autobergamo-a-cucerit-cupa-la-futsal

Autobergamo a cucerit Cupa la futsal

Turneul Final al Cupei României la futsal a fost găzduit de Sala Sporturilor din Deva, unde marți, 21 martie, a avut loc finala dintre CS United Galați și Autobergamo Deva, rezultat 5-6... Citeste mai mult »
cupa-romaniei-la-futsal

Cupa României la futsal

Sala Sporturilor din Deva găzduiește în aceste zile Turneul Final al Cupei României la futsal. Luni, 20 martie, s-au disputat semifinalele: CS United Galați – ACS Kereszthegy Remetea, județul Harghita 7-1 (FOTO)... Citeste mai mult »
futsal:-antrenorul-nostru-si-trei-jucatori-in-nationala-u19!

FUTSAL: Antrenorul nostru şi trei jucători în naţionala U19!

Reprezentativa U19 se află la Timişoara în cantonament, unde sub îndrumarea selecţionerului Kacsó Endre (CSM Târgu Mureş) se pregăteşte pentru meciurile din cadrul Main Round-ului calificărilor pentru turneul final al Campionatului European... Citeste mai mult »
futsal:-barajul-pentru-elite-round

Futsal: barajul pentru Elite Round

Naționala de futsal a României a câștigat în grupa a 8-a Main Round, pentru calificarea la Cupa Mondială din 2024. Tricolorii, pregătiți de tîrgumureșeanul Kacsó Endre, au învins cu 5-3 Danemarca, duminică,... Citeste mai mult »
futsal:-kacso-endre-merge-mai-departe!

FUTSAL: Kacsó Endre merge mai departe!

Echipa naţională de futsal sub conducerea antrenorului CSM Tg Mureş, Kacsó Endre s-a calificat în Elite Round WORLD CUP 2024! România a întâlnit Finlanda la Bucureşti, unde a terminat nedecis, 0-0, dar... Citeste mai mult »
futsal:-u19-–-calificare-comoda-in-cupa!

FUTSAL: U19 – calificare comodă în Cupă!

Echipa noastră de U19 a jucat la Cluj Napoca meciul pentru calificarea în turneul final al Cupei României la futsal. Echipa însoţită de antrenorul Kovács Lajos a învins cu 8-4 după ce... Citeste mai mult »
futsal:-antrenorul-si-3-jucatori-la-nationala-de-u19!

FUTSAL: Antrenorul şi 3 jucători la naţionala de U19!

(Foto: Kacsó Endre, Varga Eduárd, Săbăduş Laurenţiu, Patrick Chertes) Selecționata U19 de futsal a României, antrenată de către Endre Kacsó (CSM Târgu Mureş), se află într-un stagiu de pregătire la Centrul Național... Citeste mai mult »
liga-i-de-futsal,-turul-suplimentar

Liga I de futsal, turul suplimentar

Ultimul meci al rundei inaugurale contând pentru turul suplimentar din Liga I de futsal a avut loc luni, 30 ianuarie: CFR 1933 Timișoara – ACS West Deva 5-2. Prima etapă a debutat... Citeste mai mult »
romania,-locul-2-la-„futsal-week-january-cup”

România, locul 2 la „Futsal Week January Cup”

Naționala de futsal seniori a României a participat la turneul internațional amical „Futsal Week January Cup” de la Poreč, din Croația, care s-a desfășurat în perioada 11-15 ianuarie. Duminică, 15 ianuarie, au... Citeste mai mult »
romania-la-„futsal-week-january-cup”

România la „Futsal Week January Cup”

Naționala de futsal seniori a României participă la turneul internațional amical „Futsal Week January Cup” de la Poreč, din Croația, care se desfășoară în intervalul 11-15 ianuarie. Miercuri, 11 ianuarie, au avut... Citeste mai mult »