amenzi-pentru-taierea-ilegala-de-arbori-in-targu-mures!

Amenzi pentru tăierea ilegală de arbori în Târgu Mureș!

În urma sesizărilor primite de la cetățeni reprezentanții Poliției Locale au demarat controale privind tăierile de arbori făcute ilegal, au anunțat miercuri, 29 martie, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș, pe pagina de... Citeste mai mult »
amenzi-de-aproximativ-7,3-milioane-lei,-aplicate-lantului-de-supermarketuri-lidl,-de-comisarii-anpc,-de-la-inceputul-anului!-activitatea-a-38-de-unitati-din-tara,-oprita-temporar

Amenzi de aproximativ 7,3 milioane lei, aplicate lanțului de supermarketuri Lidl, de comisarii ANPC, de la începutul anului! Activitatea a 38 de unități din țară, oprită temporar

Peste 480 de amenzi, în valoare de aproximativ 7,3 milioane lei au fost aplicate, de la începutul anului Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Amenzi de aproximativ 7,3 milioane lei, aplicate lanțului... Citeste mai mult »
amenzi-pentru-spitalele-care-nu-anunta-familiile-pacientilor-in-cel-mult-2-ore-de-la-internare!-proiect

AMENZI pentru spitalele care nu anunță familiile pacienților în cel mult 2 ore de la internare! Proiect

Medicii și spitalele care nu dau informații despre starea de sănătate a pacienților la cel mult două ore de la internare riscă amenzi. La fel se va întâmpla și dacă la intrarea... Citeste mai mult »
amenzi-pentru-spitalele-publice-care-incalca-regulile-privind-programul-de-vizite-si-informarea-apartinatorilor

Amenzi pentru spitalele publice care încalcă regulile privind programul de vizite şi informarea aparţinătorilor

Spitalele publice care încalcă Ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 3.670/2022 prin care MS stabileşte reguli noi privind programul de vizite în spitalele publice şi informarea aparţinătorilor despre starea de sănătate a pacienţilor internaţi... Citeste mai mult »
amenzi-la-23-de-camine-pentru-varstnici-din-mures

Amenzi la 23 de cămine pentru vârstnici din Mureș

În ultima săptămână, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș a realizat o serie de controale pentru a verifica modul în care este respectată legislația în centrele de îngrijire și asistență a persoanelor... Citeste mai mult »
amenzi-de-peste-22000-de-lei-pentru-ilegalitati-in-domeniul-silvic

Amenzi de peste 22000 de lei pentru ilegalități în domeniul silvic

O misiune importantă pentru activitatea Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș este prevenirea și combaterea infracțiunilor în domeniul silvic. De la începutul anului și până în prezent au fost organizate... Citeste mai mult »
amenzi-de-peste-22.000-de-lei-pentru-ilegalitati-in-domeniul-silvic-aplicate-de-jandarmii-mureseni

Amenzi de peste 22.000 de lei pentru ilegalități în domeniul silvic aplicate de jandarmii mureșeni

De la începutul anului și până în prezent au fost organizate 37 de acțiuni menite să prevină ilegalitățile din domeniul silvic, în urma cărora au fost aplicate 21 de amenzi pentru transport... Citeste mai mult »
amenzi-de-120.000-lei-aplicate-de-garda-de-mediu-harghita-unor-firme-de-prelucrare-a-lemnului

Amenzi de 120.000 lei aplicate de Garda de Mediu Harghita unor firme de prelucrare a lemnului

Comisarii Gărzii de Mediu Harghita au identificat, în luna ianuarie, patru firme de tăiere sau prelucrare a lemnului care nu aveau autorizaţie de mediu, cuantumul amenzilor aplicate fiind de 120.000 lei se... Citeste mai mult »
dosare-penale-si-amenzi-in-judetul-mures-in-situatia-cainilor-fara-stapan

Dosare penale și amenzi în județul Mureș în situația câinilor fără stăpân

În perioada septembrie-decembrie 2022, lucrătorii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Mureș, au efectuat activități de verificare a modului de gestionare a problematicii câinilor fără stăpân de pe raza Județului Mureș,... Citeste mai mult »
20.000-de-lei,-amenzi-pentru-brasovenii-care-au-taiat,-ilegal,-nuci

20.000 de lei, amenzi pentru brașovenii care au tăiat, ilegal, nuci

Cei care taie nucii din propria curte sau grădină, dar nu au autorizație în acest sens, riscă amenzi usturătoare. Avertismentul vine din partea Direcției pentru Agricultură Brașov care, pentru astfel de nereguli,... Citeste mai mult »