autoritatile-romane-au-anuntat-ca-vor-repatria-trupul-tanarului-din-judetul-giurgiu,-care-a-fost-ucis-in-orasul-german-hanau

Autorităţile române au anunţat că vor repatria trupul tânărului din judeţul Giurgiu, care a fost ucis în oraşul german Hanau

Trupul tânărului de 23 de ani din judeţul Giurgiu, care a fost ucis în atacul armat de miercuri seara, din oraşul german Hanau, va fi repatriat, costurile urmând să fie acoperite de... Citeste mai mult »
noul-arhiepiscop-romano-catolic-de-alba-iulia,-inscaunat-in-prezenta-a-mii-de-pelerini

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, înscăunat în prezenţa a mii de pelerini

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, Kovács Gergely, a fost consacrat şi înscăunat azi, în cadrul unei ceremonii oficiate în Catedrala ‘Sfântul Mihail’ din Alba Iulia, în prezenţa a zeci de oficialităţi... Citeste mai mult »
circulatie-ingreunata-pe-dn1a-brasov-ploiesti,-din-cauza-unui-accident

Circulație îngreunată pe DN1A Brașov-Ploiești, din cauza unui accident

Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe DN 1A Braşov – Ploieşti, în judeţul Braşov. Din primele date, este vorba despre o coliziune între două autovehicule. Potrivit purtătorului de... Citeste mai mult »
bugetul-comunei-ganesti,-bine-gospodarit-de-primarul-balog-elemer

Bugetul Comunei Gănești, bine gospodărit de primarul Balog Elemér

Ședința Consiliului Local al Comunei Gănești, cu accent principal pe adoptarea Proiectului de buget al comunei pentru anul în curs, a fost stabilită pentru ziua de marți, 19 februarie. La ședință au fost... Citeste mai mult »
timbre,-monede-si-antichitati,-maine,-la-tg.mures

Timbre, monede și antichități, mâine, la Tg.Mureș

Toate în cadrul celei de a 26-a ediții a Târgului Colecționarilor care va avea loc în foaierul Casei de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș. La eveniment se pot găsi și elemente de... Citeste mai mult »
timbre,-monede-si-antichitati,-la-tg.mures

Timbre, monede și antichități, la Tg.Mureș

Toate în cadrul celei de a 26-a ediții a Târgului Colecționarilor care are loc în foaierul Casei de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș. La eveniment se pot găsi și elemente de colecție rare,... Citeste mai mult »
copil-accidentat-intr-o-institutie-de-invatamant-din-brasov

Copil accidentat într-o instituție de învățământ din Brașov

Accidentul a avut loc ieri, la orele prânzului. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, polițiștii au fost solicitați la locul incidentului, unde au constatat că un copil în vârstă de 12 ani,... Citeste mai mult »
un-autobuz-a-luat-foc-intre-localitatile-harghitene-racu-si-madaras

Un autobuz a luat foc între localitățile harghitene Racu și Mădăraș

În autobuz se aflau 25 de pasageri, iar din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului s-au deplast pompierii din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc, care nu a fost nevoiți să... Citeste mai mult »
filmul-colectiv-in-avanpremiera-la-sf.gheorghe

Filmul Colectiv în avanpremieră la Sf.Gheorghe

Filmul „colectiv”, regizat de Alexander Nanau, care va avea premiera în cinematografele din România pe 28 februarie 2020, va fi prezentat în avanpremiera mâine, la Sfântu Gheorghe, în prezenta echipei de productie... Citeste mai mult »
protest-pentru-muzeul-satului-de-la-bran

Protest pentru Muzeul Satului de la Bran

Alianța pentru Unirea Românilor organizează sâmbătă, de la ora 11:00, în fața instituției, un protest față de iminenta închidere a muzeului. Aflat pe lista monumentelor istorice de categoria A, Muzeul Satului din... Citeste mai mult »