festivalul-untold-isi-arata-meritele-nu-doar-pe-plan-muzical-si-recreativ-ci-si-financiar

Festivalul UNTOLD își arată meritele nu doar pe plan muzical și recreativ ci și financiar

Deși controversat prin participarea unui număr foarte mare tineri în condițiile restrictive impuse de pandemie, festivalul UNTOLD își arată meritele nu doar pe plan muzical și recreativ ci și financiar. Acesta a... Citeste mai mult »
hotel-de-lux-pe-roti

hotel de lux pe roţi

Un antreprenor român, fost ofiţer, s-a reprofilat și și-a găsit chemarea într-un business ce se ocupă de recondiționarea mașinilor. Acum, antreprenorul din Brașov a cumpărat un autobuz pe care l-a transformat în... Citeste mai mult »
unor-companii-chiar-ca-le-merge-bine,-datorita-pandemiei

Unor companii chiar că le merge bine, datorită pandemiei

Dacă unele firme s-au văzut silite în această perioadă să-și pună lacătul pe ușă, Amazon, în schimb, a anunțat că majorează salariile pentru a reuşi să găsească încă 125.000 de angajaţi. Compania... Citeste mai mult »
ministerul-finantelor-a-lansat-saptamana-aceasta-o-noua-emisiune-fidelis-de-titluri-de-stat-pentru-populatie

Ministerul Finanţelor a lansat saptămâna aceasta o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populaţie

Dobânzile anuale sunt de până la 3,75% pentru titlurile de stat în lei. Ministerul Finanţelor a lansat săptămâna asta o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populaţie, cu posibilitatea de... Citeste mai mult »
care-este-cea-mai-buna-femeie-fondatoare-de-business?

Care este cea mai bună femeie fondatoare de business?

Visual Capitalist a căutat să afle care este cea mai bună femeie fondatoare de business din fiecare țară, analizând piețele din peste 100 de state ale lumii. Și a ajuns la concluzia... Citeste mai mult »
un-roman-din-8-are-domiciliul-in-tara-dar-rezidenta-in-strainatate

Un român din 8 are domiciliul în țară dar rezidența în străinătate

În ultimii 18 ani, circa 8 % din populația țării a emigrat din cauza condițiilor economice nefavorabile și a lipsei de perspectivă. În prezent, un român din 8 are domiciliul în țară... Citeste mai mult »
infidelitatea-financiara

Infidelitatea financiară

Pe lângă infidelitatea sentimentală, cuplurile din România, mai ales cele tinere, trebuie să-și rezolve o altă discordanță: infidelitatea financiară. 6 din 10 bărbați cheltuiesc bani fără știrea partenerei, arată primul studiu despre... Citeste mai mult »
angajatii-sunt-liantul-din-reteta-pentru-succesul-unui-business

Angajații sunt liantul din rețeta pentru succesul unui business

Dacă vineri a fost ziua șefului, astăzi ar fi util să ne îndreptăm atenția către angajat. Probabil ar fi trebuit să pomenim de angajat cu prilejul Zilei Mondiale pentru Munca Decentă, celebrată... Citeste mai mult »
poti-sa-faci-bani-din-fata-calculatorului

Poți să faci bani din faţa calculatorului

Câțiva tineri au descoperit cum să faci bani din faţa calculatorului, fără prea mare efort, doar devenind interfața între cerere și ofertă. Ei au creat o platformă destinată închirierii de echipamente și... Citeste mai mult »
eficienta-administratiei-publice-din-romania-a-fost-si-ramane-sub-zero-la-scala-europeana

Eficiența administrației publice din România a fost și rămâne sub zero la scală europeană

Că nu știm să ne organizăm și conducem administrativ, am dovedit-o în nenumărate rânduri pe parcursul ultimelor 3 decenii. Eficiența administrației publice din România a fost și rămâne sub zero la scală... Citeste mai mult »