romania-este-unul-din-principalii-producatori-europeni-de-vinuri

România este unul din principalii producători europeni de vinuri

România este unul din principalii producători europeni de vinuri, iar în ultima vreme, situația pare a se schimba în bine: în mod paradoxal, deși am avut o cifră de afaceri mai mică... Citeste mai mult »
investitorii-imobiliari-devin-tot-mai-precauti

Investitorii imobiliari devin tot mai precauți

Dacă la noi, randamentul imobiliar anual diferă sensibil în funcție de arealul geografic, la nivel de continent investitorii imobiliari se orientează tot mai mult către oraşele mari şi active din sectoare minim... Citeste mai mult »
va-intrebati,-poate,-cum-au-mers-achizitiile-de-imobile-anul-trecut?-potrivit-statisticilor-oficiale,-in-ciuda-pandemiei,-2020-a-fost-un-an-mai-bun-decat-2019

Vă întrebați, poate, cum au mers achizițiile de imobile anul trecut? Potrivit statisticilor oficiale, în ciuda pandemiei, 2020 a fost un an mai bun decât 2019

Majoritatea județelor care au drept reședințe mari centre regionale au consemnat anul trecut o creștere a preferințelor investitorilor pentru cumpărarea de proprietăți imobiliare. În ciuda provocărilor ridicate de epidemia de Covid-19, anul... Citeste mai mult »
datoria-intregii-lumi-la-banci-si-la-cele-mai-mari-fonduri-de-investitii-a-ajuns-la-277-trilioane-de-dolari,-in-contextul-pandemiei

Datoria întregii lumi la bănci şi la cele mai mari fonduri de investiții a ajuns la 277 trilioane de dolari, în contextul pandemiei

Nu cu mult timp în urmă austeritatea şi reducerea cheltuielilor publice erau singura cură de însănătoşire fiscală prescrisă de doctorii în economie. Între timp, mentalitatea lumii faţă de datorii de la criza... Citeste mai mult »
costul-scazut-al-vietii-si-al-internetului-de-mare-viteza-a-transformat-romania-in-a-treia-cea-mai-buna-destinatie-din-lume-pentru-telemunca

Costul scăzut al vieţii şi al internetului de mare viteză a transformat România în a treia cea mai bună destinaţie din lume pentru telemuncă

Viaţa profesională a fost dată peste cap în 2020, când o mare parte a angajaţilor s-a văzut obligată să lucreze de acasă. Creşterea nevoii de telemuncă a făcut ca o serie de... Citeste mai mult »
afacerea-de-curierat,-una-din-cele-mai-profitabile-pe-timp-de-pandemie

Afacerea de curierat, una din cele mai profitabile pe timp de pandemie

Se știe că afacerea de curierat, adică transport și livrare de pachete, este una din cele mai profitabile pe timp de pandemie. Dar, cum a reuşit o firmă românească de curierat să... Citeste mai mult »
cine-sunt-cei-mai-influenti-oameni-de-afaceri-din-romania

Cine sunt cei mai influenți oameni de afaceri din România

Săptămâna aceasta v-am prezentat topul celor mai bogați oameni de pe planetă, dar în același timp suntem curioși să aflăm și cine sunt cei mai influenți oameni de afaceri de la noi.... Citeste mai mult »
ministerul-finantelor-publice-a-anuntat-vineri-ca-a-decis-mentinerea-unor-facilitati-fiscale

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat vineri că a decis menținerea unor facilități fiscale

Astfel, contribuabilii care aveau datorii la buget la data de 31 martie 2020 pot cere anularea dobânzilor și a penalităților de întârziere, aferente obligațiilor fiscale principale până la 31 martie 2021, inclusiv,... Citeste mai mult »
bitcoin,-cea-mai-importanta-criptomoneda-din-lume

Bitcoin, cea mai importantă criptomonedă din lume

Bitcoin, cea mai importantă criptomonedă din lume, a aniversat la începutul acestui an 12 ani de existență. 2020 a fost un an prolific pentru moneda virtuală, când o serie instituţii financiare şi... Citeste mai mult »
bogatii-lumii-au-devenit-si-mai-bogati

Bogații lumii au devenit și mai bogați

Anul 2020 a fost greu pentru întreaga lume, dar mai sunt excepții. Americanii Jeff Bezos şi Elon Musk şi-au crescut averile anul trecut cu 217 miliarde dolari. Din urmă vine însă puternic... Citeste mai mult »