vorba-dulce-mult-aduce…

Vorba dulce mult aduce…

Companiile cu o bună comunicare online înregistrează creşteri ale cifrei de afaceri de până la 25% , arată un nou studiu. Comunicarea corporatistă cu publicul extern a fost mereu unul din instrumentele... Citeste mai mult »
romanii-cheltuie,-in-medie,-mai-mult-decat-castiga

Românii cheltuie, în medie, mai mult decât câștigă

Românii cheltuie, în medie, aproape mai mult decât câștigă. Circa 1.800 lei pe lună se duc pe diverse cheltuieli casnice, în special pe mâncare, cu 400 de lei mai mult decât salariul... Citeste mai mult »
china-isi-creeaza-propria-moneda-digitala

China își creează propria monedă digitală

Am tot vorbit despre monedele virtuale și despre cât de importante au devenit ele în piața financiară, în ultima vreme. O dovadă a interesului sporit pentru acest mijloc electronic de apreciere a... Citeste mai mult »
o-noua-realitate-se-contureaza-tot-mai-clar-in-piata-financiara…

O nouă realitate se conturează tot mai clar în piața financiară…

… invazia monedelor virtuale, luate din ce în ce mai în serios de investitori majori, precum Tesla. Ca urmare, capitalizarea de piaţă a criptomonedelor a trecut recent de 2.000 de miliarde de... Citeste mai mult »
clasamentul-forbes-al-celor-mai-bogati-oameni-din-lume

Clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din lume

Clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din lume a ajuns la cea de-a 35-a ediție anuală. Potrivit acestuia, Jeff Bezos (Amazon) rămâne cel mai bogat om din lume pentru al patrulea... Citeste mai mult »
unde-iti-poti-sa-plasa-banii-ca-sa-ai-un-randament-cat-mai-bun?

Unde îți poți să plasa banii ca să ai un randament cât mai bun?

Din cauza incertitudinilor aduse de pandemie, este din ce în ce mai greu să te decizi cum să-ți investești banii astfel încât să obții un profit bun dar sigur. Pe piața financiar-... Citeste mai mult »
evolutii-ale-sectorului-it-din-romania

Evoluţii ale sectorului IT din România

Aproape toată lumea laudă sectorul IT pentru cifrele pozitive pe care le înregistrează, însă sunt și experți care merg mai în profunzime, descoperă și scot la iveală amănunte care sunt mai puțin... Citeste mai mult »
costul-mediu-alocat-serviciilor-de-tip-scoala-dupa-scoala-s-a-dublat

Costul mediu alocat serviciilor de tip școală după şcoală s-a dublat

Părinţii din România consideră că în primul an de pandemie, când şcoala s-a derulat preponderent online, au plătit, în medie, sensibil mai mult decât în 2018 pentru educaţia copiilor. Iar o anchetă... Citeste mai mult »
invaziile-speciilor-„exotice”-costa-omenirea-sume-„fenomenale,-din-ce-in-ce-mari”

Invaziile speciilor „exotice” costă omenirea sume „fenomenale, din ce în ce mari”

Omenirea nu mai știe ce să facă și dă vina pentru pierderi pe speciile invazive. Ţânţarii sunt catalogați ca vectori ai maladiilor, rozătoarele distrug culturile, insectele devorează pădurile, ba chiar și pisica... Citeste mai mult »
a-fost-publicat-al-5-lea-raport-anual-al-celor-mai-valoroase-branduri-romanesti

A fost publicat al 5-lea raport anual al celor mai valoroase branduri românești

Top 50 branduri românești traversează o mare agitată în contextul crizei provocate de coronavirus, valoarea brandurilor fiind pe scădere. Valoarea totală a celor 50 de branduri românești de top a scăzut cu... Citeste mai mult »