finala-de-hochei:-gheorgheni-a-egalat-pe-ferencvaros!

Finala de hochei: Gheorgheni a egalat pe Ferencváros!

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte întâlniri”. Scorul general este acum egal,... Citeste mai mult »
un-nou-duel-ferencvaros-gheorgheni,-in-finala-erste-liga

Un nou duel Ferencvaros-Gheorgheni, în finala Erste Liga

Hochei Club Gheorgheni o are ca adversară, miercuri seara, de la ora 19.30, în deplasare, pe Ferencvaros Budapesta, în cel de-al 6-lea meci din finala Erste Liga la hochei pe gheață. Înaintea... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni-s-au-apropiat-de-ferencvaros

Hocheiștii din Gheorgheni s-au apropiat de Ferencváros

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar scorul general este acum 3-2... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-condusi-cu-3-1-in-finala

Hocheiștii din Gheorgheni, conduși cu 3-1 în finală

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte partide”. Confruntările 3 și 4 au... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-victoriosi-la-budapesta

Hocheiștii din Gheorgheni, victorioși la Budapesta

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte partide”. Meciurile 3 și 4 au... Citeste mai mult »
gheorgheni-a-pierdut-primul-meci-al-finalei-de-hochei

Gheorgheni a pierdut primul meci al finalei de hochei

   Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se joacă între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”. Primele două meciuri sunt... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga-de-hochei,-dupa-5-meciuri

Semifinalele Erste Liga de hochei, după 5 meciuri

    Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 10 martie, a avut loc partida a patra dintre... Citeste mai mult »
gheorgheniul-a-castigat-dubla-cu-sportul-studentesc-la-hochei

Gheorgheniul a câștigat dubla cu Sportul Studențesc la hochei

Hochei Club Gheorgheni a câștigat ambele meciuri disputate pe teren propriu cu Sportul Studențesc și a urcat pe locul secund în Campionatul Național, cu 56 puncte. Harghitenii s-au impus, duminică seara, cu... Citeste mai mult »
gheorgheniul-se-mentine-lider-in-erste-liga

Gheorgheniul se menține lider în Erste Liga

Cele trei echipe din România, prezente în Erste Liga la hochei pe gheață, au câștigat partidele disputate, duminică seara, pe teren propriu. Hochei Club Gheorgheni a trecut de DEAC Debrecin cu scorul... Citeste mai mult »
noi-victoriii-pentru-gheorgheni,-ciuc-si-brasov-in-erste-liga

Noi victoriii pentru Gheorgheni, Ciuc și Brașov în Erste Liga

Echipele din România, prezente în Erste Liga la hochei pe gheață, au obținut, vineri seara, noi victoriii pe teren propriu. Hochei Club Gheorgheni a învins-o pe Academia Budapesta cu 6-2, Sport Club... Citeste mai mult »