incepe-constructia-spitalului-modular-de-la-brasov

Începe construcția spitalului modular de la Brașov

În această săptămână sosesc primele containere din care unitatea va fi amenajata în curtea Spitalului Județean. Astfel, în aceste zile, mai multe tituri care transporta containerele vor ajunge în centrul Brașovului. Primăria... Citeste mai mult »
unele-locuri-de-joaca-din-municipiul-brasov-sunt-pline-zilnic-de-parinti-si-copii,-desi,-oficial,-acestea-sunt-inchise,-din-cauza-pandemiei

Unele locuri de joacă din municipiul Brașov sunt pline zilnic de părinți și copii, deși, oficial, acestea sunt închise, din cauza pandemiei

Spre exemplu, toboganele si leagănele din parcul aflat în Centrul Civic au fost ieri luate cu asalt de micuți: Medicii atrag atenția ca cei mici nu sunt mai putin expusi decat adulții... Citeste mai mult »
municipalitatea-brasoveana-a-lansat-licitatia-pentru-achizitia-a-25-de-troleibuze

Municipalitatea brașoveană a lansat licitația pentru achiziția a 25 de troleibuze

Acestea vor fi cumpărate cu bani europeni, în cadrul unui contract cu o valoare de peste 60 de milioane de lei, din care 98% sunt bani nerambursabili. Noile troleibuze ce urmează as... Citeste mai mult »
angajata-a-garzii-de-mediu-brasov,-confirmata-cu-covid-19.-femeia-a-refuzat-internarea

Angajată a Gărzii de Mediu Braşov, confirmată cu COVID-19. Femeia a refuzat internarea

O angajată a Gărzii de Mediu Braşov a fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, alte şapte persoane din instituţie aflându-se, în prezent, în izolare, în urma anchetei epidemiologice efectuată de Direcţia... Citeste mai mult »
brasovul-va-avea-o-sala-de-gimnastica,-atat-pentru-antrenament,-cat-si-pentru-organizarea-de-competitii

Brașovul va avea o sală de gimnastică, atât pentru antrenament, cât și pentru organizarea de competiții

Aceasta va fi la Școala Gimnazială nr. 2 și, în câteva zile, Primăria va lansa licitația pentru execuția lucrărilor. Investiția este estimată la 24 de milioane lei, cu TVA inclus. Termenul de... Citeste mai mult »
brasovul,-dat-ca-exemplu-de-buna-practica-de-catre-ministrul-mediului

Brașovul, dat ca exemplu de bună practică de către ministrul Mediului

Brașovul a fost dat că exemplu de bună practică de către ministrul Mediului, Costel Alexe, care a vizitat, astăzi, Depozitul Ecologic de Deşeuri. Aici funcționează cel mai modern sistem de captare şi... Citeste mai mult »
brasovul-se-poate-mandri-in-total-cu-5-absolventi-de-colegii-nationale-care-au-obtinut-nota-10-la-bacalaureat

Brașovul se poate mândri în total cu 5 absolvenți de colegii naționale care au obținut nota 10 la bacalaureat

Astfel, Colegiul Național Andrei Șaguna are 2 absolvenți de 10, la fel si Colegiul Dr. Ioan Meșotă, iar performanța unui 10 „curat” la bacalaureat a fost atinsă și de un elev al... Citeste mai mult »
zonele-aglomerate-din-brasov,-verificate-de-autoritati

Zonele aglomerate din Brașov, verificate de autorități

Activitățile de verificare în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 au fost desfășurate cu efective mărite, în sistem integrat, în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, precum și la terase și cluburi... Citeste mai mult »
85-de-sanctiuni-contraventionale-aplicate-in-brasov-de-echipele-mixte-de-control,-in-contextul-covid-19

85 de sancțiuni contravenționale aplicate în Brașov de echipele mixte de control, în contextul COVID-19

La nivelul județului au fost verificate 229 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea regulilor impuse în starea de alertă. Doi operatori economici au fost depistați nerespectând măsurile... Citeste mai mult »
accident-mortal-de-tren,-la-brasov

Accident mortal de tren, la Brașov

În această dimineață, în jurul orei 07.00, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în zona pasajului care face legătura între strada... Citeste mai mult »