru străzi din Cristești modernizate cu 3,9 milioane de lei

Conducerea Primăriei Comunei Cristești a atribuit, în data de 20 martie 2023, societății Landmania SRL Cristești, un contract în valoare de 3.998.000 de lei, fără TVA, pentru servicii de proiectare și execuția... Citeste mai mult »
depasiri-ale-pragului-admis-de-particule-in-suspensie-la-targu-mures

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că în oraș a fost depășită valoarea limită a indicatorului PM10, ”Târgu Mureș încadrându-se astfel în regimul I de... Citeste mai mult »
harghita:-cl-miercurea-ciuc-solicita-trecerea-in-domeniul-public-al-orasului-a-patinoarului-‘vakar-lajos’-si-a-pistei-de-patinaj-viteza

Harghita: CL Miercurea-Ciuc solicită trecerea în domeniul public al oraşului a Patinoarului ‘Vakar Lajos’ şi a pistei de patinaj viteză

Consiliul Local al municipiului Miercurea-Ciuc a solicitat, azi, Ministerului Sportului trecerea din domeniul statului în domeniul public al oraşului a Patinoarului ‘Vákár Lajos’, a pistei de patinaj viteză, respectiv a suprafeţelor limitrofe.... Citeste mai mult »
intarzieri-la-sf.-gheorghe-in-restituirea-imobilelor-nationalizate

Întârzieri la Sf. Gheorghe în restituirea imobilelor naţionalizate

Deficitul de personal din Primărie și lipsa topografilor întârzie restituirea imobilelor naţionalizate în municipiu. La ora actuală mai sunt nerezolvate 157 de notificări din cele aproape 2300 înregistrate în județul Covasna, a... Citeste mai mult »
proiect-important-de-infrastructura-pentru-targu-mures

Proiect important de infrastructură pentru Târgu Mureș

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier... Citeste mai mult »
sedinta-extraordinara-la-consiliul-judetean-mures

Ședință extraordinară la Consiliul Județean Mureș

DISPOZIŢIA NR.111 din 30 martie 2023 privind convocarea, de îndată, a Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Având în vedere prevederile Dispoziției Președintelui Consiliului Județean Mureș nr.... Citeste mai mult »
caravana-screening-tb,-in-judetul-mures

Caravana Screening TB, în județul Mureș

Instituția Prefectului – Județul Mureș în parteneriat cu Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București a organizat joi, 30 martie, o conferință cu prilejul lansării activității caravanei mobile de screening activ al... Citeste mai mult »
s-a-aprobat:-fantana-arteziana-de-o-jumatate-de-milion-de-lei-in-cetatea-targu-mures!

S-a aprobat: fântână arteziană de o jumătate de milion de lei în Cetatea Târgu Mureș!

Consiliul Local al Municipiului Târgu Mureș a aprobat joi, 30 martie, cu majoritate de voturi, într-o ședință ordinară de lucru, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Fântână arteziană”... Citeste mai mult »