anunt-al-autoritatii-electorale-permanente-privind-alegerile-parlamentare

Anunţ al Autorităţii Electorale Permanente privind alegerile parlamentare

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că astăzi începe perioada electorală aferentă alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Potrivit hotărârii de guvern publicate în Monitorul Oficial, vineri se va constitui Biroul Electoral Central, iar... Citeste mai mult »
incepe-perioada-de-depunere-a-candidaturilor-pentru-alegerile-locale-din-luna-septembrie

Începe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din luna septembrie

Astăzi începe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din luna septembrie. Potrivit legislației în vigoare, propunerile de candidați pentru consilierii locali și județeni, pentru primari și președinții de consilii județene... Citeste mai mult »
autoritatea-electorala-permanenta:-data-la-care-vor-avea-loc-alegeri-locale-in-acest-an!

Autoritatea Electorală Permanentă: Data la care vor avea loc alegeri locale în acest an!

Candidaturile pentru alegerile locale pot fi depuse până în 18 august, iar campania electorală începe în 28 august, a anunțat Autoritatea Electorală Permanentă, după ce Senatul a adoptat, marți, proiectul de lege... Citeste mai mult »
aep date provizorii in tara iohannis 5668 dancila 4332

AEP – date provizorii (în ţară): Iohannis – 56,68%; Dăncilă – 43,32%

Klaus Iohannis a obţinut duminică, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, 56,68%, iar Viorica Dăncilă – 43,32%, după numărarea a 42.836 de voturi din 100 de secţii din ţară.... Citeste mai mult »
pregatirile pentru organizarea in diaspora a celui de al doilea tur de scrutin al prezidentialelor au inceput

Pregătirile pentru organizarea în diaspora a celui de-al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor au început

Ministerul de Externe a transmis ieri Autorităţii Electorale Permanente numărul total al materialelor de vot necesare organizării în străinătate a celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui României. Sunt circa... Citeste mai mult »
clasamentul candidatilor in urma rezultatului votului dupa centralizarea datelor din toate sectiile din tara

Clasamentul candidaţilor în urma rezultatului votului după centralizarea datelor din toate secțiile din țară

Preşedintele Klaus Iohannis este pe primul loc după primul tur al alegerilor prezidenţiale de ieri, potrivit celor mai noi date de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, după centralizarea informaţiilor de la toate... Citeste mai mult »
sts da asigurari ca sistemul informatic nu va cadea

STS dă asigurări că Sistemul informatic nu va cădea

Serviciului de Telecomunicaţii Speciale face aceste precizări ca urmare a articolelor apărute în presă privind amplasarea şi funcţionalitatea serverelor STS pentru procesul electoral. Potrivit Biroului de Presă al Serviciului, echipamentele informatice care... Citeste mai mult »
aep da asigurari ca datele alegatorilor din strainatate nu vor fi puse la dispozitia autoritatilor fiscale

AEP dă asigurări că datele alegătorilor din străinătate nu vor fi puse la dispoziţia autorităţilor fiscale

Am intrat în ultima săptămână în care mai pot fi depuse candidaturi pentru funcţia supremă în stat, iar la miezul nopţii a expirat şi termenul pentru ca românii din străinătate să se... Citeste mai mult »
premierul viorica dancila a cerut aep sa extinda termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate in registrul electoral

Premierul Viorica Dăncilă a cerut AEP să extindă termenul pentru înscrierea românilor din străinătate în Registrul Electoral

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că a cerut Autorităţii Electorale Permanente să extindă termenul pentru înscrierea românilor din străinătate în Registrul Electoral. Prim-ministrul doreşte să crească astfel numărul celor care pot... Citeste mai mult »
aproape 9 000 de romani din diaspora s au inscris pentru votul prin corespondenta

Aproape 9.000 de români din diaspora s-au înscris pentru votul prin corespondenţă

Aproape 9.000 de români din diaspora s-au înscris pentru votul prin corespondenţă prin portalul www.votstrainatate.ro, la 20 de zile de când acesta a fost lansat. Preşedintele Autorităţii, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, le aminteşte cetăţenilor... Citeste mai mult »