platforma-aicigov.ro,-la-dispozitia-angajatorilor

Platforma aici.gov.ro, la dispoziția angajatorilor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș transmite angajatorilor că pot încărca pe platforma aici.gov.ro documentele necesare pentru decontarea a 41.5% din salariul de bază pe luna iunie al angajaților reveniți... Citeste mai mult »
mii-de-cereri-de-somaj-tehnic-depuse-in-mures-in-doar-trei-zile

Mii de cereri de șomaj tehnic depuse în Mureș în doar trei zile

Numărul total al cererilor, venite în primele zile ale lunii mai din partea firmelor mureșene pentru încetarea contractelor de muncă ale angajaților pe luna aprilie, e aproape cât al celor depuse în... Citeste mai mult »
aproape-9.000-de-angajati-la-privat-din-mures,-in-somaj-tehnic

Aproape 9.000 de angajați la privat din Mureș, în șomaj tehnic

4,4 milioane de lei este suma achitată deja pentru mureșenii care au intrat luna trecută în șomaj tehnic și au beneficiat de 75% din salarii. Plățile au fost făcute înainte de Paști... Citeste mai mult »
peste-10-mii-de-angajati-din-mures-si-harghita-intrati-in-somaj-tehnic-vor-fi-platiti-incepand-de-astazi

Peste 10 mii de angajați din Mureș și Harghita intrați în șomaj tehnic vor fi plătiți începând de astăzi

Până acum, angajatorii harghiteni au depus solicitări pentru aproape 4.000 de angajați, pentru care se vor achita pe luna martie aproape 2 milioane de lei. Purtătorul de cuvânt al AJOFM Harghita, Tiberiu... Citeste mai mult »
(audio)-unul-dintre-cei-mai-importanti-angajatori-din-judetul-mures-a-trimis-sute-de-angajati-in-somaj-tehnic

(AUDIO) Unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Mureș a trimis sute de angajați în șomaj tehnic

Situația economică generată de pandemia de coronavirus a afectat serios planurile celei mai mari investiții turcești aflate pe teritoriul României. La începutul lunii martie compania era pe punctul de a atinge un... Citeste mai mult »
zeci-de-mii-de-mureseni-vor-intra-in-somaj-tehnic-in-urmatoarea-perioada

Zeci de mii de mureșeni vor intra în șomaj tehnic în următoarea perioadă

Până acum, aproape 400 de firme din Mureș au anunțat că își trimit angajații în șomaj tehnic, din cauză că nu își mai permit să plătească salariile, după anularea comenzilor și restrângerea... Citeste mai mult »
cererile-pentru-somajul-tehnic-se-pot-depune-de-maine

Cererile pentru șomajul tehnic se pot depune de mâine

Societățile mureșene care au fost nevoite să își înceteze activitatea din cauza epidemiei de coronavirus vor putea să depună cereri pentru acordarea indemnizației de șomaj tehnic pentru angajații cu contracte de muncă... Citeste mai mult »
masuri de siguranta la ajofm mures

Măsuri de siguranță la AJOFM Mureș

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu coronavirus, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș anunță că activitatea de audiențe, va fi suspendată până pe 31... Citeste mai mult »
cu 271 rata somajului in mures este sub media nationala

Cu 2,71%, rata șomajului în Mureș este sub media națională

Acest procent a fost înregistrat la AJOFM Mureș în luna decembrie 2019, când se aflau în evidenţe aproape 6400 de șomeri din care 2832 femei, iar 75% au provenit din mediul urban,... Citeste mai mult »
studentii pot lucra in perioada verii in germania

Studenții pot lucra în perioada verii în Germania

Locurile de muncă sunt disponibile printr-un program desfășurat de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în parteneriat cu agenția similară din Köln- Germania și vizează studenții cu vârste între 18... Citeste mai mult »