rata-somajului-la-nivel-national-in-luna-iulie-a-fost-de-3,27%

Rata șomajului la nivel național în luna iulie a fost de 3,27%

Rata șomajului, înregistrat la nivel național în luna iulie, s-a situat la 3,27%, cu 0,26 puncte procentuale peste valoarea consemnată în aceeași lună din 2019 – potrivit datelor Agenției Naționale pentru Ocuparea... Citeste mai mult »
agentia nationala pentru ocuparea fortei de munca a organizat in luna ianuarie 14 cursuri de calificare

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat în luna ianuarie 14 cursuri de calificare

Peste 600 de persoane au participat în luna ianuarie la cele 14 cursuri de calificare organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Dintre ei, 477 au avut gratuitate pentru că... Citeste mai mult »
aproape 31 de mii de locuri de munca disponibile la nivel national in aceasta perioada

Aproape 31 de mii de locuri de muncă disponibile la nivel naţional în această perioadă

Aproape 31.800 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă la nivel național, cele mai multe destinate persoanelor cu studii liceale și profesionale, arată datele centralizate de Agenția Națională pentru Ocuparea... Citeste mai mult »
peste 31 000 de locuri de munca vacante

Peste 31.000 de locuri de muncă vacante

Peste 31.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul întregii țări, cele mai multe pentru cei cu studii medii și profesionale – anunță Agenția Națională pentru ocuparea Forței de Muncă. Oferta... Citeste mai mult »
30 de mii de locuri munca disponibile la nivelul tarii

30 de mii de locuri muncă disponibile la nivelul țării

Companiile oferă peste 30.000 de locuri muncă la nivelul întregii ţări, cele mai multe pentru cei cu studii medii şi profesionale. Potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale... Citeste mai mult »