activitatea-fizica-este-mai-eficienta-decat-medicamentele-in-gestionarea-depresiei-si-anxietatii

Activitatea fizică este mai eficientă decât medicamentele în gestionarea depresiei și anxietății

Cercetătorii de la University of South Australia cer ca exercițiul fizic să fie recunoscut ca o abordare terapeutică de bază pentru gestionarea depresiei, deoarece un nou studiu arată că activitatea fizică este de 1,5... Citeste mai mult »
gergely-gulyas:-ungaria-este-mai-libera-decat-tarile-din-europa-de-vest

Gergely Gulyás: Ungaria este mai liberă decât ţările din Europa de Vest

 Astăzi, Ungaria este cu mult mai liberă decât ţările din Europa de Vest, iar situaţia mass-media este o dovadă clară în acest sens, a subliniat Gergely Gulyás, şeful Cancelariei Prim-Ministrului Ungariei, luni,... Citeste mai mult »
secretul-caselor-bunicilor,-mai-rezistente-la-cutremure-decat-unele-constructii-din-ziua-de-azi

Secretul caselor bunicilor, mai rezistente la cutremure decât unele construcţii din ziua de azi

În contextul ultimelor cutremure care au avut loc în zona Olteniei, specialiştii ne dau exemplul caselor bunicilor şi străbunicilor de la ţară, construite de meşteri, după tehnici tradiţionale, aceste locuinţe fiind mai... Citeste mai mult »
inca-o-solicitare-pentru-ca-anul-scolar-sa-inceapa-pe-18-septembrie,-mai-tarziu-cu-o-saptamana-decat-vrea-ministerul-educatiei

Încă o solicitare pentru ca anul școlar să înceapă pe 18 septembrie, mai târziu cu o săptămână decât vrea ministerul Educației

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism se alătură demersului patronatelor de pe Litoral şi din Delta Dunării şi solicită premierului amânarea începerii anului şcolar pentru data de 18 septembrie, şi nu 11... Citeste mai mult »
la-alegeri,-opozitia-din-ungaria-a-fost-finantata-din-strainatate-cu-o-suma-mai-mare-decat-se-stia-anterior

La alegeri, opoziţia din Ungaria a fost finanţată din străinătate cu o sumă mai mare decât se ştia anterior

Organizaţia americană Action for Democracy (AD) a transferat în Ungaria o sumă mai mare decât cea devenită cunoscută anterior: o sumă care a depăşit patru miliarde de forinţi, scrie în informarea întocmită... Citeste mai mult »