mae-al-romaniei:-ungaria-nu-poate-sa-isi-aroge-dreptul-de-reprezentare-a-tuturor-maghiarilor-de-dincolo-de-granitele-tarii

MAE al României: Ungaria nu poate să își aroge dreptul de reprezentare a tuturor maghiarilor de dincolo de graniţele ţării

          Ministerul Afacerilor Externe al României anunţă că l-a contactat, la nivel de secretar de stat pentru afaceri europene, pe ambasadorul Ungariei în România şi i-a transmis preocuparea faţă de declaraţia postată vineri... Citeste mai mult »
ce-trebuie-sa-stiti-daca-doriti-sa-calatoriti-in-regatul-unit

Ce trebuie să știți dacă doriți să călătoriți în Regatul Unit

Ministerul Afacerilor Externe român a publicat pe site-ul propriu o informare adresată cetățenilor români care doresc să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord după 1 ianuarie 2021,... Citeste mai mult »
stop joc in fotbalul european 19 jucatori infectati cu covid 19

Stop joc în fotbalul european? 19 jucători infectați cu COVID-19

Decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a încadra COVID-19 în categoria pandemiilor are urmări negative și în fotbal, sport în care au fost depistați deja 19 fotbaliști infectați cu noul coronavirus. În... Citeste mai mult »
excelenta sa iacob prada munca mea in ambasada este sa reconstruiesc raporturile economice cu tara respectiva

Excelența Sa Iacob Prada: „Munca mea în ambasadă este să reconstruiesc raporturile economice cu ţara respectivă”

Diplomația românească în Orientul Mijlociu are un reprezentant aparte în persoana Excelenței Sale Iacob Prada, ambasadorul României în Irak, decanul de vârstă al corpului diplomatic din această regiune a globului. Născut în... Citeste mai mult »
presedintele solicita demiterea imediata a ministrilor de externe si de interne

Președintele solicită demiterea imediată a miniştrilor de Externe şi de Interne

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, azi, demiterea imediată a miniştrilor de Externe şi de Interne, Teodor Meleşcanu, respectiv Carmen Dan, pentru modul în care au fost organizate alegerile. Într-o declarație de presă... Citeste mai mult »