incendiu-la-o-scoala-din-toplita

Incendiu la o școală din Toplița

UPDATE ora 15,00: Cauza incendiului de la şcoala din Moglăneşti – Topliţa, un burlan metalic de fum neprotejat Incendiul care a afectat, azi, acoperişul şcolii primare din Moglăneşti, localitate componentă a municipiului... Citeste mai mult »
oameni-&-fapte-25-ianuarie

Oameni & Fapte -25 ianuarie

– Este cea de-a 25-a zi a lui 2021. Au rămas 340 de zile până la sfârşitul anului. Soarele va răsări la ora 7:53 şi va apune la ora 17:15. – Ortodocșii,... Citeste mai mult »
100-de-perechi-de-pantofi-sport-au-fost-donate-unei-case-de-copii-din-jud.-mures

100 de perechi de pantofi sport au fost donate unei case de copii din jud. Mureș

În urma unei acţiuni caritabile, casa de copii de la Fundaţia „Regenboog-Curcubeu-Szivárvány” din localitatea Filpişu Mare, judeţul Mureş, a primit o donaţie formată din o sută de perechi de pantofi sport. Donaţia... Citeste mai mult »
un-minor-din-cipau,-intre-viata-si-moarte,-dupa-ce-a-cazut-intr-un-lac

Un minor din Cipău, între viață și moarte, după ce a căzut într-un lac

Pompierii mureșeni au fost anuntați azi, în jurul orei 14,00, să intervină în cazul unui minor căzut într-un lac din localitatea mureșeană Cipău. Este vorba despre un băiat de 14 ani, care... Citeste mai mult »
incendiu-izbucnit-la-o-casa,-in-mun-od.secuiesc

Incendiu izbucnit la o casă, în mun. Od.Secuiesc

La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Potrivit forțelor de intervenție, arde o suprafață de cca... Citeste mai mult »
proteste-ale-sindicatelor-si-pensionarilor-in-fata-guvernului-si-ministerelor

Proteste ale sindicatelor şi pensionarilor în faţa Guvernului şi ministerelor

Sindicaliştii din diferite sectoare de activitate şi pensionarii civili şi militari protestează, la această oră în Capitală, împotriva deciziilor autorităților, pe care ei le consideră abuzive. Protestele au loc până la ora... Citeste mai mult »
interventie-dificila-a-salvatorilor-montani-in-apuseni

Intervenţie dificilă a salvatorilor montani în Apuseni

Zece salvatori montani intervin, duminică, într-un cătun din Apuseni, într-o zonă foarte greu accesibilă, pentru acordarea primului ajutor şi evacuarea unui bărbat care a suferit o entorsă. Claudiu Costea, şef serviciu în... Citeste mai mult »
jandarmii-montani-au-indepartat-un-urs-la-predeal

Jandarmii montani au îndepărtat un urs la Predeal

Jandarmii montani braşoveni au fost chemaţi, sâmbătă, de trei ori pentru îndepărtarea unui urs care a apărut pe Pârtia Clăbucet şi în zona Sub Teleferic la Predeal, dar şi la o cabană... Citeste mai mult »
o-persoana-a-murit-intr-un-incendiu-produs-azi-dimineata-in-albesti,-mures

O persoană a murit într-un incendiu produs azi dimineață în Albești, Mureș

Incendiul s-a manifestat la o casă de locuit de aproximativ 60 mp., unde a ars acoperișul și o cameră de aproximativ 12 mp. Din nefericire în interior pompierii militari de la Detașamentul... Citeste mai mult »
astazi-este-sarbatorita-ziua-unirii-principatelor-romane

Astăzi este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române

În fiecare an, la 24 ianuarie, în întreaga ţară este celebrată unirea Moldovei cu Ţara Românească – în1859, sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Acest eveniment major a reprezentat primul pas făcut... Citeste mai mult »