ceata-mentala:-cauze-si-tratament

Ceața mentală: cauze și tratament

Termenul de „brain fog” a devenit tot mai comun pe perioada pandemiei, fiind unul dintre simptomele caracteristice sindromului post-COVID-19 Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Ceața mentală: cauze și tratament Credit autor: Realitatea... Citeste mai mult »
lovitura-pentru-producatorii-anticorpilor-monoclonali-–-avertismentul-ema-despre-tratamentul-coronavirus

Lovitură pentru producătorii anticorpilor monoclonali – Avertismentul EMA despre tratamentul coronavirus

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunțat vineri ultimele rezultate despre eficiența tratamentelor coronavirus pe bază de anticorpi monoclonali. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Lovitură pentru producătorii anticorpilor monoclonali – Avertismentul... Citeste mai mult »
covid-19:-628-de-persoane-internate-in-spitalele-de-profil

COVID-19: 628 de persoane internate în spitalele de profil

Un număr de 628 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, cu 15 mai multe faţă de ziua anterioară, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii. La ATI sunt trataţi... Citeste mai mult »
covid-19:-180-cazuri-noi-de-persoane-infectate

COVID-19: 180 cazuri noi de persoane infectate

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 180 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, cu 139 mai puţine faţă de ziua anterioară. Potrivit datelor înregistrate, 36 din cazurile noi din... Citeste mai mult »
numarul-deceselor-cauzate-de-tuberculoza-a-crescut-in-perioada-pandemiei,-periclitand-progresele-anterioare

Numărul deceselor cauzate de tuberculoză a crescut în perioada pandemiei, periclitând progresele anterioare

Numărul deceselor la nivel global cauzate de tuberculoză a crescut între 2019 şi 2021, potrivit estimărilor, a precizat ieri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), potrivit Reuters. Eforturile globale de luptă cu boli... Citeste mai mult »
o-noua-subvarianta-omicron-creste-infectarile-covid-19-in-europa-–-cele-5-tari-in-care-este-deja-prezenta

O nouă subvariantă Omicron crește infectările COVID-19 în Europa – Cele 5 țări în care este deja prezentă

Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC) a avertizat asupra răspândirii unei noi subvariante a variantei Omicron Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: O nouă subvariantă Omicron crește infectările COVID-19 în... Citeste mai mult »
judetul-mures-printre-judetele-cu-cele-mai-multe-cazuri-de-covid-19-in-ultimele-24-de-ore

Județul Mureș printre județele cu cele mai multe cazuri de Covid 19 în ultimele 24 de ore

Potrivit autorităților în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 206 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Cele mai multe cazuri noi de infectare s-au înregistrat în București – 86 de... Citeste mai mult »
peste-3.200-de-cazuri-noi-de-covid

Peste 3.200 de cazuri noi de Covid

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.288 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 1.123 mai multe față de ziua anterioară, informează Ministerul Sănătății. În... Citeste mai mult »
oms-cere-guvernelor-sa-reintroduca-obligativitatea-purtarii-mastii-de-protectie

OMS cere guvernelor să reintroducă obligativitatea purtării măştii de protecţie

Este alertă la nivel mondial din cauza numărului tot mai mare de infectări cu SARS-COV-2. Organizația Mondială a Sănătății cere guvernelor să reintroducă obligativitatea purtării măştii de protecţie și ventilarea spațiilor închise.... Citeste mai mult »
o-noua-varianta-covid-ii-ingrijoreaza-pe-experti.-cat-de-periculos-este-„centaurul”

O nouă variantă COVID îi îngrijorează pe experți. Cât de periculos este „Centaurul”

Și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) monitorizează noua variantă The post O nouă variantă COVID îi îngrijorează pe experți. Cât de periculos este „Centaurul” appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire... Citeste mai mult »