video:-investitii-noi-pentru-un-iernut-mai-prosper

VIDEO: Investiții noi pentru un Iernut mai prosper

Primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară, vorbește în interviul următor, acordat în exclusivitate cotidianului Zi de Zi, despre portofoliul de proiecte pe care instituția pe care o conduce le pregătește sau deja le... Citeste mai mult »
un-barbat-din-tarnaveni-a-murit-in-apele-muresului,-unde-pescuia-alaturi-de-prieteni!

Un bărbat din Târnăveni a murit în apele Mureşului, unde pescuia alături de prieteni!

Râul Mureș a mai luat o viață sâmbătă, la Iernut. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Târnăveni, care a ajuns acolo să petreacă weekend-ul împreună cu prietenii. După... Citeste mai mult »
barbat-inecat-la-iernut

Bărbat înecat la Iernut

O persoană posibil înecată în albia râului Mureș, în orașul Iernut, zona barajului a alertat autoritățile sâmbătă, 6 august, în jurul orei 16.15. ”Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu... Citeste mai mult »
dupa-targu-mures,-rudy-moca-–-cetatean-de-onoare-si-in-iernut

După Târgu Mureș, Rudy Moca – Cetățean de Onoare și în Iernut

Consilierii locali ai orașului Iernut au aprobat recent, într-o ședință ordinară de lucru, acordarea titlului de Cetățean de Onoare al orașului Iernut omului de cultură Rudy Moca, ”pentru întreaga sa activitate dedicată... Citeste mai mult »
”unda-verde”-pentru-ziua-orasului-iernut

”Undă verde” pentru Ziua Orașului Iernut

Aleșii locali ai orașului Iernut au aprobat, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru care a avut loc recent, stabilirea datei de 14 august 2022 pentru desfășurarea evenimentului Ziua Orașului Iernut 2022.... Citeste mai mult »
tanar-cercetat-de-politia-iernut-pentru-agresiune-sexuala

Tânăr cercetat de Poliția Iernut pentru agresiune sexuală

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Iernut, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, efectuează cercetări față de un tânăr în vârstă de 25 de ani din Turda, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor... Citeste mai mult »
drum-comunal-din-iernut,-modernizat

Drum comunal din Iernut, modernizat

Conducerea Primăriei orașului Iernut, titulara proiectului “Modernizare drum comunal DC 85 Iernut – Deag, oras Iernut, județ Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția... Citeste mai mult »
foto:-1-iunie-de-poveste,-la-iernut

FOTO: 1 iunie de poveste, la Iernut

Primăria și Consiliul Local Iernut au organizat miercuri, 1 iunie, un amplu eveniment cu ocazia ”Zilei Internaționale a Copiilor”. Manifestarea a fost organizată cu sprijinul Asociației ”Raza de Soare” și a Palatului... Citeste mai mult »
balastiera-noua-propusa-in-iernut

Balastieră nouă propusă în Iernut

Conducerea societății Immobiliarae SA cu sediul în localitatea Târgu Mureș, strada Avram Iancu, nr. 37, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Exploatare agregate minerale... Citeste mai mult »
baza-de-cereale-din-iernut,-modernizata

Bază de cereale din Iernut, modernizată

Conducerea societății East Silodep SRL, titulara proiectului ”Modernizare bază de cereale Iernut”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului... Citeste mai mult »