scriitorul-andrei-ruse-vine-la-awake

Scriitorul Andrei Ruse vine la AWAKE

Andrei Ruse va veni în Târgu Mureș, invitat de Asociația Podium în colaborare cu organizatorii Festivalului AWAKE. Sâmbătă, 17 august, scriitorul va susține o conferință despre crowdfunding în cadrul Feed Your Mind,... Citeste mai mult »
awake3-anunta-doua-surprize-in-line-up,-biletele-de-o-zi-si-suplimentul-de-camping

AWAKE3 anunță două surprize în line-up, biletele de o zi și suplimentul de camping

AWAKE3 comunică programul pentru fiecare zi a festivalului, prețul biletelor de o zi și al suplimentului de camping. Biletele de o zi se pun în vânzare în 17 iulie, pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro... Citeste mai mult »
provocare-–-awake-lanseaza-awake-spotlight-si-invita-trupe-si-dj-sa-fie-parte-din-line-up-ul-celei-de-a-treia-editii-a-festivalului

PROVOCARE – AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului

ADVERTORIAL. Trupele și DJ-ii sunt invitați să se înregistreze la repetiții, să posteze clipul pe pagina lor de Facebook cu tag @AWAKE și hashtag #AWAKESpotlight până pe 20 iulie. Cele 5 mai... Citeste mai mult »
eveniment-–-trei-noutati-de-iunie-de-la-#awake3

EVENIMENT – Trei noutăți de iunie de la #AWAKE3

FESTIVAL. #AWAKE3 comunică astăzi noutăți muzicale și un nou preț, adaptat începutului verii.   JOYCUT este noua trupă din line-up-ul scenei principale. Originari din Bologna, ei crează muzică futuristă, inspirată de sound-ul... Citeste mai mult »
eveniment-–-noi-artisti-la-#awake3:-enter-shikari,-coma-si-multi-altii

EVENIMENT – Noi artiști la #AWAKE3: Enter Shikari, Coma și mulți alții

ADVERTORIAL. 08.05.2019: AWAKE adaugă noi nume la line-up-ul celei de-a treia ediții. Enter Shikari (în foto) și Coma se vor alătura artiștilor deja anunțați: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De... Citeste mai mult »