kolcsar-gyula-(gornesti):-„prin-actiunile-intreprinse,-am-evitat-excaladarea-acestei-pandemii-la-nivel-de-comuna”

Kolcsár Gyula (Gornești): „Prin acțiunile intreprinse, am evitat excaladarea acestei pandemii la nivel de comună”

Pandemia numită Covid-19 și-a făcut simțită prezența și la nivelul comunei Gornești, care înregistrează în prezent un număr de șase persoane infestate. Despre măsurile care au fost luate în acest sens ne-a... Citeste mai mult »
primarul-comunei-sangeorgiu-de-mures,-ing.-sofalvi-szabolcs:-„de-sarbatoarea-invierii-domnului,-sa-privim-cu-smerenie-spre-viitor!”

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sófalvi Szabolcs: „De Sărbătoarea Învierii Domnului, să privim cu smerenie spre viitor!”

Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sófalvi Szabolcs: „De Sărbătoarea Învierii Domnului, să privim cu smerenie spre viitor!” Credit autor: redactia. Citeste mai mult »
felicitare-din-partea-primariei-si-consiliului-local-taureni

Felicitare din partea Primăriei şi Consiliului Local TĂURENI

Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Felicitare din partea Primăriei şi Consiliului Local TĂURENI Credit autor: redactia. Citeste mai mult »
felicitare-din-partea-primariei-si-consiliului-local-albesti

Felicitare din partea Primăriei şi Consiliului Local ALBEŞTI

Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Felicitare din partea Primăriei şi Consiliului Local ALBEŞTI Credit autor: redactia. Citeste mai mult »
contract-de-9,2-milioane-lei-pentru-modernizarea-infrastructurii-rutiere-silvice-in-comuna-gurghiu

Contract de 9,2 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere silvice în comuna Gurghiu

În Săptămâna Mare, locuitorii din comuna Gurghiu,  respectiv cei din Cașva, Fundoaia, Orșova, Orșova Pădure și Păuloaia, au parte de o veste bună, grație semnării în cursul zilei de luni, 13 aprilie a... Citeste mai mult »
sfintele-pasti-aduse-credinciosilor-din-ibanesti-de-catre-voluntari

Sfintele paști aduse credincioșilor din Ibănești de către voluntari

Venind în sprijinul credincioșilor din comuna Ibănești, sfintele paști vor fi distribuite prin intermediul voluntarilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. „În urma discuțiilor cu medicii și preoții din comună,... Citeste mai mult »
mariana-vlad,-apel-catre-locuitorii-din-ercea-si-bala

Mariana Vlad, apel către locuitorii din Ercea și Băla

Mariana Vlad, primarul comunei Băla, face un nou un apel  locuitorilor să respecte regulile și indicațiile oficialităților cu privire la măsurile impuse pentru stopirea răspândirii noului coronavirus Covid-19, în contextul în care... Citeste mai mult »
primarul-mariana-vlad,-aproape-de-nevoile-comunitatii-din-bala

Primarul Mariana Vlad, aproape de nevoile comunității din Băla

Printre cei  aflați la datorie pe baricadele luptei împotriva răspândirii noului coronavirus COVID-19 se află și primarul comunei Băla, Marian Vlad. Zilnic, ea coordonează echipele primăriei Băla în acțiunea lor de ajutorare... Citeste mai mult »
investitiile-continua-in-comuna-beica-de-jos

Investițiile continuă în comuna Beica de Jos

Deși perioada actuală este una marcată de adoptarea măsurilor împotriva răspândirii Coronavirusului,  proiectele de investiții își urmează cursul normal.  Un astfel de exemplu îl regăsim în comuna Beica de Jos, unde continuă... Citeste mai mult »
ajutor-pentru-persoanele-de-peste-65-de-ani-din-partea-primariei-gurghiu

Ajutor pentru persoanele de peste 65 de ani din partea Primăriei Gurghiu

  Venind în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, Primăria comunei Gurghiu, prin primarul Laurențiu-Dumitru Boar, va acorda sprijin în achiziționarea alimentelor persoanelor care nu au susținători, în fiecare zi de... Citeste mai mult »