dracula-film-festival-revine-si-in-an-de-pandemie

Dracula Film Festival revine și în an de pandemie

Dracula Film Festival revine la Brașov, pentru al VIII-lea an consecutiv și va aduce în prim plan comedii horror și drame fantastice în premieră, la Brașov. Evenimentul va avea loc între 14... Citeste mai mult »
sibiu:-cursuri-suspendate-din-cauza-covid-19-la-sase-unitati-de-invatamant

Sibiu: Cursuri suspendate din cauza COVID-19 la şase unităţi de învăţământ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis azi, suspendarea cursurilor la şase unităţi de învăţământ din municipiile Sibiu şi Mediaş, informează un comunicat de presă al Prefecturii. Astfel, a fost aprobată... Citeste mai mult »
mii-de-copii-din-judetul-mures-nu-au-aparatura-pentru-scoala-online

Mii de copii din județul Mureș nu au aparatură pentru școala online

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a atras atenţia tuturor instituţiilor statului responsabile cu buna desfăşurare a procesului instructiv-educativ din unităţile de învăţământ din România că școala riscă să se blocheze dacă se... Citeste mai mult »
ministrul-educatiei-a-discutat-cu-reprezentantii-autoritatilor-locale

Ministrul Educației a discutat cu reprezentanții autoritãților locale

Ministrul Educației a discutat ieri cu reprezentanții autoritãților locale pentru a decide numãrul de zile în care cursurile sã se desfãșoare exclusiv online, în contextul pregãtirii secțiilor de vot din unitãțile de... Citeste mai mult »
mai-multi-profesori-au-plecat-din-invatamant-de-teama-epidemiei-de-covid

Mai mulți profesori au plecat din învățământ de teama epidemiei de COVID

Președintele Sindicatului ”Spiru Haret” Mureș, Maria Rezi, a precizat pentru Radio Târgu Mureș că mai multe cadre didactice au renunțat în acest an să se întoarcă la catedre, în mare parte din... Citeste mai mult »
a-scazut-numarul-scolilor-care-fac-cursuri-exclusiv-online-la-nivel-national

A scăzut numărul şcolilor care fac cursuri exclusiv online la nivel naţional

A scăzut, astăzi, numărul şcolilor care fac cursuri exclusiv online la nivel naţional, reiese din datele publicate în urmă cu puţin timp de Ministerul Educaţiei. Astăzi la prânz figurau 305 unităţi de... Citeste mai mult »
targumuresenii,-incurajati-sa-treaca-pragul-bibliotecii-judetene-mures

Târgumureșenii, încurajați să treacă pragul Bibliotecii Județene Mureș

Directorul instituției, Monica Avram, precizează că măsurile de protecție anti-Covid s-au dovedit eficiente, neexistând până acum niciun caz de infectare. Accesul limitat al cititorilor la sala de lectură se numără printre măsurile... Citeste mai mult »
unele-facultati-din-cadrul-umfst-tg.-mures-vor-face-numai-cursuri-online

Unele facultăți din cadrul UMFST Tg. Mureș vor face numai cursuri online

Contrar obiceiului din anii trecuți, cursurile Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au început odată cu anul școlar, la 14 septembrie. Timp de două săptămâni,... Citeste mai mult »
premiile-festivalului-international-simfest,-decernate-unor-productii-din-orient

Premiile Festivalului Internațional SIMFEST, decernate unor producții din Orient

Cele mai importante premii ale Festivalului Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți SIMFEST, desfășurat timp de o săptămână, la Tg.Mureș, au plecat spre Orientul Apropiat. Marele Premiu și Premiul Special al juriului... Citeste mai mult »
sapte-scoli-din-judetul-covasna-vor-intra-in-scenariul-rosu

Şapte şcoli din judeţul Covasna vor intra în scenariul roşu

Şapte unităţi şcolare din judeţul Covasna vor intra de astăzi în scenariul roşu, după ce mai mulţi elevi şi profesori au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Săptămâna trecută, în judeţ nu a fost... Citeste mai mult »