forma-2-revine-online

Forma 2 revine online

După ce a câştigat un grant, prin programul ”Zilele Culturii Naționale 2021” organizat de Ministerul Culturii, 3g HUB, în parteneriat cu K’arte și Noiseloop Studio, vor organiza,până în 31 ianuarie 2021, cea... Citeste mai mult »
inspectoratul-scolar-judetean-mures-are-un-nou-inspector-general

Inspectoratul Școlar Județean Mureș are un nou inspector general

Începând de astăzi, inspector școlar general este Sabin Pășcan, după ce Claudiu Bândilă s-a retras din motive personale. Sabin Pășcan a ocupat funcția de inspector școlar general adjunct, iar din funcția superioară... Citeste mai mult »
peste-800-de-elevi-din-harghita-ar-putea-sa-ramane-cu-situatia-scoala-neincheiata-in-primul-semestru

Peste 800 de elevi din Harghita ar putea să rămâne cu situaţia şcoală neîncheiată în primul semestru

Datele furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita arată că 310 elevi din mediul urban şi 561 de elevi din mediul rural, adică 2,2% din numărul total de elevi din judeţ, pot rămâne... Citeste mai mult »
de-ziua-culturii-nationale,-la-targu-mures-au-fost-premiate-excelentele-in-cultura

De Ziua Culturii Naționale, la Târgu Mureș au fost premiate excelențele în cultură

De Ziua Culturii Naționale, la Târgu Mureș au fost premiate excelențele în cultură. Tradiția de a premia oameni de cultură din județul Mureș pentru activitatea desfășurată de-a lungul anilor s-a păstrat și... Citeste mai mult »
scolile-din-mures-si-harghita-sunt-pregatite-sa-primeasca-elevii

Școlile din Mureș și Harghita sunt pregătite să primească elevii

Cele mai multe şcoli se redeschid din 8 februarie, dacă situaţia epidemiologică nu se înrăutăţeşte, a anunţat ieri preşedintele Klaus Iohannis, după o şedinţă cu premierul Florin Cîţu şi miniştrii educaţiei şi... Citeste mai mult »
muzeul-national-al-carpatilor-rasariteni-din-sfantu-gheorghe-si-a-redeschis-portile

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe şi-a redeschis porţile

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, care şi-a suspendat temporar activitatea cu publicul din cauza pandemiei, şi-a redeschis porţile începând de azi, de Ziua Culturii Naţionale, iar în cursul acestei... Citeste mai mult »
majoritatea-scolilor-se-vor-redeschide-din-8-februarie

Majoritatea școlilor se vor redeschide din 8 februarie

Din semestrul al doilea se revine la sistemul descentralizat, care ține cont de evoluția pandemiei din fiecare localitate, a anunțat azi președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a precizat că decizia va intra... Citeste mai mult »
rectorul-umfst-tg.mures:-nu-se-poate-face-performanta-in-cercetare-fara-finantare-corespunzatoare

Rectorul UMFST Tg.Mureș: Nu se poate face performanță în cercetare fără finanțare corespunzătoare

Consiliul Naţional al Rectorilor solicită Guvernului acordarea a cel puţin 1% din PIB pentru învăţământul superior, creşterea semnificativă a alocării bugetare pentru cercetarea ştiinţifică, alocarea suplimentară de fonduri destinate cercetării și respectarea... Citeste mai mult »
covasna:-muzeul-carpatilor-rasariteni-se-redeschide-pentru-public-de-ziua-culturii-nationale

Covasna: Muzeul Carpaţilor Răsăriteni se redeschide pentru public de Ziua Culturii Naţionale

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, care şi-a suspendat temporar activitatea cu publicul din cauza pandemiei, a anunţat că îşi va redeschide porţile începând de mâine, de Ziua Culturii Naţionale.... Citeste mai mult »
covasna:-aproximativ-10.000-de-tablete,-distribuite-sau-in-curs-de-distribuire

Covasna: Aproximativ 10.000 de tablete, distribuite sau în curs de distribuire

Aproximativ 10.000 de tablete achiziţionate în ultimele trei luni prin diverse programe finanţate de Guvern, din fonduri externe, de către autorităţile locale sau din sponsorizări au fost sau urmează să fie distribuite... Citeste mai mult »