luni-se-deschide-patinoarul-la-brasov

Luni se deschide patinoarul la Brașov

Patinoarul de la Complexul Olimpia Brașov va fi inaugurat luni, 9 decembrie 2019, la ora 13:00, punând la dispoziția patinatorilor o instalație de nocturnă modernizată cu reflectoare profesionale, cu consum redus și... Citeste mai mult »
pui-de-urs-eutanasiat,-dupa-ce-a-fost-lovit-de-tren-in-brasov

Pui de urs eutanasiat, după ce a fost lovit de tren în Brașov

Un pui de urs a fost lovit de tren, azi dimineață pe tronsonul Predeal – Brașov, în zona Timiș. Micuțul animal a supraviețuit accidentului, dar fiindcă a suferit răni prea grave pentru... Citeste mai mult »
(audio)-campania-shoebox-la-brasov

(AUDIO) Campania ShoeBox la Braşov

Braşovenii care vor să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor sărmani pot participa la campania ShoeBox unde aceştia pot oferi cadouri…în cutia de pantofi. Ca în fiecare an în perioada 1-15 decembrie... Citeste mai mult »
perchezitii-in-municipiul-brasov

Percheziţii în municipiul Braşov

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii DIICOT din Dâmboviţa au făcut astăzi 36 de percheziţii pe raza judeţului Dâmboviţa şi în municipiul Braşov, la domiciile unor persoane bănuite de... Citeste mai mult »
pregatiri-pentru-deschiderea-partiilor-de-schi-din-brasov-si-harghita

Pregătiri pentru deschiderea pârtiilor de schi din Brașov și Harghita

Vremea caldă din ultimele săptămâni a întârziat anul acesta inaugurarea sezonului hibernal pentru iubitorii schiului. De ieri a început, însă, să ningă în multe județe din Transilvania, motiv pentru care administratorii pârtiilor... Citeste mai mult »
gala-de-craciun-la-brasov

Gală de Crăciun la Brașov

Gala de Crăciun este, ca de obicei, cel mai așteptat moment de peste an oferit de Opera Brașov. Melomanii din oraș își fac din timp programul în așa fel încât să poată... Citeste mai mult »
autoritatile-din-brasov-sustin-ca-sunt-pregatite-pentru-iarna

Autorităţile din Brașov susţin că sunt pregătite pentru iarnă

Peste 70 de utilaje dotate cu lame și sărărițe sunt gata de intervenție, iar 1700 de tone de sare sunt pe stoc, în acest moment, în cele trei baze din oraș, de... Citeste mai mult »
psd-brasov-cere-excluderea-din-partid-a-lui-niculae-badalau

PSD Braşov cere excluderea din partid a lui Niculae Bădălău

PSD Braşov cere excluderea lui Niculae Bădălău din partid, în urma afirmaţiilor cu privire la românii din diaspora, arătând că „reformarea PSD nu se face cu declaraţii defăimătoare la adresa românilor din... Citeste mai mult »
hocheistii-brasoveni,-invinsi-la-debrecen

Hocheiștii brașoveni, învinși la Debrecen

Erste Liga de hochei pe gheață s-a reluat vineri, 29 noiembrie, când s-au disputat trei întâlniri: Hockey Klub Gheorgheni – Fehérvári Titánok 2-3, UTE – Dunaújvárosi Acélbikák 3-5 și DEAC Debrecen –... Citeste mai mult »
municipalitatea-brasoveana-sustine-ca-e-pregatita-pentru-venirea-iernii

Municipalitatea brașoveană susține că e pregătită pentru venirea iernii

74 de utilaje dotate cu lame și sărărițe și 1700 de tone de sare se află pe stoc în acest moment. Între utilajele prezentate sunt și de dimensiuni mai mici, care vor... Citeste mai mult »