„din-vorba-n-vorba“-cu-liviu-si-dana-pancu,-live-–-haideti-la-povesti-cu-doi-actori-ai-companiei-„liviu-rebreanu“

„Din vorbă-n vorbă“ cu Liviu și Dana Pancu, live – haideţi la poveşti cu doi actori ai Companiei „Liviu Rebreanu“

Cel de-al zecelea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ își dublează forțele: Liviu și Dana Pancu vor fi gazdele care vor răspunde întrebărilor voastre și vă vor întâmpina cu bună... Citeste mai mult »
costin-gavaza-si-bianca-farcas,-invitatii-emisiunii-live-„din-vorba-n-vorba“

Costin Gavază și Bianca Fărcaş, invitații emisiunii live „Din vorbă-n vorbă“

Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu puteţi ajunge la actorii voştri preferaţi, Compania „Liviu... Citeste mai mult »
de-vorba-cu-actorii-targumureseni

De vorbă cu actorii târgumureșeni

„Din vorbă-n vorbă“ programul online al Companiei Liviu REBREANU , Teatrul Național din Tîrgu-Mureș, continuă cu Costin Gavază şi Bianca Fărcaş, live. În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de... Citeste mai mult »
„din-vorba-n-vorba“-live-cu-elena-purea

„Din vorbă-n vorbă“ live cu Elena Purea

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş putem să stăm de vorbă cu un actor sau o actriţă care vor... Citeste mai mult »
actrita-elena-purea,-invitat-special-la-emisiunea-live-„din-vorba-n-vorba“

Actrița Elena Purea, invitat special la emisiunea live „Din vorbă-n vorbă“

Pandemia Coronviruslui a văduvit  teatrele din România de spectatori, aceste fiind nevoite să găsească alte modalități de apropiere față de  publicul iubitor de teatru. Un astfel de demers  este și „Din vorbă-n... Citeste mai mult »
„din-vorba-n-vorba“-online

„Din vorbă-n vorbă“ online

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş ,un actor sau o actriţă vă vor spune poveşti cu miez şi haz... Citeste mai mult »
„din-vorba-n-vorba”,-cu-actorul-luchian-pantea

„Din vorbă-n vorbă”, cu actorul Luchian Pantea

Teatrul  Naţional Târgu-Mureş vă aşteaptă sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/) la primul episod din seria de emisiuni „Din vorbă-n vorbă“. Invitatul... Citeste mai mult »