ministerul-agriculturii-vrea-o-varianta-mai-complexa-a-programului-tomata

Ministerul Agriculturii vrea o variantă mai complexă a Programului Tomata

Ministerul Agriculturii vrea o variantă mai complexă a Programului Tomata, care să încurajeze cultivarea mai multor tipuri de legume. Ministrul de resort, Adrian Oros, spune că Programul Tomata nu a avut efectul... Citeste mai mult »
sprijinirea-fermei-familiale,-in-atentia-ministrului-agriculturii

Sprijinirea fermei familiale, în atenția Ministrului Agriculturii

Adrian Oros a declarat vineri la Miercurea Ciuc, că în următoarea perioadă trebuie sprijinită ferma de familie, printr-o plată redistributivă de la Pilonul I – plăţi directe. Ministrul a argumentat că e... Citeste mai mult »
ministrul-agriculturii-asigura-producatorii-agricoli-ca-vor-avea-in-continuare-acces-in-piete

Ministrul Agriculturii asigură producătorii agricoli că vor avea în continuare acces în pieţe

Toţi producătorii agricoli de produse româneşti vor avea în continuare acces în pieţe, dă asigurări ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Astfel, unde sunt... Citeste mai mult »
adrian-oros:-recolta-din-acest-an-a-fost-grav-afectata-de-seceta,-dar-nu-vor-exista-scumpiri.-fermierii-vor-fi-despagubiti

Adrian Oros: Recolta din acest an a fost grav afectată de secetă, dar nu vor exista scumpiri. Fermierii vor fi despăgubiți

Ministrul Agriculturii a dat asigurări că seceta nu va afecta prețul produselor, în special al pâinii The post Adrian Oros: Recolta din acest an a fost grav afectată de secetă, dar nu... Citeste mai mult »
productiile-la-culturile-de-cereale,-mai-mici-cu-10-%-in-judetul-mures

Producțiile la culturile de cereale, mai mici cu 10 % în județul Mureș

Aflat în centrul țării, județul nu a fost foarte afectat de secetă în acest an, la fel cum s-a întâmplat la culturile de cereale din sudul României. Producțiile sunt mai mici în... Citeste mai mult »
crescatorii-de-bovine,-porcine,-pasari-si-albine-vor-primi-sprijin-financiar

Crescătorii de bovine, porcine, păsări şi albine vor primi sprijin financiar

Crescătorii de bovine, porcine, păsări şi albine vor primi sprijin financiar, în contextul epidemiei de COVID-19. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a precizat astăzi, la Iaşi, că banii vor fi acordaţi din bugetul... Citeste mai mult »
ministrul-agriculturii-prezinta-masurile-de-relansare-in-domeniul-agriculturii

Ministrul agriculturii prezintă măsurile de relansare în domeniul agriculturii

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, prezintă astăzi în detaliu măsurile de relansare în domeniul agriculturii, incluse în planul guvernamental de investiţii. Documentul prevede alocarea a 410 milioane de euro pentru agricultură şi industria... Citeste mai mult »
peste-2-milioane-de-persoane-urmeaza-sa-primeasca-masti-de-protectie-gratuit-de-la-stat

Peste 2 milioane de persoane urmeazã sã primeascã mãști de protecție gratuit de la stat

Guvernul a adoptat, ieri, o hotãrâre în acest sens, potrivit cãreia mãștile vor fi distribuite în urmãtoarele zile. Printre categoriile care vor beneficia de acest sprijin se numãrã pensionarii și persoanele cu... Citeste mai mult »
criza-provocata-de-coronavirus-si-seceta-ar-putea-afecta-pretul-produselor-alimentare

Criza provocată de coronavirus şi seceta ar putea afecta preţul produselor alimentare

Așa consideră ministrul agricuturii, Adrian Oros. El a spus, la Radio România  Actualități că nu este exclusă sistarea vânzării peste graniţe a produselor de strictă necesitate, dacă va fi nevoie, dar că... Citeste mai mult »
toate-culturile-de-toamna-sunt-afectate-de-seceta

Toate culturile de toamnă sunt afectate de secetă

Toate culturile de toamnă, mai ales cele din nordul şi sudul ţării, sunt afectate de secetă, cum nu a mai fost în ultimii mulți ani, a anunţat ministrul Agriculturii Adrian Oros. El... Citeste mai mult »