nu-doar-banii-sau-forta-de-munca-ajuta-economia-ci-si-deplasarea

Nu doar banii sau forţa de muncă ajută economia ci şi deplasarea

Dar nu oricum. Mersul pe jos cu 15 minute în plus pe zi ar putea stimula economia mondială cu miliarde de dolari pe an. Vă puneţi, probabil, întrebarea firească: în ce mod?... Citeste mai mult »
sute-de-mureseni-si-au-depus-dosarele-pentru-instalarea-de-panouri-fotovoltaice

Sute de mureșeni și-au depus dosarele pentru instalarea de panouri fotovoltaice

Programul guvernamental de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice are un succes nesperat în rândul utilizatorilor casnici. 25.500 de dosare au fost depuse la nivel național în cele două sesiuni de înscriere,... Citeste mai mult »
economia-romaneasca-este-data-peste-cap-de-polarizarea-extrema-a-marilor-companii

Economia românească este dată peste cap de polarizarea extremă a marilor companii

Practic 0,53% din totalul firmelor funcționale realizează 65% din cifra de afaceri a economiei. Ele sunt societăți cu o cifră de afaceri anuală de peste 10 milioane de euro. Asta înseamnă că... Citeste mai mult »
ministrul-sanatatii:-plata-salariilor-aferente-lunii-decembrie-se-va-face-la-timp

Ministrul sănătăţii: plata salariilor aferente lunii decembrie se va face la timp

Ministrul sănătăţii dă asigurări că plata salariilor cadrelor medicale aferente lunii decembrie se va face la timp. Victor Costache anunţă că a avut o primă întâlnire cu ministrul finanţelor şi cu conducerea... Citeste mai mult »
mai-putin-de-3%-din-proiectele-start-up-nation,-finantate-in-regiunea-centru

Mai puțin de 3% din proiectele Start-Up Nation, finanțate în Regiunea Centru

Peste 600 de proiecte câștigătoare din județele Mureș, Alba și Harghita sunt înregistrate la Oficiul Teritorial Târgu-Mureș în cadrul Programului Start-Up Nation 2018. Însă, mai puțin de 10% din firmele câștigătoare au... Citeste mai mult »
pentru-miliardarii-cu-afaceri-importante-in-tehnologie,-2019-a-fost-un-an-foarte-bun

Pentru miliardarii cu afaceri importante în tehnologie, 2019 a fost un an foarte bun

Cei mai bogaţi proprietari de companii tehnologice din lume au adăugat câteva miliarde bune la averea lor netă. Singurul ghinionist dintre aceştia este Jeff Bezos, cel mai bogat miliardar din lume. Jeff... Citeste mai mult »
vesti-noi-despre-pensii

Vești noi despre pensii

Noul Guvern vrea să majoreze contribuția la Pilonul II de pensii și inițiază în acest sens discuții cu administratorii fondurilor private de pensii, pentru a stabili nivelul de creștere și sursele de... Citeste mai mult »
subventia-pentru-energie-termica-destinata-populatiei-nu-va-fi-eliminata-complet

Subvenţia pentru energie termică destinată populaţiei nu va fi eliminată complet

Așa a declarat ministrul economiei, Virgil Popescu. El spune că doar cei care au nevoie vor beneficia de acest sprijin financiar, în condiţiile în care România se află deja în atenţia Comisiei... Citeste mai mult »
fitch-confirma-ratingurile-romaniei-la-„bbb-minus”

Fitch confirmă ratingurile României la „BBB minus”

Agenţia de evaluare financiară Fitch a confirmat ratingurile pentru datoriile pe termen lung, în valută şi monedă locală, ale României la „BBB minus”. Potrivit Agenției perspectiva asociată pentru ambele calificative este stabilă.... Citeste mai mult »
harghitenii,-invitati-sa-discute-despre-utilizarea-fondurilor-europene-in-judet

Harghitenii, invitați să discute despre utilizarea fondurilor europene în județ

Agenția de Dezvoltare Regională Centru organizează în data de 14 noiembrie, la Miercurea Ciuc, o dezbatere intitulată „Unde sunt fondurile europene din județul tău?” Cetățenii care vor să afle ce rol joacă... Citeste mai mult »