video:-operatiunea-autobuzul,-in-varianta-hibrid-la-reghin

VIDEO: Operațiunea Autobuzul, în variantă hibrid la Reghin

În cursul zilei de vineri, 14 mai au sosit la Reghin primele două autobuze hibrid, parte din cadrul proiectului „Asigurarea mobilității în Municipiul Reghin, județul Mureș” finanțat prin Programul REGIO, Axa Prioritară... Citeste mai mult »
ministrul-mediului,-anunt-pesimist-despre-gestionarea-problemei-ursilor

Ministrul Mediului, anunț pesimist despre gestionarea problemei urșilor

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tánczos Barna, susţine că dacă instituţiile statului nu reuşesc să gestioneze problema urşilor, ale căror atacuri sunt tot mai frecvente în ţară, braconajul va fi răspunsul cetăţenilor... Citeste mai mult »
ecologizarea-poclosului,-pe-agenda-primarului-soos-zoltan

Ecologizarea Pocloșului, pe agenda primarului Soós Zoltán

Reprezentanții Apelor Române vor intra într-un parteneriat (civil?) intens cu Administrația locală târgumureșeană, dar și cu cea județeană anul acesta. Sunt preconizate multe lucrări coordonate de conducerea Apelor Române atât la nivel... Citeste mai mult »
decizie-pentru-proiectul-de-largire-a-drumului-national-din-ungheni-si-cristesti

Decizie pentru proiectul de lărgire a drumului național din Ungheni și Cristești

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță publicul interesat asupra deciziei de respingere a solicitării acordului de mediu pentru proiectul ”Sporirea capacității... Citeste mai mult »
parc-natural-protejat-in-targu-mures?

Parc natural protejat în Târgu Mureș?

Se preconizează că târgumureșenii se vor putea bucura de un parc natural protejat chiar aproape de inima orașului, amplasat pe locația fostei Fabrici de Cărămidă din cartierul Mureșeni. Despre această idee s-a... Citeste mai mult »
contract-de-concesiune-prelungit-la-ludus

Contract de concesiune prelungit la Luduș

În anul 2010, Consiliul Local Luduș a decis prin hotărârea Consiliului Local nr. 255 din 21 decembrie concesionarea unui teren în suprafață de 965 de metri pătrați, aparținând domeniului privat al Unității... Citeste mai mult »
ministerul-mediului-are-in-plan-investitii-in-sanctuare-si-garduri-electrice,-ca-solutie-la-problema-ursilor

Ministerul Mediului are în plan investiții în sanctuare și garduri electrice, ca soluţie la problema urşilor

Atacurile de urşi reprezintă un fenomen frecvent în numeroase regiuni din ţară, iar dacă instituţiile statului nu reuşesc să gestioneze această problemă braconajul va fi răspunsul cetăţenilor la această situaţie, a declarat... Citeste mai mult »
altfel-de-program-rabla,-la-sf.-gheorghe

Altfel de program Rabla, la Sf. Gheorghe

Peste 260 de persoane din municipiul Sfântu Gheorghe s-au înscris în programul „Dăm valoare rablei tale”, lansat de autorităţile locale în luna aprilie. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în prima lună de la lansarea... Citeste mai mult »
la-sfantu-gheorghe-va-demara-programul-pedibus

La Sfântu Gheorghe va demara programul Pedibus

La Sfântu Gheorghe va demara luni, 17 mai, programul Pedibus, prin intermediul căruia autorităţile locale îşi propun să determine cât mai mulţi elevi din clasele primare să meargă pe jos la şcoală.... Citeste mai mult »
situatia-gestionarii-deseurilor-din-mures,-in-atentia-ministrului-mediului

Situația gestionării deșeurilor din Mureș, în atenția ministrului Mediului

Sistemul de colectare a deșeurilor trece printr-o situație dificilă atât în Târgu Mureș, cât și în alte zone din județul Mureș. Mai mult, Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) din Județ,... Citeste mai mult »