finantari de pana la 20 000 de euro de la oif pentru promovarea sportului feminin

Finanţări de până la 20.000 de euro de la OIF pentru promovarea sportului feminin

Cluburile, federaţiile sau asociaţiile sportive pot primi finanţări de până la 20.000 de euro din partea Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei pentru proiecte de promovare a sportului feminin, a declarat ambasadoarea Franţei în... Citeste mai mult »
micii producatori nemultumiti de schimbarile din programul tomata

Micii producători, nemulțumiți de schimbările din Programul „Tomata“

Programul prin care statul susţine producţia de roşii româneşti continuă şi anul acesta, însă aduce o serie de noutăţi. Fermierii sunt obligaţi să producă o cantitate mai mare de roşii la hectar,... Citeste mai mult »
economie de aproape 30 de milioane de euro pentru bugetul local al municipiului brasov

Economie de aproape 30 de milioane de euro, pentru bugetul local al municipiului Brașov

Guvernul a decis să suplimenteze bugetul alocat Programului Operațional Regional 2014 – 2020, iar proiecte trecute ca rezervă, care erau pregătite, dar pentru nu mai erau fonduri, pot intra acum în finanțare.... Citeste mai mult »
bani europeni pentru universitatile romanesti din regiunea centru

Bani europeni pentru universitățile românești din regiunea Centru

Condiția este ca universitățile din Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Tg. Mureș și extensiile universitare din Miercurea Ciuc și Sf Gheorge să se asocieze cu mediul de afaceri, spre a crea proiecte regionale... Citeste mai mult »
autostrada unirii risca sa nu primeasca finantare

Autostrada Unirii riscă să nu primească finanțare

Autostrada Unirii A8 Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni riscă să nu fie inclusă printre proiectele cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Transport 2021- 2027. Acest fapt reiese dintr-un document de lucru... Citeste mai mult »
harghita aproape 800 000 lei pentru finantarea proiectelor de mediu din cadrul programului spatii verzi

Harghita: Aproape 800.000 lei pentru finanţarea proiectelor de mediu din cadrul Programului ‘Spaţii Verzi’

Fundaţia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc a lansat, azi, cea de-a XV-a ediţie a Programului ‘Spaţii Verzi’, finanţat de o companie petrolieră şi care urmăreşte implicarea comunităţilor în proiecte de înfiinţare, amenajare... Citeste mai mult »
primariile din judetul mures primesc 43 de milioane de lei

Primăriile din județul Mureș primesc 43 de milioane de lei

Consilierii județeni au aprobat în ședința extraordinară de astăzi repartizarea pe anul 2020 a fondurilor primite de la bugetul central, sume constituite din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul... Citeste mai mult »
guvernul cauta surse alternative de finantare pentru pensii

Guvernul caută surse alternative de finanţare pentru pensii

Între timp, guvernul intenţionează să consolideze surse alternative de finanţare pentru pensii. O variantă este creşterea contribuţiei la Pilonul 2, a declarat, aseară, ministrul Finanţelor, Florin Câţu. Acesta a spus că majorarea... Citeste mai mult »
trei spitale din judetul harghita vor primi 38 milioane de lei de la buget anunta parlamentarii udmr

Trei spitale din judeţul Harghita vor primi 38 milioane de lei de la buget, anunţă parlamentarii UDMR

Parlamentarii UDMR Tánczos Barna şi Korodi Attila, au prezentat azi, într-o conferinţă de presă, sumele care vor fi alocate în Harghita din bugetul de stat, în urma negocierilor purtate de Uniune, trei... Citeste mai mult »
proiecte in valoare de peste 1 miliard de euro in regiunea centru

Proiecte în valoare de peste 1 miliard de euro în Regiunea Centru

Proiectele contractate până la sfârșitul anului trecut de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru prin Programul Operațional Regional REGIO au depășit pentru prima oară valoarea de 1 milard de euro. Numărul cererilor de... Citeste mai mult »