scriitorul andrei ruse vine la awake

Scriitorul Andrei Ruse vine la AWAKE

Andrei Ruse va veni în Târgu Mureș, invitat de Asociația Podium în colaborare cu organizatorii Festivalului AWAKE. Sâmbătă, 17 august, scriitorul va susține o conferință despre crowdfunding în cadrul Feed Your Mind,... Citeste mai mult »
awake3 anunta doua surprize in line up biletele de o zi si suplimentul de camping

AWAKE3 anunță două surprize în line-up, biletele de o zi și suplimentul de camping

AWAKE3 comunică programul pentru fiecare zi a festivalului, prețul biletelor de o zi și al suplimentului de camping. Biletele de o zi se pun în vânzare în 17 iulie, pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro... Citeste mai mult »
provocare awake lanseaza awake spotlight si invita trupe si dj sa fie parte din line up ul celei de a treia editii a festivalului

PROVOCARE – AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului

ADVERTORIAL. Trupele și DJ-ii sunt invitați să se înregistreze la repetiții, să posteze clipul pe pagina lor de Facebook cu tag @AWAKE și hashtag #AWAKESpotlight până pe 20 iulie. Cele 5 mai... Citeste mai mult »
eveniment trei noutati de iunie de la awake3

EVENIMENT – Trei noutăți de iunie de la #AWAKE3

FESTIVAL. #AWAKE3 comunică astăzi noutăți muzicale și un nou preț, adaptat începutului verii.   JOYCUT este noua trupă din line-up-ul scenei principale. Originari din Bologna, ei crează muzică futuristă, inspirată de sound-ul... Citeste mai mult »
eveniment noi artisti la awake3 enter shikari coma si multi altii

EVENIMENT – Noi artiști la #AWAKE3: Enter Shikari, Coma și mulți alții

ADVERTORIAL. 08.05.2019: AWAKE adaugă noi nume la line-up-ul celei de-a treia ediții. Enter Shikari (în foto) și Coma se vor alătura artiștilor deja anunțați: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De... Citeste mai mult »