peste-8-milioane-de-lei-pentru-asigurarea-serviciului-de-alimentare-cu-energie-termica-in-bucuresti,-fagaras-si-gheorgheni

Peste 8 milioane de lei pentru asigurarea serviciului de alimentare cu energie termică în Bucureşti, Făgăraş şi Gheorgheni

Ministerul Dezvoltării sprijină, cu peste 8 milioane de lei, asigurarea serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiile Făgăraş, Gheorgheni şi Bucureşti. Fondurile sunt raportate la consumul din lunile ianuarie şi... Citeste mai mult »
guvernul-urmeaza-sa-adopte,-in-sedinta-de-astazi,-actul-normativ-care-va-reduce-cu-50-de-bani-pretul-la-pompa-al-carburantilor

Guvernul urmează să adopte, în şedinţa de astăzi, actul normativ care va reduce cu 50 de bani preţul la pompă al carburanţilor

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că măsura se va aplica timp de trei luni. Jumătate din această sumă va fi decontată de la buget, iar restul de către companiile din industria petrolieră,... Citeste mai mult »
media-lunara-a-veniturilor-pe-o-gospodarie-a-fost,-in-2021,-de-aproape-5.700-de-lei

Media lunară a veniturilor pe o gospodărie a fost, în 2021, de aproape 5.700 de lei

Media veniturilor totale pe o gospodărie a fost, anul trecut, de aproape 5.700 de lei lunar, în creștere cu 8,9% față de 2020, conform Institutului Național de Statistică. Suma a fost de... Citeste mai mult »
venituri-record-pentru-asiguratori-in-t1-2022

Venituri record pentru asigurători în T1 2022

Creşterea preţurilor asigurărilor auto obligatorii le-a adus, în primul trimestru din 2022 , venituri record companiilor de pe această piaţă, după cum arată un raport al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.    ... Citeste mai mult »
concept-de-afaceri-inversat

Concept de afaceri inversat

Dacă ceva nu merge bine atunci când contezi pe calitate și prestigiu, poți încerca să mergi pe non-calitate, ca să șochezi cumpărătorii și concurența. Acest lucru se testează în Elveţia, acolo unde... Citeste mai mult »
in-vremuri-de-criza-agricultura-ne-da-o-mana-de-ajutor

În vremuri de criză agricultura ne dă o mână de ajutor

Vremea şi costurile de producţie mai ridicate arată că recolta de cereale a României va fi oarecum mai redusă decât producţia bună înregistrată anul trecut, dar încă asigură excedent suficient pentru exporturi,... Citeste mai mult »
guvernul-va-decide-cum-va-compesa-pretul-combustibilului

Guvernul va decide cum va compesa preţul combustibilului

     Coaliţia guvernamentală a ajuns la un consens privind un mecanism de compensare a preţului la pompă al carburanţilor.     Acesta urmează să fie anunţat după şedinţa de guvern de... Citeste mai mult »
romania-se-indreapta-spre-o-perioada-de-stagnare-economica-si-o-continuare-a-cresterii-inflatiei

România se îndreaptă spre o perioadă de stagnare economică şi o continuare a creşterii inflaţiei

România se îndreaptă spre o perioadă de stagnare economică şi o continuare a creşterii inflaţiei, un scenariu potenţial, cunoscut sub numele de stagflaţie. Acesta va determina companiile să îşi securizeze business-urile, în... Citeste mai mult »
pe-langa-faptul-ca-avem-din-ce-in-ce-mai-putini-muncitori-calificati,-iar-calitatea-celor-ramasi-este-indoielnica,-este-si-tot-mai-greu-sa-i-platesti

Pe lângă faptul că avem din ce în ce mai puțini muncitori calificați, iar calitatea celor rămași este îndoielnică, este și tot mai greu să-i plătești

Forța de muncă este din ce în ce mai scumpă pentru antreprenori, iar personalul calificat, responsabil și serios tot mai dificil de găsit, în condițiile în care profesiile și meseriile nu sunt... Citeste mai mult »
scumpirile-la-benzina-si-motorina-nu-se-vor-opri-atata-vreme-cat-cererea-de-carburanti-ramane-si-ea-ridicata

Scumpirile la benzină şi motorină nu se vor opri atâta vreme cât cererea de carburanţi rămâne şi ea ridicată

O intervenţie a guvernului, sub presiunea străzii, ar putea avea efecte nedorite, consideră experţi în energie.    Gabriel AVĂCĂRIŢEI – redactor sef al platformei a explicat la RRA că măsurile luate de... Citeste mai mult »