video:-florin-vos,- concert-caritabil-pentru-sanatatea-reghinului

VIDEO: Florin Vos,  concert caritabil pentru sănătatea Reghinului

Solistul reghinean Florin Vos a marcat cei 25 de ani de carieră artistică printr-un concert aniversar caritabil găzduit miercuri, 1 iunie, de Centrul de Evenimente ”Aroma Wedding Garden” din Reghin. Toate încasările... Citeste mai mult »
video,-foto:-ziua-culturii-nationale,-pe-acordurile-muzicii-folk

VIDEO, FOTO: Ziua Culturii Naționale, pe acordurile muzicii folk

Sub genericul „Cultura zidește punți care ne leagă”, municipalitatea reghineană a marcat vineri, 14 ianuarie, Ziua Culturii Naționale, o îmbinare fericită între muzica poeziei și poezia muzicii, cuvintele prof. Ioan Conțiu, directorul... Citeste mai mult »
video:-reghinul-si-folkul,-o-iubire-mereu-frumoasa

VIDEO: Reghinul și folkul, o iubire mereu frumoasă

A fost odată ca niciodată un fenomen, curent, mișcare, festival, spuneți-o cum doriți, pe nume ”Cenaclul Flacăra” condus de poetul Adrian Păunescu. Printre cei care au activat în cadrul acesei frumoase întâmplări... Citeste mai mult »
video:-traditia-continua-la-reghin.-”ler,-ler…flori-de-ger”,-la-editia-a-vi-a

VIDEO: Tradiția continuă la Reghin. ”Ler, ler…flori de ger”, la ediția a VI-a

Primăria Municipiului Reghin, Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”, cu sprijinul unor inimoși sponsori a organizat și în acest an tradiționalul concert de colinde și cântece de iarnă ”Ler, ler…flori de... Citeste mai mult »
angela-mariasiu-alaturi-de-cei-dragi,-protagonistii-”ler,-ler…flori-de-ger”

Angela Mariașiu alături de cei dragi, protagoniștii ”Ler, ler…flori de ger”

Primăria Municipiului Reghin, Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”, cu sprijinul unor inimoși sponsori organizează și în acest an tradiționalul concert de colinde și cântece de iarnă ”Ler, ler…flori de ger”.... Citeste mai mult »
votati angela mariasiu pentru cel mai bun album la premiile foreverfolk 2019

Votați Angela Mariașiu pentru ”Cel mai bun album”, la Premiile ForeverFolk 2019

Mai aveți la dispoziție o zi, până  vineri, 24 ianuarie, ora 12.00, să votați câștigătorii pentru Premiile ForeverFolk 2019. Acestea răsplătesc cele mai bune lucruri petrecute în 2019 în folkul românesc cel... Citeste mai mult »
video foto cantecele din cochilii scoase la lumina de angela mariasiu

VIDEO, FOTO: Cântecele din cochilii, scoase la lumină de Angela Mariașiu

Solista de muzică folk Angela Mariașiu din Reghin și-a lansat vineri, 13 septembrie, la Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” , primul său album  intitulat ”Cântece din cochilii”. I-au fost alături la... Citeste mai mult »