dosare-penale-pentru-furt-de-curent,-la-ungheni

Dosare penale pentru furt de curent, la Ungheni

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au fost solicitați de Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Mureș ca sprijin pentru verificarea unor informații privind racordări ilegale... Citeste mai mult »
s-au-reluat-lucrarile-la-nodul-rutier-de-la-chetani,-pe-autostrada-transilvania

S-au reluat lucrările la nodul rutier de la Cheţani, pe Autostrada Transilvania

Lucrările de construcție a nodului rutier de la Cheţani, jud. Mureș, care va avea rolul de descărcare a traficului de pe tronsonul de autostradă Iernut-Cheţani, au fost reluate. Directorul general adjunct al... Citeste mai mult »
pandemia-de-coronavirus-a-pus-brusc-lumea-pe-pauza

Pandemia de coronavirus a pus brusc lumea pe pauză

Dupa luni de incertitudine, situatia creata la nivel mondial pare, totuși, să se amelioreze încetul cu încetul. De vină este infuzia de capital pe care guvernele lumii au investit-o în economiile lor,... Citeste mai mult »
guvernul-lucreaza-la-o-harta-economica-a-romaniei-pentru-a-promova-produsele-autohtone-pe-pietele-externe

Guvernul lucrează la o hartă economică a României pentru a promova produsele autohtone pe pieţele externe

Harta, care face parte din strategia de dezvoltare a exportului românesc, va fi gata în două luni și va cuprinde informații despre producția celor mai importante firme din fiecare județ, a explicat... Citeste mai mult »
absolventii-institutiilor-de-invatamant-in-varsta-de-minimum-16-ani-pot-beneficia-de-o-indemnizatie-de-somaj

Absolvenții instituțiilor de învățământ în vârstă de minimum 16 ani pot beneficia de o indemnizație de șomaj

Absolvenții instituțiilor de învățământ în vârstă de minimum 16 ani pot beneficia de o indemnizație de șomaj pentru o perioadă de şase luni dacă se înregistrează la Agenția pentru Ocuparea Forței de... Citeste mai mult »
comisia-europeana-solicita-romaniei-combaterea-defrisarilor-ilegale

Comisia Europeană solicită României combaterea defrişărilor ilegale

Comisia Europeană cere României să implementeze adecvat Regulamentul UE privind exploatarea lemnului (Reglementarea UE 995/2010) care interzice producerea şi plasarea pe piaţa UE a produselor fabricate din buşteni recoltaţi ilegal. Într-un comunicat... Citeste mai mult »
criza-covid-19-a-adus-si-cresterea-semnificativa-numarului-de-someri

Criza covid 19 a adus şi creşterea semnificativă numărului de şomeri

Criza covid 19 a adus şi creşterea semnificativă numărului de şomeri, în pofida eforturilor guvernamentale de a menţine piaţa muncii prin plata şomajului tehnic. Datele publicate astăzi de Institutul Naţional de Statistică,... Citeste mai mult »
romania-are-un-potential-eolian-urias

România are un potenţial eolian uriaş

Potrivit unui studiu al Băncii Mondiale, în Marea Neagră se pot construi ferme eoliene offshore de mare perspectivă pe litoralurile României și Turciei. Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului... Citeste mai mult »
ministrul-agriculturii-prezinta-masurile-de-relansare-in-domeniul-agriculturii

Ministrul agriculturii prezintă măsurile de relansare în domeniul agriculturii

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, prezintă astăzi în detaliu măsurile de relansare în domeniul agriculturii, incluse în planul guvernamental de investiţii. Documentul prevede alocarea a 410 milioane de euro pentru agricultură şi industria... Citeste mai mult »
redeschiderea-mall-urilor-a-readus-la-lucru-majoritatea-angajatilor

Redeschiderea mall-urilor a readus la lucru majoritatea angajaţilor

Redeschiderea mall-urilor a readus la lucru majoritatea celor 1,2 milioane de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în retail. La o săptămână de la redeschiderea acestora, performanţa este relativ mai ridicată în ceea... Citeste mai mult »